Tramadol Orders Discount Tramadol Online Tramadol For Sale Cheap Lowest Priced Tramadol Online Tramadol Bula Anvisa
imagestockdesign / Shutterstock.com

LaLiga runde 17!

Real Sociedad – Barcelona. Lørdag kl 16:00.

Et av de store oppgjørene som spilles i LaLiga denne helgen er når Martin Ødegaard og Real Sociedad tar imot Barcelona og verdens beste fotballspiller Lionel Messi til kamp. La Real som hjemmelaget også kalles, har vært sterke hittil denne sesongen. De kjemper om Champions League, og ligger i forkant av denne kampen på 4.plass med 27 poeng. På de fem siste kampene står baskerne med 2-2-1 og i forrige serierunde ble det 0-0 mot Valencia. Det kommer til å koke på deres nyoppussete «Anoeta» når katalanerne kommer på besøk, og dette er en kamp som er helt åpen og som kan gå begge veier.

Se opp for

Christian Bertrand/Shutterstock.com

Det er helt sprøtt det Martin Ødegaard driver med for tiden. Han er utlånt to år til Real Sociedad, men det er allerede nå snakk om at Real Madrid kommer til å hente han tilbake til den spanske hovedstaden etter sesongen. Han har gått rett innpå dette laget og tatt tak. Selv når han er småskadet spiller han, og det gjør han med bravur. Det har blitt tre mål og fire målgivende pasninger på 14 kamper, men det som er mest imponerende er det blikket han har for spillet og hvordan han kan finne sine lagkamerater med den roen han har. Når Barcelona kommer på besøk er det en ny mulighet for nordmannen å vise seg frem, i en kamp dere hele fotball-Spania følger med.

Mulig startellever

Remiro – Zaldua, Sagnan, Llorente, Monreal – Ødegaard, Zubeldia, Merino – Portu, Willian José, Oyarzabal

Barcelona

Gjestene fra Barcelona begynner for alvor å finne formen. For noen uker siden var ikke stemningen i klubben det beste, men Ernesto Valverde og resten av laget har begynt å få maskineriet til å komme i gang. I midtuken vant de 1-2 mot Inter med et reservepreget lag i Champions League, og i LaLiga står de med ni seiere og et tap på de siste ti kampene. Forrige LaLiga-kamp ble Mallorca beseiret 5-2. Dette er en kamp som er veldig viktig for Barcelona, som topper tabellen med 34 poeng, samme som Real Madrid. Deres erkerivaler spiller dagen etter borte mot Valencia, der det er en ganske stor sjanse for at de kommer til å avgi poeng. Derfor er dette en «must-win-game» for Barcelona.

Se opp for

kivnl / Shutterstock.com

Lionel Messi er i gang nå, og det er dårlige nyheter for alle lag som konkurrerer mot Barcelona. Nylig vant argentineren sin sjette Ballon d’Or, og ønsker helt sikkert å avslutte karrieren med enda flere. Messi har på ti LaLiga-kamper denne sesongen levert tolv mål og fem målgivende pasninger. Forrige kamp mot Mallorca leverte han to flotte scoringer fra utenfor 16-meteren. Dersom Real Sociedad skal vinne denne kampen er de avhengige av å få nøytralisert magikeren fra Rosario. Det har ofte vist seg å ikke være en enkel oppgave.

Mulig startellever

Ter-Stegen, Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Junior Firpo – Rakitic, Busquets, De Jong – Messi, Suarez, Griezmann

Valencia – Real Madrid. Søndag kl 21:00.

Det er duket for et av de største oppgjørene på spansk jord når Valencia tar imot Real Madrid til kamp. I midtuken tok Valencia seg videre fra Champions League, og nå er det viktig å vinne kamper i LaLiga slik at de kan delta i den gjeveste klubbturneringen i Europa også neste sesong. I forkant av denne kampen ligger de hvitkledde på 8.plass med 26 poeng. De er inne i en bra periode med 4-0-1 på de fem siste kampene. Forrige serierunde ble Levante slått 2-4 på bortebane i derbyet. Forrige gang disse lagene møtte hverandre på Mestalla var 3.april forrige sesong, og da var det hjemmelaget som vant 2-1. De er et lag Real Madrid ikke liker å spille mot, og på heksegryten som Estadio Mestalla er kan de fort skape vanskeligheter for Madrid.

Se opp for

EFECREATA.COM / Shutterstuck.com

Rodrigo Moreno er Valencias største stjerne, men angrepsspilleren med en fortid i Real Madrids akademi har slitt med å levere varene denne sesongen hva angår å score mål. På 14 kamper har det kun blitt to scoringer. Han har sendt av gårde seks målgivende pasninger, men må forbedre formen foran mål for at Valencia skal kunne slå Real Madrid. Det er typisk at slike spillere spiller en fantastisk kamp når de må vise seg frem mot sin tidligere klubb, og det kan godt være Moreno scorer både ett og to mål når Real Madrid kommer på besøk.

Mulig startellever

Jaume – Wass, Garay, Gabriel, Gaya – Soler, Coquelin, Parejo, Ferran Toress – Manu Vallejo, Rodrigo Moreno

Real Madrid

Los Blancos går inn i en svært, svært viktig uke nå. Valencia er den første store testen, før Barcelona venter på onsdag. Denne sesongen kommer det til å bli et rotterace mellom de to spanske gigantene om ligatittelen, og nå er det på tide at Real Madrid tar opp hanskene å viser seg frem. I forkant av denne kampen ligger de på 2.plass med 34 poeng, et poeng bak Barcelona, som har en kamp mer spilt. Den kampen endte 2-2 mot Real Sociedad, så med seier her vil Real Madrid være to poeng foran sine arge rivaler. På de fem siste kampene står Real Madrid med 4-1-0, og i forrige runde ble Espanyol sendt hjem tomhendte med 2-0 i bagasjen. Kan Los Blancos vise muskler å ta alle tre poengene her?

Se opp for

Brais Seara / Shutterstuck.com

Etter at Santiago Solari tok over Real Madrid før jul forrige sesong, utviklet Vinicius seg fra å være en Castilla-spiller til å bli en som herjet i kamper mot Ajax, Barcelona og Atlético Madrid. Han var en av Los Blancos beste spillere forrige sesong, men under Zidane har han slitt med spilletiden og ikke klart å vise seg frem. Det har blitt ni kamper for brassen denne sesongen i LaLiga, der fem har vært fra start. Med Eden Hazard og Bale ute, åpner det muligheter for Vinicius som nå må vise seg frem igjen. Han scoret i midtuken mot Club Brugge i Champions League, og det er gode muligheter for at han starter her også.

Mulig startellever

Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Nacho – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Vinicius

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker