Cheap Tramadol Tramadol Purchase Online Buy Cheap Tramadol Mastercard Tramadol Online Shipped To Florida
Axel Witsel var ute mot Leipzig i midtuka, og Dortmund slet defensivt uten sin midtbanegeneral. Foto: ph.FAB / Shutterstock.com

Tar Leipzig vinterpause som serieleder?

I kveld sparkes den siste Bundesliga-runden før vinterpausen i gang, når Hoffenheim tar i mot Dortmund. Før helgas runde leder Leipzig serien på målforskjell, og de bør ta tre poeng i helga, og dermed opprettholde ledelsen inn i pausen.

Lyst å se på La Liga eller Bundesligaen helst kostnadsfritt?
Trykk her for å se kampene!

Helgas runde er den syttende, og betyr derfor at vi er halvveis ut i sesongen etter denne. Før helga leder Leipzig serien, på bedre målforskjell enn Borussia Mönchengladbach. De to lagene har en fire poeng luke ned til de to store forhåndsfavorittene Bayern og Dortmund.

RB Leipzig, den forhatte Red Bull-klubben troner altså øverst etter 16 runder. Til helga kommer Augsburg på besøk til den gamle øst-tyske byen, et lag i fin flyt og med en av Bundesligaens største formspillere på venstrekanten. Philip Max, normalt venstreback har i de siste kampene figurert litt lengre fremme i banen, som en venstrekant i 4-4-2. Det har resultert i fire scoringer på de to siste kampene, og her bør hjemmelaget være obs foran lørdagens kamp. Augsburg så lenge ut til å være en av nedrykkskandidatene, men takket være fem seire på de seks siste kampene, har de tatt et solid steg ut av den kampen, og er foran helgas runde plassert på en tiendeplass. Man forventer at Leipzig tar tre poeng hjemme mot Augsburg, men bortelaget er i en enorm form og flyt, så dette blir langt fra en enkel kamp for serielederen.

Stikker Klinsmann kjepper i hjulene for Gladbach?

Jürgen Klinsmann tok over Hertha Berlin før deres møte med Borussia Dortmund i Bundesliga. Debuten for Klinsmann endte med tap, men etter denne kampen, har hans nye klubb tatt sju av ni mulige poeng. De har også vunnet to strake kamper, og til helga tar de i mot Borussia Mönchengladbach, det eneste laget som kan ta fra Leizpig serieledelsen etter runden, hjemme på Olympiastadion. Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbred spilte begge hele kampen da Hertha tok en meget sterk borteseier mot Leverkusen i midtuka, og laget med de to nordmennene har alle muligheter for å ta poeng fra topplaget fra Gladbach denne helga. En helt åpen kamp, som kan bli morsom og interessant å følge.

Ser du etter flere oddsbonuser?
Hvilket spillselskap bør du velge?
Hvilken bonuser tilbyr de forskjellige selskapene?

Sjekk ut vår oddsbonus-seksjon!

Jurgen Klinsmann har fått en god start i Hertha. Kan laget hans ta poeng fra serietoer Gladbach denne helga? Foto: kivnl / Shutterstock.com

Hva så med Bayern og Dortmund? De begge ligger fire poeng bak Leipzig og Gladbach, og bør vinne sine kamper denne helga for å ha heng inn i pausen. Bayern tar i mot Wolfsburg, og som i omtrent hver hjemmekamp i hjemlig liga, er Bayern klare favoritter her. Robert Lewandowski har ikke vært like effektiv som tidligere i sesongen, og han er nå delt toppscorer i serien med Timo Werner, som også står med 18 mål. Det kan bli en meget interessant toppscorer-duell utover sesongen, mellom de to superspissene.

Rotet bort seieren mot Leipzig

Dortmund på sin side har en noe vanskeligere kamp, de skal til Sinsheim og spille mot Hoffenheim. Dortmund spilte 3-3 mot Leipzig i midtuka, en meget rar kamp hvor de gulkledde slapp inn altfor enkle mål, men også bød på noen lekkerbiskener fremover i banen. Axel Witsel var ute i denne kampen, og han er ikke klar igjen til helga. Belgieren har vært enormt viktig for Dortmund denne sesongen, og laget henger dårligere sammen uten han. Det hjalp heller ikke at vår danske venn og Witsels midtbane-makker i mange kamper Thomas Delaney også var ute i toppkampen.

Dortmund spilte til tider fantastisk angrepsfotball mot Leipzig, og da Julian Brandt på strålende vis satte inn 2-0 etter 34 minutter, trodde nok de fleste at Dortmund skulle ta inn tre poeng på Leipzig. Leipzig kom dog tilbake, og to kjappe scoringer av Timo Werner gjorde at det sto 2-2. Da Jadon Sancho satte inn 3-2 øynet igjen de gule håpet om å ta inn på tre viktige poeng, men utlikningen fra Patrick Schick gjorde at luka på fire poeng altså står inn i helgas runde.

Den 17.runden spilles slik:

Fredag 20.desember:

Hoffenheim – Dortmund

Lørdag 21.desember:

Köln – Bremen
Leipzig – Augsburg
Mainz – Leverkusen
Schalke – Freiburg
Bayern – Wolfsburg
Hertha – Mönchengladbach

Søndag 22.desember:

Düsseldorf – Union Berlin
Paderborn – Frankfurt

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker