Buy Cheap Tramadol Online Tramadol For Sale Online Cod Tramadol Online Sale Cheap Tramadol Tramadol Buy

Fantasy Premier League : Gameweek 20

Boxing day er over, men det er ikke slutt på fotballen av den grunn. Wolves – Man City avslutter runde 19, før runde 20 sparkes igang allerede imorgen. Det tette kampprogrammet skaper hodebry for både PL managere og oss Fantasy managere. Her er 11 som forhåpentligvis starter!

Konkurranse Strekr!
Bygg din seiersrekke og vinn opptil 300 000 kr!
Trykk her for å delta kostnadsfritt!


Keeper

Alisson – Liverpool (Wolves,H)
Liverpool i storform, og omsider har de begynt å holde nullen også.  3 CS på rappen i ligaen, og nå kommer to hjemmekamper på rad mot henholdsvis Wolverhampton og Sheff Utd. Mange skal nok ha ut Henderson, som går inn i et tøft kampprogram, og har man råd til Alisson er han det beste valget.

Forsvar

Trent Alexander Arnold – Liverpool (Wolves,H)
Runden for sent ute her, for Arnold ble forrige gameweeks store spiller med sine 24 poeng.  Ingen pisker inn flere crossere, og bare De Bruyne har flere assist i PL sålangt iår.  Et av Liverpool’s fremste angrepsvåpen, og alt tyder på at han starter igjen hjemme mot Wolves da Klopp’s menn har tre dagers hvile.

Nicolas Otamendi – Man City (Sheff Utd,H)
Otamendi eneste av City’s stoppere som er friskmeldt, og det burde bety at han spiller her. Anbefaler folk å se laget til City i dag før de tar en avgjørelse, starter han ikke mot Wolves vil han garantert starte mot Sheff Utd.  Jeg tipper at han spiller begge, og da er han et godt valg mot et Sheff Utd som bør få merke kjøret med sin tynne tropp.  Kun eid av 2.7% av spillerne.

Aurier – Tottenham (Norwich,B)
Gjenganger dette, og boxing day fikk han endelig betalt for de offensive løpene sine iform av en assist.  Spurs liker å vri mot høyre på Aurier, og om Eriksen spiller fra start og fortsetter å strø rundt seg med crossere slik han gjorde etter han kom inn mot Brighton er det gode sjanser for Aurier poeng.

Kabasele – Watford (Aston Villa,H)
Watford gjenoppstått fra de døde under Nigel Pearsons ledelse, og ting ser nå mye lysere ut. Kabasele ser ut til å være fast på laget, og har gjort sine saker bra den siste tiden. Watford holdt nullen mot Man Utd i forrige hjemmekamp, og mot Villa som drøyer med skader på nøkkelspillere bør det være greie sjanser igjen. Billig og veldig lav eierandel.

Midtbane

Mohamed Salah – Liverpool (Wolves,H)
Vi fikk ikke uttelling på Salah sist, hadde det ikke vært for den enorme farten til Soyuncu hadde det fort vært annerledes.  Det som gjør Salah mer aktuell enn for eksempel Mane, er at han ble byttet ut etter 70 minutter i går, og da tyder alt på at han starter igjen mot Wolves og også spiller flest minutter av trioen i front.  Er i bedre form nå enn han har vært tidligere i sesongen, og her tror jeg på poeng fra den egyptiske kongen.

Paul Pogba – Man Utd (Burnley,B)
Franskmannen endelig tilbake fra skade, og har kommet inn fra benken i de to siste kampene. Spilte førtifem minutter mot Newcastle, og nå tyder alt på at han blir brukt ifra start. Har virket spillesugen, og er nok helt klart ute etter å vise seg frem. Mot slitne Burnley bein kan fort Pogba dominere, og da oser det poeng.

Trossard – Brighton (Bournemouth,H)
Trossard benket mot Spurs boxing day, alt tyder på at han er tilbake på laget her. Sammen med Maupay han som skaper sjanser fremover for Brighton. De kjappe fintene, og den strøkne foten hans kan vise seg å være for meget for slitne backer.  Kan være et potensielt kupp.

Konkurranse Strekr!
Bygg din seiersrekke og vinn opptil 300 000 kr!
Trykk her for å delta kostnadsfritt!

Angrep

Harry Kane – Tottenham (Norwich,B)
Tottenham går som vanlig inn i juleprogrammet med Kane som sin eneste spiss, heldigvis ser det ut til å passe Kane utmerket å spille mye kamper på kort tid.  Noterte seg for en scoring når 0-1 ble til 2-1 hjemme mot Brighton boxing day.  Hadde også en ball inne som ble  annullert for offside.  Kan ikke se for meg at han vil bli hvilt, og mot Norwich som sliter tungt bakover må det være gode arbeidsforhold.

Danny Ings – Southampton (Crystal Palace,H)
Ings startet på benk i skrellseieren til Soton mot Chelsea boxing day.  Uten at jeg er bekymret for om han starter nå av den grunn.  Ings har vært brennvarm siste tiden med syv mål siste syv, og har tangert sin egen personlige scoringsrekord allerede halvveis. Hassenhuttls gutter er i draget om dagen, og jeg tror de Ings scorer og de slår Palace.

Neal Maupay – Brighton (Bournemouth,H)
Nok en spiss som ble vraket boxing day, men med stor sannsynlighet er tilbake her.  Har notert seg for 7 scoringer denne sesongen og det kan fort bli flere når han og Trossard nå er uthvilte og kan herje fremover mot Bournemouth som fortsatt sliter med skader defensivt og ikke kan mønstre sin sterkeste forsvarsfirer.

Rundens Kaptein
Mo Salah – Var het før Liverpool reiste til VM med 13 og 16 poeng. Liverpool i fantastisk form, og Salah starter igjen her. Lukter mål.

Rundens billigspillere
Neal Maupay/Leandro Trossard – Begge ble hvilt sist, og skal nå slippes løs mot Bournemouth sin skadeskutte forsvarsrekke. Maupay med 7 scoringer denne sesongen, mens Trossard har 2 mål og 4 målgivende. Har tro på Brighton fremover i denne kampen og begge disse er gode alternativ.

Rundens Diff
Nicolas Otamendi – 2,7% Otamendi eneste av City’s forsvarsspillere som ikke er på sykestuen. City skal kontrollere absolutt alt hjemme mot Sheff Utd. Fin diff.

Rundens Donk
John Lundstram – 50% Eies altså av sensasjonelle 50% av eierne og skal nå møte Man City og Liverpool på bortebane i de to neste. Blir veldig overrasket om han får med seg noe annet enn to blanke runder i fra disse møtene. Lundstram er en fantasygud, men her må han dessverre bli rundens donk. Benk om du har han på laget, og har du han ikke må han for guds skyld ikke inn nå!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker