Can I Get Tramadol Online Tramadol Buying Tramadol Online Uk Reviews Tramadol 50Mg Buy Uk Order Tramadol Online India

Rundens kapteinvalg: Nytt tiår, samme gjengen

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Konkurranse: Bygg din seiersrekke og vinn opptil 300 000kr!
Delta kostnadsfritt her!

Nummer 1 – Sadio Mane

Som alltid kunne det like gjerne stått Salah her, føler det er litt lotto egentlig, men vi kjører på med den spilleren vi mener består «øyetesten» de fleste gangene. Det ble 132 poeng på Mane det første halvåret av sesongen og i disse poengene ligger det solide 10 mål og 8 målgivende. Sheffield United er derimot er vanskelig nøtt som gang på gang viser seg å være vanskelig å knekke. De er solide bakover i de fleste kampene og vi så senest sist runde at Man City hadde problemer med å ta dem. Laget som før sesongen var sett på som en dumpekandidat leker for tiden med de store gutta og gjør at kampene mot dem blir tettere enn man ser for seg. Vi føler at mange glemmer ut at hjemmekampene mot dem ikke er så gunstige som det på papiret høres ut som. Spesielt borte har de virkelig imponert denne sesongen, og de står kun med et tap. Allikevel, før eller siden må det vel ryke?

Nummer 2 – Kevin de Bruyne

Kevin endte opp som den store redningsmannen for veldig mange sist runde. Det virker som om alle undertegnedes konkurrenter hadde belgieren som visekaptein etter Vardy, og fikk ufortjent med seg 28 poeng som sendte røde piler min vei. Frustrasjon for meg ja, men herre min hatt for en spiller KDB er. Ligger nå på 7 mål og 14 målgivende, med interessante offensive tall som på statistikken er ganske bra. Det bor altså enda mer i han enn det han har endt opp med. Viser seg å være den tryggeste av City-gutta gang på gang nå, og bør snart være en man tør å sette som kaptein mer jevnlig. 6 ganger har han endt opp med over tosifra nå. Tidligere sesonger har man klaget på at han er jevn rundt 6-8 poeng, men nå viser han seg gang på gang at han er så voldsomt instrumental for at Manchester City skal fungere at han er i de rette posisjonene på siste tredjedel veldig ofte. City-spillere er aktuelle som kaptein hver kamp og spesielt hjemme uansett motstander.

Nummer 3 – Harry Kane

Kane ble av mange sett på som en joker i julen. Har tidligere levert svært gode tall i denne perioden og alltid vært bankers på startplass i Tottenham. Dessverre denne julen virker det som om Mourinho ikke er det «happy one» lenger og man kan allerede se at ting kanskje ikke er så positive for de hvitkledde. Scorer allikevel mål og drar hjem bonus. Åtte poeng på de to siste kampene er jo ikke dårlig, men man ønsker jo enda mer når man investerer såpass av budsjettet i en spiss som spiller kamper de bør score flere mål i. Om Tottenham presterer bra og skaper sjanser er det som regel stor sjanse for at Kane stikker av med gode poeng, men det viser seg å være vanskelig å forutse dette. Kom kun til to skudd mot Norwich på bortebane og antall touch inne i boks kan man heller ikke skryte av. Har scoret 11 mål til nå i sesongen, men med FPL-øyne nyter det ikke bare å være jevn, nå må han snart levere noen eksplosive summer. Borte mot Southampton har andre lag klart det før, skal Tottenham endelig vise hva de kan igjen?

Skal han starte året med et smell?

Nummer 4 – Jamie Vardy

Det var ventet og nesten varslet at han skulle stå over forrige kamp, så da passet det ganske greit med en fødsel for Vardy-familien sist runde. Har fått hvilt seg nå og opplevd et stort øyeblikk i livet sitt som fort kan gi solid dose overskudd. Ligaens toppscorer møter Newcastle på bortebane, en kamp mange lag har slitt i. Det er derfor andre som bør vurderes som kaptein før Vardy, noe som gjør at han bør ende opp som en fin «diff-kaptein» denne runden. Vardy har hatt en ganske så rolig juleperiode foran mål, men de fleste husker vel formen han visste før dette. Talismanen til Brendan Rogers jakter toppscorertittelen i år. Spillet er bygget om rundt han slik at han skal serveres så ofte som mulig, noe som gjør at det ikke skal mye dominanse til fra Leicester sin side før han får sjansen. Skal Leicester finne veien rundt Steve Bruce sin mur da?

Lyst å se Haaland debutere i Dortmund?
Trykk her for å se alle kampene i Bundesligaen kostnadsfritt!

Nummer 5 – Marcus Rashford

Rashford har hatt en strålende sesong så langt. Endelig begynner han også å fremstå som en stabil god FPL-spiller. Med 12 mål og 5 assist etter halvspilt sesong er han nå bare 8 poeng bak sin rekord i FPL-sammenheng. Manchester United fikk en positiv avslutning på sesongen når de visste at de kan få til seire mot lag de skal slå. Martial og Rashford fant virkelig tonen i jula og det blir spennende å se om de vil fortsette med dette. De siste fire kampene har Rashford fyrt av skudd 17 ganger, og selv om Martial har endt med litt flere poeng er det Rashford som ifølge tallene ser mest spennende ut. Derimot er Martial enda litt mer frempå i boksen, men Rashford sitt straffeansvar (som denne sesongen er ganske verdifullt for Man Utd) trumfer det mener vi. Matial har også alltid levert litt ustabilt og vært en det er vanskelig å lese. Vi tror det blir en veldig underholdende kamp mot Arsenal. Arsenal har sett bedre ut under Arteta, men de viser igjen at det er litt som mangler. Solskjær sine beste kamper har vært mot «topplagene» og dette gjelder også den unge engelske spissen. Et kult valg denne runden og bør være ganske sikker spilletid i motsetning til flere andre.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker