Tramadol Online Overnight 180 Buying Tramadol Uk Order Tramadol Overnight Visa Can You Purchase Tramadol Online Online Tramadol Mastercard Discount Cheap Pills Tramadol
/ Shutterstock.com

Fantasy Premier League: Gameweek 17

Vardy-partyet stopper ikke. Mourinhos gutter er i fyr og flamme. Solskjær slo Pep, og Liverpool gir seg ikke. For en uke vi har lagt bak oss. Nå står gameweek 17 for tur. Her er rundens lag fra Fotballsonen.


Se alle La Liga kampene gjennom hele sesongen!
Trykk her og finn ut hvordan!

Keeper:

Kasper Schmeichel – 5.4 – Leicester (Norwich, H)

Leicester har sluppet inn færrest mål i ligaen (10). Kun to lag har scoret færre mål en Norwich. De har vunnet 8 kamper på rad, og er seks poeng foran de regjerende mesterne. Rett og slett bunnsolid av Leicester. Fair sannsynlighet for CS her.

Forsvar:

Martin Kelly – 4.3 – Crystal Palace (Brighton, H)

Var med på rundens lag forrige uke og leverte clean sheet da. Tre kamper på rad uten innslupne nå. Skal være med på Kelly-toget og det knallgrønne programmet til Crystal Palace. Billigforsvarer og potensial for rent bur i både denne og de kommende kampene.

Trent Alexander-Arnold – 7.3 – Liverpool (Watford, H)

Selvskreven på rundens lag. Møter Watford som har hatt tre managere så langt i sesongen, men bare vunnet en kamp. Liverpool kommer til å dominere kampen, noe som vil si at Trent kommer til å slå innlegg og skape sjanser. Stor sannsynlighet for rent bur og målpoeng.

John Lundstram – 5.1 – Sheffield United (Aston Villa, H)

“Alle” FPL managers gullkalv, John Lundstram har blanket de siste fem kampene. Den sjette var en 21 poenger. Eid av 47,2%. Ingen grunn til å selge selv om det begynner å bli en stund siden han har levert. Har tre fine kamper på rad der det nok blir noen returns. Nære mål mot Norwich. Forhåpentligvis blir det poeng her mot Aston Villa som har sluppet inn i 8/8 bortekamper.

Ser du etter flere oddsbonuser?
Hvilket spillselskap bør du velge?
Hvilken bonuser tilbyr de forskjellige selskapene?

Sjekk ut vår oddsbonus-seksjon!

Midtbane:

Dele Alli – 8.7 – Tottenham (Wolves, B)

Er Dele Alle endelig tilbake til gamle takter. Da han som tenåring kom inn og herjet med de store gutta i Premier League. Det ser hvertfall sånn ut. Strålende etter Mourinho kom inn. Måtte ha med Tottenham på dette laget etter den formen de har vist i det siste. Møter Wolves som har 11 ligakamper på rad uten tap, men har sluppet inn i 8 av dem. Vi tror på målpoeng til Alli her.

Sadio Mané – 12.3 – Liverpool (Watford H)

Ble hvilt forrige runde mot Bournemouth. Nå er han klar til start igjen. Møter ligaens verste lag. Her kan Mané skape ugagn. Hett kapteinsalternativ foran runden som kommer.

Christian Pulisic – 7.4 – Chelsea (Bournemouth, H)

Chelsea og Pulisic fikk kjørt seg mot Big Duncs Everton. Gikk videre fra Champions League i midtuken og er klare for å møte et Bournemouth lag som hvertfall mangler Nathan Aké, Charlie Daniels, Steve Cook, og Adam Smith. Det er en forsvarskvartett det. Bournemouth har tapt fem på rad. Gode underliggende stats på Pulisic. Tror på offensiv return her.

James Maddison – 7.8 – Leicester (Norwich, H)

James Maddison er en så deilig fotballspiller. Glir forbi spillere som om de ikke var der, enormt presis fot og er på dødballer. Nest øverst (Leicester) møter nest nederst (Norwich.) Leicester er i storslag og det samme er Maddison som står med ett mål og to assist på sine siste to kamper. Lukter poeng her.

Anthony Martial – 7.6 – Manchester United (Everton, H)

Er Manchester United tilbake? Slo både Tottenham og erkerival Manchester City sist uke. Martial scoret ett i 1-2 seieren mot City. Møter Everton som fortsatt ikke har skaffet seg en permanent manager. Vanskelig å si om de skal surfe videre på ny manager bølgen, men et intenst Everton som kan gi kontringsrom til United er nydelige forhold for Martial & Co.

Angrep:

Jamie Vardy – 10.1 – Leicester (Norwich, H)

Ligaens soleklare toppscorer med 16 mål (nestemann på listen har 11), scoret to sist runde også. Har nå scoret i 8 kamper på rad, som er like mange som Leicester har vunnet på rad. For et lag Leicester er! Vardy er selvskreven hjemme mot Norwich. Han og Mané er de to spillerne som flest kapteiner denne runden.

Tammy Abraham – 7.9 – Chelsea (Bournemouth, H)

Scoret i CL mot Lille. 11 ligamål så langt. Går i det samme som Pulisic, møter et svekket Bournemouth lag som ikke liker å holde nullen. Her lukter det mål, og er også en mulig diff til kaptein.

Rundens kaptein:

Jamie Vardy – For min del står det mellom Vardy og Mané. Velger Vardy på grunn av at Watford har fått ny trener i Nigel Pearson som er defensivt orientert, og at det er færre om beinet i Leicester. Vardy er soleklar main-man.

Rundens billigspiller:

Federico Fernandez (4.4) – Skal man prøve litt da? Burnley i dårlig form, Newcastle presterer bedre enn det alle hadde trodd under Steve Bruce. Ofte midtstopperne som scorer. Prøver Federico Fernandez til denne runden, og håper på nullen eller dødballmål.

Rundens diff:

Gabriel Jesus – 3.4% eierandel. Hat-trick i midtuken. Scoret to mot Burnley sist uke. Arsenal har ikke holdt nullen på de siste 12 kampene i alle turneringer. Her er det god verdi, og stor sannsynlighet for mål.

Rundens donk:

Pierre-Emerick Aubameyang – 19.9% eierandel. Arsenal er ikke friskmeldt selv om de slo West Ham. Møter Manchester City som kanskje er verdens beste lag når de har dagen, og må slå tilbake etter derby-tapet.


Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker