Order Tramadol Online Cod Tramadol Buyers Tramadol Online Fast Shipping Buy Cheap Tramadol 100Mg Online
Salah er selvskreven på laget i gameweek 1

Fantasy Premier League : Gameweek 19

2 juledag er høytid for fotball i England. Og det blir fullt kjør fra morgen til kveld på Boxing Day med første kamp 13:30 og den siste 21:00! Som vanlig er faren for rotasjon stor når kampene kommer tett som hagl, og jeg har forsøkt å velge flest mulig spiller som jeg tror får mange minutter i julen.

Lyst på en 200% sportsbonus som ny spiller?
Trykk her for å motta tilbudet!

Keeper

Dean Henderson – Sheff Utd (Watford,H)
Sheff U vært bunnsolide bakover hele sesongen, og dette er siste sjanse til å levere et godt resultat før det blir to blytunge kamper mot henholdsvis City og Liverpool.  Ingen keepere har levert flere poeng på spillet, og bare Schmeichel har like mange CS som den unge Sheff U keeperen.

Forsvar

Serge Aurier – Tottenham (Brighton,H)
To blanke runder fra Aurier, men klarer ikke helt gi ham opp enda av den grunn. Tottenham satser mye på innlegg fra høyre der Aurier får gå høyt i banen, men har bare lykkes delvis sålangt.  Minuset er jo at Tottenham paradoksalt nok er verre bakover en noen gang etter at Mourinho tok over. Men programmet er fint med Brighton og Norwich i de to neste, får tillit nok en gang.

John Lundstram – Sheff Utd (Watford,H)
Lord Lundstram med 11 og 6 poeng i de to siste og Sheffield United fortsetter å gå på vannet etter opprykket. Ligger på en sensasjonell 5 plass, og bare Liverpool og Leicester har sluppet inn mindre mål.  Det som gjør Lundstram så aktuell runde etter runde, er som kjent at han spiller midtbane sentral, men står som forsvarer på spillet. Dette er nok fort siste sjanse til å kjøre Lundstram fra start da bortekamper mot City og Liverpool venter i de to neste, så har du ikke ham eller noen bakover fra Sheff Utd er ikke dette tiden å bytte dem inn heller.


Fikayo Tomori – Chelsea (Southampton,H)
Tomori plutselig tilbake fra start for Chelsea etter flere kamper ute med skade.  Og leverte en strålende kamp mot Tottenham, der Lampard gikk over til trebackslinje. Fakta er at Chelsea ikke har holdt nullen uten Tomori på banen denne sesongen, og slike stats spøker man ikke med.  Rotasjonsfaren alltid til stede i juleprogrammet, men jeg tror ikke det blir mange endringer defensivt fra Lampard. Programmet ser alright ut, og vi satser til en billig penge.

Se Bundesliga og La Liga helt kostnadsfritt!

Midtbane

Mohamed Salah – Liverpool (Leicester,B)
Salah virker å ha prikket storformen, tre scoringer og en assist på de tre siste.  16 og 13 poeng har det blitt på fantasy. Kommer alltid til mye sjanser, og er nesten en poenggarantist i nåværende form.  Tåler mye kamper, og jeg vil tro at han blir involvert i samtlige kamper i juleprogrammet. Leicester borte er definitivt den hardeste av dem, men at Liverpool ikke scorer mål om dagen er nesten utenkelig.

Gylfi Sigurdsson – Everton (Burnley,H)
Ancelotti får sin debut som manager i denne, og det burde bety at det er mange sultne spillere som er ute etter å vise seg frem. Gylfi Sigurdsson var tilbake på laget sist, og han så livlig ut. Går utifra at han starter her under Ancelotti, isåfall er han aktuell igjen med sitt gode skuddbein og farlige dødballer. Burnley er dårlige borte, Gylfi skyter Ancelotti til en god start ?

Jack Grealish – Aston Villa (Norwich,H)
Grealish er het nå med tre scoringer på de seks siste.  Har ofte vært en litt lite produktiv spiller, men det ser ut som han har tatt steg på den fronten dette året med fem scoringer og fire assist halvveis. Programmet er brillefint for Villa fremover, og de trenger også poeng nå.  Regn med at Grealish spiller rubbel og bit.

Wilfried Zaha – Crystal Palace (West Ham,H)
Crystal Palace eller team Wilfried Zaha som mange liker å kalle dem.  Fakta er nok at de hadde rykket ned for lenge siden uten Zaha. Og han er egentlig alt fremover for dette laget.  Har ikke scoret like mye som fjoråret, men noe sier meg at det kan løsne litt de neste rundene. Programmet ser også veldig overkommelig ut.   Skal Palace ta poeng i julen, må Zaha levere.

Angrep

Harry Kane – Tottenham (Brighton,H)
Venter jo egentlig bare på at det skal løsne for Kane, han har ikke levert like mye mål som vi er vant med å se denne sesongen. Nå går vi inn i juleprogrammet, det pleier normalt være Kane’s beste periode hele sesongen.  Elsker når kampene kommer tett, og Tottenham er nok veldig revansjesugne etter at de ble feid til sides av Chelsea på egen hjemmebane sist.  Brighton slipper inn mye mål, og jeg tror ikke de kan stå imot Spurs her.

Tammy Abraham – Chelsea (Brighton,H)
Abraham med tre blanke runder på rad og bare 1 scoring siste seks, men hjemme mot Southampton burde det være gode muligheter for å slå tilbake. En av dem som fyrer av flest skudd per kamp, og Chelsea er stinne av selvtillit etter kampen mot Spurs.  Tilnærmet perfekt oppgave for Tammy mot et Saints lag som lekker mest mål i ligaen.

Teemu Pukki – Norwich (Aston Villa,B)
Finnen åpnet sesongen helt ellevilt, før han gikk åtte kamper uten scoring.  Nå har han funnet tilbake til målformen igjen og har 3 mål på de 5 siste.  Det skulle vært fire på de siste 5, for han brant tre gigantiske muligheter før pause mot Wolves. Aston Villa sliter bakover uten Tyrone Mings, og sjansene for Pukki mål bør absolutt være gode her.   

Rundens Kaptein
Tammy Abraham – Abraham med store sjanser til å score mål igjen mot laget som slipper inn mest.

Rundens billigspiller
Fikayo Tomori – 4.8 Chelsea holder ikke nullen uten Tomori, tror han starter igjen etter en solid kamp mot Spurs.

Rundens diff
Gylfi Sigurdsson – 2,7% Tilbake sist, skader og ny manager gjør nok at han får tillit igjen. Poengspiller.

Rundens Donk
Caglar Soyuncu – 20% eierandel på den tyrkiske midtstopperen til Leicester er altfor høyt. Leicester bare holdt nullen 1 av de siste 5, og Soyuncu har itillegg gult i to av dem. Egentlig ingen fantasyspiller godeste Soyuncu. Styr unna også her når Liverpool kommer på besøk.

Se Bundesliga og La Liga helt kostnadsfritt!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker