Online Prescriptions Tramadol Ordering Tramadol Overnight Order Tramadol Florida Tramadol Buy Overnight Lowest Priced Tramadol Online
KDB skadefri og i form er alltid et kapteinsalternativ. Foto: Shutterstock.com

Fantasy Premier League: Gameweek 22

Noen lag har fått seg en liten pause og andre har fått hvilt spillere som har fått mye belastning i jula. Flere toppspillere kommer altså med friske ben inn mot runden, og det kan bli mye poeng. Her er rundens lag fra Fotballsonen.

Keeper:

Rui Patrício – 5.2 – Wolves (Newcastle, H)

Wolves holdt nullen i cupen mot Manchester United, dog uten Rui Patricio. Newcastle er ikke akkurat kjent for å banke inn mål, og hvertfall ikke på bortebane, der de har 9 mål på 10 kamper. God CS mulighet.

Forsvar:

Mason Holgate – 4.4 – Everton (Brighton, H)

Everton og Holgate leverte en hårreisende prestasjon mot Liverpools unggutter i cupen på søndag. Jeg tror de reiser seg fra dette og vinner hjemme mot Brighton. Håper Ancelotti har fått satt mer av sitt preg på laget og at vi ser et mer strukturert Everton mot Brighton. Lucas Digne er nok et bedre alternativ med tanke på offensive bidrag, men vi går for den billigste løsningen og sparer penger til rundens midtbane.

Joe Gomez – 5.2 – Liverpool (Tottenham, B)

På Fotballsonen sitt rundens lag bytter vi spillere hver runde for å lage klar det laget vi mener er det beste for hver runde. Dette gjør at vi ofte ikke får med oss prisøkninger, og har derfor bare 100.7 millioner å rutte med, i motsetning til andre managere som kan ha opp i mot 104 millioner. Derfor velger vi også her det billigste alternativet i et aldeles strålende og ustoppelig Liverpool lag. Tottenham har sett tannløse ut i det siste og er uten Harry Kane. Liverpool har også holdt nullen i sine fem siste ligakamper, her kan det bli en til. Trent og Robertson er bedre alternativ da.

Caglar Söyüncü – 5.1- Leicester (Southampton, H)

Vi husker alle hvordan det gikk sist gang Leicester møtte Southampton. Det ble 9-0 det. Selv om Danny Ings er i storform og Hassenhüttl har fått snudd skuta litt, har jeg stor tro på CS. Tror Southampton skal få det tøft mot andreplassen, selv om det nok ikke ender i like sifre som sist gang de møttes. Söyüncü kan fort stange inn et på dødball også.

Håndball EM 2020 spilles i januar!
Slik kan du få opptil 1000 kr i gratisspill under mesterskapet!

Midtbane:

Kevin De Bruyne – 10.6 – Manchester City (Aston Villa, B)

Ligaens mestscorende lag møter Aston Villa som ligger et poeng over trygg plass og er uten Wesley og Tom Heaton. Da kan det bli poeng på ligaens beste spiller. Kevin De Bruyne har 7 mål og 12 målgivende på 20 kamper i Premier League. Helt sinnsyke tall. Her tror jeg det kommer til å smelle kraftig fra KDB og han er et hett kapteinsalternativ inn mot runden.

Sadio Mané – 12.3 – Liverpool (Tottenham, B)

Fikk hvilt seg mot Everton i cupen. Er klar med friske bein nå. Tottenham har ikke holdt nullen på sine sju siste kamper i alle turneringer. Gazzaniga har vært utrygg helt bakerst. Mané har vært i fyr og flamme i år, jeg tror det ender med mål her. Uansett hvem Liverpool møter føler jeg meg utrygg dersom jeg sitter uten Liverpool offensiv på laget mitt. Mané gjør at jeg kan sitte rolig og se 18:30 kampen hvertfall.

Raheem Sterling – 11.8 – Manchester City (Aston Villa, B)

Forklarte under Kevin De Bruyne hvorfor man bør ha City-offensiv, og det samme gjelder da for Sterling. Er en usikkerhet om hvem som starter på topp for City, men jeg føler at Sterling og KDB er sikre alternativ mot et Villa lag som er i sumpen. Hett kapteinsvalg.

Ayoze Pérez – 6.0 – Leicester (Southampton, H)

Ett mål og en målgivende mot sin gamle klubb sist gameweek. Scoret hat-trick i målkalaset mot Southampton tidligere i sesongen. Maddison er også et bra valg, men velger Ayoze pga pris. Tror det blir mye mål for Leicester. Liten diff med 5,3% eierandel. Kan være fin og ha i Leicester sine tre neste kamper.

Anthony Martial – 7.9 – Manchester United (Norwich, H)

Manchester United er absolutt ikke det mest stabile laget i ligaen, men føler man må ha United offensiv når de møter ligaens verste defensive lag. Martial kan skape noe ut av ingenting. Kan absolutt se for meg Martial med målpoeng her.

Risikofrittspill hver eneste uke på 200 kr!
Slik benytter du deg av tilbudet!

Angrep:

Jamie Vardy – 10.1 – Leicester (Southampton, H)

PLs toppscorer har ikke spilt de to siste ligakampene grunnet nyfødt baby. Nå tror jeg han spiller igjen, og det kan smelle. 3 mål og en målgivende mot helgens motstander sist gang de møttes. Skal Vardy-partyet settes igang igjen?

Gerard Deulofeu – 6.1 – Watford (Bournemouth, B)

Det så lenge ut som Watford kunne kysse farvel til spill på det høyeste nivået i England allerede halvspilt og med mer managere enn seiere. Nå med Nigel Pearson ved roret har de tre seire og en uavgjort på sine fire siste. Deulofeu hadde et mål og et målpoeng mot Wolves og vant kampen for Watford sist runde. Bournemouth derimot er inne i en forferdelig periode. Tror på poeng for den spanske magikeren her.

Rundens kaptein:

Raheem Sterling – møter et svekket Aston Vila og tror målet til nordmann, Ørjan Håskjold Nyland kommer til å bli bombardert. Lukter mål.

Rundens billigspiller:

Adama Traore – 5.6, Traore har en helt enorm fysikk og fart. Vanskelig å møte og er en av spillerne i Europa som foretar og klarer flest driblinger. Kan skape trøbbel for Newcastle.

Rundens diff:

Ayoze Pérez – er i form og møter Southampton som Leicester slo 9-0 sist. Tror dette blir en veldig målrik kamp og da er forhåpentligvis Ayoze med 5,4% eierandel involvert.

Rundens donk:

Dele Alli – eid av 11,9%, møter Liverpool og har en return på sine siste fem kamper. Er i skrivende stund byttet ut av 212.656 FPL-managere. Liverpool holder ofte nullen, og jeg tror Alli går av banen uten return igjen.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker