Order Tramadol With Cod Ordering Tramadol From Canada Cheap Tramadol Cod Delivery Tramadol Order Overnight Order Tramadol Fedex Overnight
Vi har store forventninger til stjerneduoen til Spurs denne runden. Foto: Shutterstock.com

Rundens kapteinvalg: En runde uten klare kapteiner?

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Nummer 1 – Heung-Min Son

Den glade koreaneren er den som høres mest fristende ut i en runde uten Liverpool favorittene og med tøffe kamper for andre big-dogs. Son er den spilleren i Tottenham som muligens har det høyeste taket av Mourinhos sine populære FPL-spillere. Har gått enda litt mer ut i en kantrolle etter Mourinho kom inn og satt Alli frem sentralt. Dette har gjort at tallene hans på skudd og bevegelser i boks har gått noe ned, men tall som går på forsøk på målgivende har gått opp. Er veldig involvert i laget, spesielt når de spiller åpne kamper. Chelsea har hele sesongen vært litt rotete bakover i banen. De slipper til mange sjanser og er ikke i stand til på holde nullen. Tottenham derimot har begynt å score mange mål, men uten noen nevneverdig Mourinho effekt defensivt. Vi tror dette blir en rotete affære hvor det fort kan bli mange mål begge veier og det er et kampbilde som kan passe en liten «C» på Son.

Nummer 2 – Kevin de Bruyne

Kevin straffet mange som hadde valgt å gå uten sist runde, noe som gjør at mange nå biter i det sure eplet og setter han tilbake igjen i laget. Mange går også fra Mane/Salah. Av disse er det nok veldig mange som tenker at 19-poengsmannen fra sist runde er verdens beste fotballspiller og må kapteines. Skjønner det godt. City er muligens seriens beste lag på sine gode dager og de scorer mange mål på hjemmebane. Når City er bra, er KDB bra og motsatt. Leicester er en vanskelig  motstander, men om City spiller slik vi vet de kan er det nesten samme hvem de spiller mot. Man ønsker å sitte med en fra en kamp der de presterer, og om man velger rett mann vil man også sitte igjen med mange deilige poeng. Ligger helt i toppen på offensive statistikker man ønsker å se han i toppen på, mens City ligger helt øverst i statistikkene man ønsker. Leicester derimot har sluppet inn færrest mål og generelt sett vært meget solide bakover i banen. Det blir veldig spennende å se hvordan denne kampen går, men oppsiden av å treffe her er at KDB da eventuelt nesten garantert får med seg en god dose poeng.

Nummer 3 – Marcus Rashford

Spilleren som er nest mest hentet inn i lagene er tredjevalget vårt denne gangen, og muligens første gang på topp tre her? Rashford er i sin livs form og fungerer nærmest som en talisman for OGS for øyeblikket. Mye av spillet deres henger sammen med om formen til Rashford er bra eller ikke. Den engelske spissen har allerede rundet 100 poeng og nærmer seg med stormskritt rekorden sin på 128. 10 mål og 5 målgivende er knallsterke tall for en spiller som i de fleste kampene har ligget litt ute på venstresiden.  United møter et Watford som ligger desidert sist denne sesongen og som i de fleste kampene har sett ut som et lag langt unna ventet nivå. De har glimtet litt til, blant annet mot Arsenal, men allikevel sitter man med en følelse av at det kan renne inn mål mot dem når som helst. Watford er på sitt beste et solid lag, men også et lag som liker å ta litt plass og ikke bare ligge helt bakpå. Vi har denne sesongen sett at Man Utd er best når de får litt rom, noe som fort kan skje denne kampen. Om ikke Watford henger sammen som et lag får OGS en ramme han liker og da blir Rashford skummel!

Lyst å se på La Liga eller Bundesligaen helst kostnadsfritt?
Trykk her for å se kampene!

Nummer 4 – Diogo Jota

Her kunne vi også valgt Jimenez, men vi tar og prøver oss med en enda litt større diff. Jota er eid av 3,4 % og vil nok ikke være kapteinen til over 0,1 % av alle spillerne. Potensielt en stor oppside med å treffe da. Wolverhampton var veldig gode mot Tottenham og burde scoret flere mål. Både Jota og Jimenez storspilte helt frem til det øyeblikket det gjaldt å sette ballen inn i mål. Uken før scoret Jota to mål i PL og tre mål i CL. Sist sesong fremsto han som en spiller som når han er i form, virkelig er i storform i en rekke kamper på rad. Siste halvdel av sesongen var han i en helt rå form og fikk mange FPL-poeng. Da var også tallene hans spinnville. Nå begynner man kanskje å se konturene av det, spesielt når partneren hans Jimenez også virkelig er i form og de får dra nytte av hverandre. Norwich er et lag som ikke henger helt sammen. Spesielt på hjemmebane har de sett overaskende svake ut defensivt og det er ofte altfor mye rom til motstanderne deres. Både Jimenez og Jota er gode valg til denne kampen og vi tror eierne av dem kan få mange poeng denne runden, men tør man å velge dem som kaptein etter den litt ustabile sesongen de har hatt?

Nummer 5 – Harry Kane

Harry Kane deltar i den samme kampen vi tror blir kaotisk mot Chelsea, men må finne seg i å være et mindre populært valg Son og kanskje Alli? Har dog sitt bedre ut etter Mourinho kom til klubben med fem mål på siste seks kamper. I de to siste hjemmekampene har han blitt to-målscorer og i GW 16 ble det 16 poeng. Scorer Tottenham mål mot Chelsea er det stor sjanse for at det er Kane. Han har også likt seg godt i London oppgjør i årene sine i PL. Spørsmålet er om vi får se han som en ren nummer 9 denne kampen eller om det nok en gang blir en Kane som ligner med på en nummer 6 ut ifra posisjoneringen sin. Blir det førstnevnte kan dette bli veldig spennende for de som har jobbet spissen inn i laget.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker