Cheapest Tramadol Uk Can You Order Tramadol Online Order Tramadol Online Overnight Cod Tramadol Online Overnight Shipping Order Cheap Tramadol Overnight
Borussia Dortmund er kjent for å ha fantastiske fans, noe nordmannen Erling Braut Haaland skal få kjenne på i tiden fremover. Foto: Ververidis Vasilis / Shutterstock.com

Slik ser du Haalands første kamp for Dortmund kostnadsfritt

Erling Braut Haaland er en av de aller heteste unge fotballspillerne i verden for tiden. I januar kan han få sin debut i Bundesliga, og kanskje kommer den borte mot Augsburg.

Bortekampen mot Augsburg den 18.januar er i alle fall Borussia Dortmunds neste seriekamp. Det er for tiden vinterpause i Bundesliga, noe som gjør at gutten fra Bryne har god tid til å bli kjent med sine nye lagkamerater før hans første mulighet til å spille i Bundesliga.

I Tyskland har man nå spilt akkurat halvparten av seriekampene, og etter halvspilt sesong ligger Haalands nye klubb på en fjerdeplass, med noe skuffende, hele sju poeng opp til serieleder RB Leipzig. Før sesongen trodde mange at de gulkledde skulle utfordre, og kanskje gå forbi suverene Bayern München i kampen om ligagullet, men nå ser det altså ut til at Red Bull-laget fra den gamle øst-tyske byen skal bli Bayerns argeste utfordrer denne sesongen.

Haaland går rett inn på laget?

Man skal likevel ikke avskrive Dortmund, som også har et overkommelig program nå etter vinterpausen. Det er tross alt kun tre poeng opp til Bayern på tredjeplass, og med en rekke seire i starten av 2020, kan Dortmund utvilsomt være med i kampen om gullet helt inn.

Da passer det bra at klubben har skaffet seg en av de mestscorende i Champions League denne sesongen, da de i mange kamper denne sesongen ikke har brukt en utpreget spiss, men blant andre Mario Götze, som egentlig er mer en midtbanespiller. Dette gjør at Erling Braut Haaland har alle muligheter til å gli rett inn i elleveren til Dortmund, og med en god treningsperiode i januar, er sjansene veldig store for at nordmannen starter i bortemøtet med Augsburg lørdag 18.januar.

Kategorier
NyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker