Order Tramadol Online Cod Overnight Order Tramadol Cash On Delivery Order Tramadol Online Overnight Cod Tramadol Online Rx Online Rx Tramadol
Robert Lewandowski har tolv mål på de siste ni kampene mot Schalke. Hvor mange blir det fredag? Foto: MediaPictures.pl / Shutterstock.com

Nå trenger Bayern desperat en seier

Bayern München ble denne uka det sjuende laget i historien til å gå gjennom gruppespillet i Champions League med full pott. I hjemlig liga går det tråere for de rødkledde.

To strake tap gjør at storlaget er plassert som nummer sju på tabellen, og også har sju poeng opp til Borussia Mönchengladbach som leder. De er riktignok kun to poeng opp til Dortmund på tredjeplass, men Bayern trenger virkelig tre poeng denne helga for å henge med. Det bør det være gode muligheter for å klare, og Werder Bremen er laget som kan stå i veien. De kommer på besøk og kommer fra et pinlig hjemmetap mot Paderborn. Bremen har ikke hatt noen stor sesong, og ligger før helgas runde på en 14.plass.

På plassene bak Bremen ligger Hertha Berlin og Fortuna Düsseldorf. Düsseldorf innehar kvalikk-plassen før helgas runde, og begge disse lagene er kun to poeng bak Bremen. Det betyr at disse lagene med seier vil klatre forbi de grønnkledde, og at Werder Bremen i verste fall er på en 16.plass, altså kvalifiseringsplassen etter 15 runder. Hertha tar i mot årets overraskelseslag Freiburg, mens Düsseldorf ønsker serietoer RB Leipzig velkommen til Merkur Spiel-Arena. Det skal kanskje godt gjøres at Bremen selv med tap plasserer seg på kvalifiseringsplassen, da både Hertha og Düsseldorf må vinne mot et topplag. Likevel bør varsellampene lyse i Bremen, da de for alvor er et av lagene helt nede i bunnstriden så langt denne sesongen.

Jakter serieledelsen

På Merkur Spiel-Arena kommer som sagt RB Leipzig på besøk. De har kun ett poeng opp til Gladbach som leder ligaen, og kan dermed overta tabelltoppen denne helga. I og med at Gladbach ikke spiller før søndag, vil Leipzig lede serien i alle fall i nesten et døgn om de tar poeng lørdag kveld. Julian Nagelsmann har virkelig fått sving på sakene i øst, og Leipzig har fem strake seire i Bundesliga før helgas runde. De vant også gruppa si i Champions League, etter 2-2 borte mot Lyon i siste gruppespillkamp. Leipzig bør normalt slå Düsseldorf borte, og de hvitkledde ser mer og mer ut som en seriøs tittelutfordrer denne sesongen. Skal det forhatte Red Bull-laget bli den første seriemesteren som ikke heter Bayern eller Dortmund siden Wolfsburg overrasket alle i 08/09?

Meget talentfulle Julian Nagelsmann kan bli den første manageren til å snyte storklubbene Dortmund og Bayern for seriemesterskapet siden 2009. Foto: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com

Det kan bli Leipzig, men man skal heller ikke utelukke at Borussia Mönchengladbach tar klubbens sjette seriemsterskap, og første siden 70-tallet. Klubben som tok alle sine foreløpige tyske seriemesterskap i 1970-årene, leder Bundesligaen etter 14 runder, og har sett solide ut i hele år. De røk noe skuffende ut av Europa League denne uka, etter tap hjemme mot Istanbul Basaksehir. Kanskje kan det gjøre at Bundesliga får enda mer prioritet, og det kan fort bli en fordel for Gladbach utover sesongen, kontra Bayern, Dortmund og Leipzig, som alle er videre til åttedelsfinaler i Champions League. Gladbach skal til Wolfsburg på søndag, en tøff bortekamp. selv om Wolfsburg har hatt en svak periode den siste tiden, med fire tap på de fem siste.

Den 15.runden i Bundesliga spilles slik:

Fredag 13.desember:

Hoffenheim – Augsburg

Lørdag 14.desember:

Hertha – Freiburg
Köln – Leverkusen
Paderborn – Union
Mainz – Dortmund
Bayern – Bremen
Düsseldorf – Leipzig

Søndag 15.desember:

Wolfsburg – Mönchengladbach
Schalke – Frankfurt

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker