Cheap Tramadol Cod Overnight Cheapest Place To Order Tramadol Online Buy Cheap Tramadol Online Tramadol Store
Rashford er allerede tilbake fra skade, og blir nok en must-have resten av sesongen. Foto: Shutterstock.com

Fantasy Premier League : Gameweek 21

Det tette kampprogrammet fortsetter, og etter at nyttårsfeiringen har lagt seg blir det full fyr i Fotball -England hele første nyttårsdag med første kamp 13:30 og siste 21:00.

Konkurranse: Bygg din seiersrekke og vinn opptil 300 000kr!
Delta kostnadsfritt her!

Keeper

Alisson – Liverpool (Sheff Utd,H)
Lanserte Alisson som det beste valget foran sist runde, og han og Liverpool leverte nok en gang varene defensivt og har nå fire CS på rappen. Ser solide ut defensivt nå Liverpool, og sjansene bør være gode for at de igjen holder tett bak når Sheffield United kommer på besøk 2 Januar.

Forsvar

Trent Alexander Arnold – Liverpool (Sheff Utd,H)
Trent leverte ikke målpoeng i forrige runde, men han fikk med seg en CS og to bonuspoeng. Kunne fort stått med både 1 og 2 målgivende igjen og han er i super form om dagen. Faren er jo at Klopp velger å rotere, men Liverpool har ikke mange alternativer på høyreback og siden Liverpool igjen får tre dagers hvile tror jeg Arnold starter igjen. I så fall er det gode sjanser for poeng.

Caglar Soyuncu – Leicester (Newcastle,B)
Egentlig ikke særlig imponert av Soyuncu og Leicester siste tiden, men at de nå fikk hvilte ni spillere i forrige runde og kan komme inn mot denne kampen med overskudd og energi i beina igjen veier tungt. Egentlig en perfekt oppgave foran seg mot Newcastle som har slitt voldsomt siste to kampene, særlig offensivt der en skadet Saint Maximin har blitt erstattet av Andy Carroll… Pereira og Chilwell kan også være gode alternativer, men vi går for den billigste varianten her og sparer kruttet til andre posisjoner.

James Tarkowski– Burnley (Aston Villa,H)
Villa sliter på bortebane, og har ikke scoret i de to siste. Igjen ser Mings ut til å være ute, det samme er Mcginn som er langtidsskadd. Wesley leverer ikke på topp og pdd ser Villa veldig svake ut. Burnley ser hakket bedre ut, og hjemme er de alltid vanskelige å spille imot. Sjanser for å holde nullen her og Tarkowski er også bra på offensive dødball og har notert seg for en scoring og to målgivende denne sesongen.

Angelo Ogbonna – West Ham (Bmouth,H)
Etter nok en elendig innsats av West Ham på hjemmebane i forrige runde fikk ledelsen nok og sparket Manuel Pellegrini. Inn kommer David Moyes som igjen må få orden på et synkende skip. Moyes står for en annen fotball enn Pellegrini og vi kan forvente oss at han vil stramme opp forsvaret og mane spillerne til innsats istedenfor å spille offensiv fotball. Bmouth har slitt med skader og har sett tynne ut fremover siste tiden, største trusselen har bare scoret to ganger siste 6. Tror de skal få slite mot et heltent West Ham under ny trener.

Midtbane

Kevin De Bruyne – Man City (Everton,H)
De Bruyne fortsetter å herje vilt, og står med vanvittige syv scoringer og fjorten assist på 19 kamper. Stortrives i sin nye offensive rolle, og er alfa og omega for Guardiola og co. De fleste har ham nok allerede, så han trenger ingen nærmere beskrivelse.

Mohamed Salah – Liverpool (Sheff Utd)
Mange cappet nok Salah forrige runde, og måtte fortvilet se ham gå målløs av banen. Brant en gigasjanse etter innlegg fra Trent tidlig i omgangen, nærmere kom han ikke og istedenfor var det Sadio Mane som stakk av med matchvinner scoringen. Allikevel synes jeg egypteren ser langt piggere ut en tidligere i sesongen og er den sharpeste av de tre på topp akkurat nå.  Fare for rullering her, men jeg tror han starter igjen.

Adama Traore – Wolverhampton (Watford,B)
Omsider ser det ut som han endelig er på vei til å få ut det enorme talentet sitt. Har vært i strålende form siste tiden, og leverte bla mål og assist borte mot City i forrige runde. Nesten umulig å stoppe med sin fart og fysiske styrke.  Spilte bare 20 minutter mot Liverpool i forrige runde, starter her og da skal Watford få kjørt seg.

Angrep

Jamie Vardy -Leicester (Newcastle,B)
Vardy en av de som ble hvilt når Brendan Rodgers valgte å bytte hele ni spillere i forrige runde. Dermed kan det være duket for at Vardy partyet returnerer 1 januar. Kommer garantert til å starte, og er som kjent PL’s toppscorer med 17 nettkjenninger denne sesongen. Må være et bra valg.

Marcus Rashford – Man Utd (Arsenal,B)
I kalasform med fem scoringer på de siste seks i ligaen, og allerede nå har han satt ny pers i antall ligascoringer på en sesong. Pleier å trives i disse kampene med litt ramme rundt, og det var også mot Arsenal han slo igjennom for alvor i 2016 med to scoringer. Tror Maitland Niles på høyrebacken skal få kjørt seg mot Rash, og at målshowet fortsetter inn i det nye året.

Danny Ings – Southampton (Tottenham,H)
Ings scorer på bestilling denne sesongen, og er oppe i hele tretten scoringer. Nå møter han og lagkameratene Tottenham som ikke har holdt nullen siden Jose Mourinho ble ansatt. Sliter fryktelig bakover, og det gjøres mye grove personlige feil. Soton i bra slag siste tiden, og de slo blant annet Chelsea borte. Kan absolutt se for meg Ings scoring her.

Rundens Kaptein
Jamie Vardy – 5 dagers hvile bør ha gjort ham godt, det lukter scoringer igjen for ligaens toppscorer.

Rundens billigspiller
Adama Traore – 5.5 Traore blir beskrevet som en racerbil av motstander managere, har han dagen er han vond å spille imot og til 5.5 er han veldig aktuell.

Rundens diff
Angelo Ogbonna 1.3% – Moyes tilbake ved roret, og defensiven er garantert hovedfokuset. Burde bety bedre betingelser for forsvaret. Skal opp mot Bmouth som helt har sluttet å score mål.

Rundens Donk
John Lundstram – Lundstram for andre runde på rad. 50% eierandel og håpløs kamp borte mot Liverpool. Nå drøyer han itillegg med skade. Stå over.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker