Tramadol Online Cod Tramadol Online Overnight Shipping Cheapest Tramadol Next Day Delivery Tramadol Online Fast Delivery Order Tramadol Fedex Overnight
Rashford er allerede tilbake fra skade, og blir nok en must-have resten av sesongen. Foto: Shutterstock.com

Rundens kapteinvalg: Skal han snart slutte å score?

Se alle La Liga kampene gjennom hele sesongen!
Trykk her og finn ut hvordan!

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Nummer 1 – Jamie Vardy
Vi tror ikke han vil slutte å score med det siste. Har nå 16 mål på 17 kamper, noe som er helt ekstreme tall. Man skulle tro det ville si stopp snart, men det er ingenting som tyder på det. Får vi en 30+ sesong fra den engelske spydspissen? Han er i storform og det er ikke noe vits i å tvile på om han skal fortsette. De møter et Norwich som ikke imponerer stort bakover i banen, samtidig som Leicester ikke klarer å slutte å score mål. De blåkledde skyter nesten like mye som Liverpool og City, og ingen kommer til flere store sjanser enn Leicester. Angrepet, dette solide angrepet, er bygget opp slik at Vardy skal score mål.

Nummer 2 – Sadio Mane
Som stort sett alltid er det vanskelig å velge mellom Salah og Mane her. Begge to er nok ganske gode valg og det er ikke mye som skiller dem. Det er kun den følelsen av at Mane virker som en bedre fotballspiller for øyeblikket som gjør at Mane igjen velges foran Salah her. Salah skyter mest av midtbanespillerne, men Mane kommer oftere til store sjanser. Han er mer inne i 16-meteren og tett foran mål, mens Salah gjerne ligger litt ute på kanten eller møtende like utenfor 16-meteren. Møter nå Watford før de stikker nedover for å vinne VM for klubblag og mange håper nok på en siste solid poengsum på LFC-gutta før de må vurdere hva de skal gjøre med dem videre. Watford er en merkelig klubb som ikke helt får ting til å stemme. Dette gjør at de ofte virker litt kaotisk organisert og slipper til for mange store sjanser. Om de ikke henger mer sammen her enn de pleier kan det bli stygt og da vil Mane/Salah straffe dem!

Nummer 3 – Tammy Abraham
Nå er den populære spissen tilbake igjen for fullt etter å ha returnert tidlig fra en skade folk fryktet var verre. Har sunket i eierandel i det siste og mange gjemmer seg nok bak sofaen når Chelsea entrer banen med Abraham som spiss. Chelsea kommer til nest flest skudd i ligaen og er et lag som er bygget opp av 4 spillere på topp som er veldig glad i å komme seg tidlig til mål når ballen er oppe i siste tredjedel. Abraham liker seg godt helt fremst på offsidegrensen og det er få spillere som har kommet til flere skudd en Abraham i 16-meteren. Bournemouth har perioder der de er helt tette bakover og perioder hvor det renner inn. De kan være litt vanskelige å lese. Det man kan lese av troppen deres nå er at de har skader på sentrale forsvarspillere, noe de garantert vil bli hemmet av. Kommer det et tidlig mål i denne kampen tror vi det blir en underholdende kamp mellom to lag som må fokusere på å score mer enn motstanderen.  

Nummer 4 – James Maddison
Leicester er bygget opp for at Vardy skal score mål, men også bygget opp for at Maddison skal servere. Han har foreløpig fem mål og fem målgivende, men de som ser på kampene og leser i tall forstår at de tallene fort kunne og burde vært enda høyere. Spesielt sist kamp mot Aston Villa kunne fort endt opp i over 20 poeng. Er veldig instrumental i det offensive spillet til Leicester både ved å være den som skal orkestrere banespillet, men også fordi han kan gjøre hva han vil når det kommer til dødballer i laget. Vil han ta frisparket eller corneren får han gjøre det, og foten hans er stort sett presis og god. Mye av statistikken på Maddison kan minne om KDB, og det er jo ikke feil når man ser med FPL-øyne. Han vil nok ikke bli valgt av mange som kaptein. Han bør nok kanskje ikke velges av så mange som kaptein heller om man ser på alternativene, men et veldig kult valg som fort kan gi poeng er det virkelig. Spørsmålet er om man tjener nok på å ta en slik diff som kaptein når det er såpass sannsynlig at vardy, Mane/Salah osv får gode poeng.

Nummer 5 –Marcus Rashford
Sist ut av forslagene våre er også et diff-valg, men muligens et som blir mer valgt enn Maddison. Den unge stjernen til Solskjær viser for tiden hva han kan. Virker å være i storform fra sin venstrekant-posisjon. Skyter mye for tiden og treffer mye også. De siste fem kampene har det blitt 22 skudd, og hele 16 av disse har kommet fra inne i boksen. Har også forsøkt seg på målgivende syv ganger. Samspillet med Martial og James sitter bra, noe man spesielt ser når de møter lag som lar de få plass til å løpe i. Manchester United har fått mange straffer i år, og når Rashford har ansvaret for å plassere dem i nettet bak keeper skader ikke det hans sak som FPL-objekt. Rundet 100 poeng sist runde og er på god vei mot å sette personlig FPL-rekord. Everton virket bedre mot Chelsea, en er de friskmeldte? Vil Man Utd dundre på inspirert av de siste sterke seirene? Vanskelige spørsmål å svare på, men det er en ganske god sjanse for at Rashford vil få return for sjette kamp på rad her!  

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker