Online Tramadol Australia Tramadol Uk Online Tramadol Buying Online Legal Tramadol Illegal Order Online Tramadol Online Shipped To Florida Buy Cheap Tramadol Online Uk

Fantasy Premier League : Gameweek 18

Den beste tiden for alle som elsker engelsk fotball starter nå når lagene dundrer inn i juleprogrammet. En litt tricky runde mtp at Liverpool er i Qatar og spiller VM for klubblag, men det er nok av spillere å velge i mellom også denne helgen!

Keeper
Nick Pope – Burnley (Bournemouth,B)
Først og fremst velges han som keeper fordi Bmouth er hardt rammet av skader. Callum Wilson og Harry Wilson er definitivt ute, mens vår egen Josh King er usikker. Dermed er det syltynt fremover for Bmouth og Eddie Howe lurer nok på hvor målene skal komme ifra.  Gode betingelser for Pope selv om Burnley er ustabile.

Forsvar
Serge Aurier – Tottenham (Chelsea, H)
Aurier er den offensive av backene til Spurs, og dundrer opp og ned langs høyresiden.  Har levert to assist under Mourinho’s ledelse og det burde nok vært flere. Veldig spennende spiller å ha for hele juleprogrammet som ser bra ut for Spurs.

John Lundstram – Sheff Utd (Brighton,B)
Hvor skal det stoppe for Lundstram ? har levert helt vanvittig i sin første PL sesong. Lorden står med 3 mål og 3 målgivende, står som forsvar men spiller sentralt på midten.  Ingen forsvarsspillere har levert flere poeng på spillet, sist leverte han 11 poeng.  Klarer ikke utelate ham denne runden heller.

Jetro Willems – Newcastle (Crystal Palace,H)
Willems spiller venstrevingback og er en uforutsigbar type.  Kan plutselig komme opp med det helt store, og har for eksempel scoret mål både mot Liverpool og City og har en assist mot Man Utd. Her er det en fin hjemmekamp som venter mot Palace som sliter fremover.  Lukter målfattig og de 3 siste oppgjørene har endt med 1-0 seier til et av lagene.

Midtbane

Kevin De Bruyne –  Man City (Leicester,H)
Pl’s beste spiller, ferdig snakket. Når resten av City har slitt litt med formen har De Bruyne vært gigantisk den siste tiden.  Står bak det meste som skapes for City offensivt, og denne sesongen har han scoret en del mål også.  6 mål og 11 assist.  4 mål og 1 assist siste 4.  19 poeng i forrige runde osv.  Et must have.

Dele Alli – Tottenham (Chelsea,H)
Alli ser ut som en helt ny spiller etter at Mourinho tok over. Har levert 3 mål og 3 assist siste fem, og han elsker disse derbykampene og spesielt mot Chelsea har han hatt for vane og score mye mål. Lampard’s Chelsea ser ut til å være litt på retur og er inne i en småtung periode, mye mål har de sluppet inn hele sesongen. Synes Alli er et opplagt valg, og jeg foretrekker ham faktisk foran Son denne runden.

Jack Grealish – Aston Villa (Southampton, H)
Grealish har vært i meget god form siste tiden, og spesielt hjemme har han og Villa vært gode. 6-9-6 i raden bla på de fem siste.  Står bak nesten alt for Villa offensivt, og om han begynner å levere scoringer også nå er han et brennhett objekt på fantasy.

Richarlison – Everton (Arsenal,H)
Har sammen med Calwert Lewin sett meget bra ut når Everton har reist seg og vunnet mot Chelsea og tatt poeng av Man Utd.  Hjemme på Goodison trives han veldig bra, og hadde 3 kamper på rad med 6+ poeng før han blanket mot Chelsea.  Big Dunc leder laget i denne kampen også, slik at vi kan forvente det samme som i de foregående kampene med 4-4-2 og fullt trøkk, tror Arsenal som lekker som ei sil bakover og ser helt desillusjonerte ut skal få det tøft på Goodison.

Lyst å se alle Bundesliga kampene kostnadsfritt?
Det kan du gjøre ved å trykke her!

Angrep
Marcus Rashford – Man Utd (Watford,B)
Løsnet skikkelig for Rashford siste tiden, og han er nå oppe i 10 scoringer.  Er livsfarlig for alt og alle med sin hurtighet og skuddbein. Watford er et av de svakere lagene i ligaen, og her skal det være gode sjanser for United, særlig om Pearson kommer ut like offensivt som han gjorde mot Liverpool.

Raul Jimenez – Wolves (Norwich,B)
Jimenez har nok gått litt under raderen siste tiden, for han er egentlig i super form. Mye avslutninger på mål, og leverer jevnt og trutt med poeng. 6 av 7 siste med fem poeng eller mer.  Ganske sikker på at Wolves scorer både en og to i denne kampen, og det vil overraske om ikke Jimenez er involvert.

Ashley Barnes – Burnley (Bmouth,B)
Ser sikkert ut som et rart valg dette, for Barnes har ikke vært helt iform siste tiden, og også spilt mer en han pleier. Men nå ser Chris Wood ut til å være ute med skade, og da regner jeg med at det er Barnes som er the main man for Burnley. Når Bournemouth også har omtrent hele den faste forsvarsfireren ute med skade MÅ det være gode betingelser for Barnes som har nettet seks ganger tidligere denne sesongen.

Rundens Kaptein
Dele Alli – Elsker å møte Chelsea, og disse tette og tøffe derbykampene passer ham helt perfekt.

Rundens billigspiller
Jetro Willems (4.7) Kan fort stikke av med clean sheet, og kanskje scorer han slik han har gjort mot City og Liverpool tidligere denne sesongen ?

Rundens Diff
Ashley Barnes – 3.7% eiereandel Skal lede angrepet til Burnley mot et b-preget Bmouth forsvar.

Rundens Donk
Tammy Abraham – 36% eierandel To blanke runder og formen litt på vei ned. Skal få det tøft her mot Tottenham som er råsterk hjemme. Prøver å felle en av de med høy eierandel som vanlig i mine tips!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker