Tramadol Buy Cheap Tramadol Buying Online Legal Overnight Tramadol Mastercard Cheap Tramadol Canada
KDB skadefri og i form er alltid et kapteinsalternativ. Foto: Shutterstock.com

Rundens kaptein GW19: Hvem skal sørge for jubel etter juleribba?

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Lyst på en 200% sportsbonus som ny spiller?
Trykk her for å motta tilbudet!

Nummer 1 – Tammy Abraham
Chelsea så plutselig bra ut igjen mot Spurs, og Tammy Abraham var veldig god på topp for de blåkledde. Det ble ingen målpoeng, men han var mye involvert og kunne fort fått både scoring og assist. Nå venter Southampton, som er det laget som slipper inn flest i hele Premier League. Alle kamper med doble tall for Tammy har kommet mot svakere motstand, og her har vi tro på at vi igjen kan få tosifret antall poeng.

Nummer 2 – Mohamed Salah
Liverpool har vært på lang reise og spilte ikke forrige PL-runde, men før det har Salah vist fryktinngytende form. 29 poeng på to kamper og intet mindre enn fire målpoeng på disse to kampene. Når Salah er i denne formen er han alltid et kapteinsalternativ, til tross for at de møter tøff motstand i form av Leicester.

Se Bundesliga og La Liga helt kostnadsfritt!

Nummer 3 – Kevin De Bruyne
Blant verdens aller beste for øyeblikket, og nok en gang fantastisk i kampen mot Leicester. Der ble det bare én assist, men De Bruyne var involvert i alt for City. Nå venter en ny tøff kamp, men med den formen De Bruyne viser for tiden er han et hett alternativ som kaptein.

Nummer 4 – Dele Alli
Tottenham fikk seg en ordentlig smell mot Chelsea sist, og har vært svake mot god motstand denne sesongen. Hjemme mot Brighton tror vi at de løfter seg igjen og med en suspendert Son og en iskald Kane så er det Alli vi har størst tro på av Tottenham-spillerne.

Nummer 5 – Marcus Rashford
Ble pekt ut som et godt kapteinsalternativ sist, men skuffet mot Watford. Hjemme mot Newcastle er han igjen et alternativ, til tross for at vi begynner å bli relativt skeptisk til United mot svakere motstand. Litt i mangel av mange andre gode alternativer har vi Rashford som en outsider her, men det finnes tryggere steder å plassere bindet.

Se Bundesliga og La Liga helt kostnadsfritt!

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker