Tramadol India Online Tramadol Overnight Visa Order Tramadol Overnight Visa Can You Order Tramadol Online Legally Tramadol Online Usa

Rundens kapteinvalg: Tiårets siste FPL-kaptein

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Konkurranse Strekr!
Bygg din seiersrekke og vinn opptil 300 000 kr!
Trykk her for å delta kostnadsfritt!

Nummer 1 – Sergio Aguero

Hvem er vel bedre egnet til å avslutte året enn tiårets legende med FPL-øyne, nemlig Sergio Aguero. Få spillere har nok blitt valgt så ofte som kaptein som den argentinske spissen, og så mange ganger har han levert varene. Spesielt hjemmekampene mot antatt svakere motstand har Aguero alltid likt. Nå er det årets siste hjemmekamp for Man City, og de møter Sheffield United hjemme. Sheffield har vært veldig solide i år, men her er det City som bør kjøre kampen. Om det løsner tidlig kan det fort bli et par mål, så det blir spennende å se om de kjapt får plassert ballen i nettet bak Henderson. Løsner det tidlig er det fort veldig aktuelt at det blir en solid fangst for de som har vært smarte å skaffe seg Man City-spissen før mange av konkurrentene. 

Nummer 2 – Kevin de Bruyne

Dette er også en som er avhengig av at Man City finner veien inn bak Henderson tidlig for at poengsummen skal bli fin. Løsner det vil det nok i likhet med Aguero være stor sannsynlighet for at KDB har skaffet noen solide poeng med sin viktige rolle i laget. Få spillere har vært bedre enn KDB i 2019 og han har vist seg å være den spilleren fra City man må ha på laget. Rundet ti målgivende for lenge siden, noe få spillere klarer å gjøre igjennom en hel sesong. Det virker også som om det bor mange flere mål i han i år, noe som kan skyldes en høyere posisjon i banen om man ser på heat-maps. Når City scorer mange mål blir det mange poeng på KDB, og man trenger egentlig ikke noen annen grunn for å velge han som kaptein.

Nummer 3 – Jamie Vardy

Toppscoreren i PL vil nok avslutte året med stil. Har vokst frem til å bli et av de mest aktuelle kapteins-emnene hver runde denne sesongen, nesten uavhengig av motstander. Runder han også 20 mål før jul?? West Ham borte bør være en kamp som passer både Leicester og Vardy. De likger godt å få rom å løpe i, og spesielt Vardy koser seg mot lag som fremstår litt uorganiserte. West Ham har den evnen at de en sjelden gang kan se bunnsolide ut bakover, men stort sett slipper de til altfor mange sjanser. De har også en tendens til å ha et litt ubalansert lag på banen som gjør at det ikke alltid er nok støtte bakover. Dette blir fort en kamp hvor Vardy kan ligge høyt å lukte på bakrom og da er det alle tiders mulighet for å avslutte året med en siste tosifra poengsum.

Har du ikke konto hos ComeOn?
Sett inn 100 kr og få 600 kr å spille for!
Registrer deg her!

mooinblack / Shutterstock.com

Nummer 4 – Harry Kane

Igjen finner man Kane ganske så fast på listen over kapteins-alternativer. Han leverer litt i det skjulte og har faktisk kommet seg opp på 10 scoringer denne sesongen uten at mange har pratet om han. Eid av 20 % fortsatt og vil nok være en ganske fin diff som kaptein. Problemet har vært at han er jevn helt ok. De store poengsummene har uteblitt, noe som ikke er gøy når man sitter med en så dyr spiller. Hjemme 26.desember overbeviste ikke Tottenham så mange, men vi ser at Kane spiller mer der vi ønsker å se han på banen, nemlig i nærheten av boks. Det skal ikke mye til for at det blir målsjanser for han. De møter nå Norwich som er veldig ustabile i spillet sitt. De viser at de har potensial til å gjøre det bra mot de fleste lagene, og spesielt mot Wolverhampton for to runder siden var de ekstremt gode på hjemmebane. De har også gjort det skarpt mot topplag tidligere. Allikevel er det få lag som slipper til så mange sjanser som de gjør totalt sett. Det vil som ofte på dette spiller si at det er en kamp med en viss grad av usikkerhet knyttet til et kapteinsvalg, men at potensialet for en god poengsum på Kane er til stede, men avhenger jo av kampbildet. Kane har historisk sett vært bedre på bortebane, skal han endelig vise seg skikkelig frem igjen på årets siste kampdag?

Nummer 5 – Sadio Mane

Liverpool utklasser Leicester i en imponerende 0-4 seier på boxing day uten at verken Mane eller Salah utmerket seg noe spesielt. De har hatt en travel juleperiode med kamper både i Qatar og i England, men dette er topp trente utøvere som bør klare å takle et slikt program. Mane og Salah har vært jevne hele sesongen og de har gjort det vanskelig å velge hvem man skal gå for. Nå er det tre kamper siden Mane fikk en skikkelig solid poengsum, så da bør det vel være på tide igjen? Et fantastisk år har det blitt på vingen og han vil nok gjerne avslutte med stil også. Står med 9 mål og 8 målgivende for de mørkerød til nå denne sesongen i tillegg til offensive tall som i sammenligning med andre spillere er helt i toppen på de mest interessante offensive statistikkene. Gang på gang viser han seg som en farlig spiller som beveger seg mye rundt boks. Nå er det Mane som gang på gang føles som det sikreste kapteinsvalget fra Liverpool, og denne siste runden i 2019 er ingen unntak.

Konkurranse Strekr!
Bygg din seiersrekke og vinn opptil 300 000 kr!
Trykk her for å delta kostnadsfritt!

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker