Ordering Tramadol From Mexico Buying Tramadol Online Illegal Tramadol Prescription Online Order Tramadol Online Cash On Delivery
Kan belgiske Dries Mertens senke sine landsmenn fra Genk denne runden? Foto: Gennaro Di Rosa / Shutterstock.com

Fantasy CL: Nå skal det avgjøres

Den siste runden i gruppespillet står for døra, og man skal ta et nytt kapteinsvalg. Nå bør man kanskje også tenke på hvem som har noe å spille for, i tillegg til motstandere. Vi gir deg her våre fem tips.

Erling Braut Haaland scoring til 15 i odds mot Liverpool!
Slik benytter du deg av dette fantastiske tilbudet!

Nummer 1 – Dries Mertens

Napoli har kun to poeng å gå på ned til Red Bull Salzburg, og har også kun ett poeng opp til Liverpool. Gruppe E er helt åpen før den siste runden, og alle disse tre lagene kan havne på plassene 1-3. Napoli tar i mot Genk, som er fortapt sist i gruppa. Denne kampen bør Napoli vinne greit, og dermed ta seg videre fra gruppa. Belgiske Mertens står med fire scoringer og en assist på de fem første i Champions League, og kan fort være mannen som sender Sander Berge og hans Genk tilbake til sitt hjemland med flere mål i sekken.

Nummer 2 – Jadon Sancho

Dortmund møter sisteplasserte Slavia Praha hjemme på Signal Iduna-Park, en kamp de gulkledde bør ha gode muligheter til å vinne og få scoret noen mål i. Sancho scoret i fire kamper på rad, og engelskmannen står med 14 målpoeng på 12 opptredener i Bundesliga denne sesongen. I Champions League har det gått litt tråere, men han scoret Dortmunds mål i bortetapet mot Barcelona i forrige kamp. Sancho fant også veien til nettmaskene to ganger i helgas 5-0-seier over Düsseldorf. Kanskje finner han på å sette ballen i mål igjen mot Slavia Praha, og hvis ikke, er Dortmunds nummer sju en utmerket servitør i tillegg.

Svar rett på to Champions League spørsmål og vinn premie!
Slik benytter du deg av tilbudet!

Nummer 3 – Tammy Abraham

Chelsea må vinne hjemme mot Lille for å avansere fra gruppespillet. Også i denne gruppa står det mellom tre lag, og Chelsea er det laget som møter fortapte Lille. En kamp Chelsea normalt skal vinne, og som vi har sett så mange ganger denne sesongen, når Chelsea vinner, scorer som oftest Abraham.

Nummer 4 – Memphis Depay

Lyon har en alle tiders mulighet til å ta seg videre. De ligger a poeng med Zenit, og tre bak Leipzig. Denne runden kommer Leipzig på besøk til Lyon, og hjemmelaget er nok heltente på nok en seier mot Julian Nagelsmanns menn. Depay har vært stor i Champions League denne sesongen, og har fire mål på fire opptredener. I ligaen har nederlenderen ni scoringer på tolv opptredener, og det er en angrepsspiller i scoringsform som spiller med nummer elleve i Lyon. Han scoret to ganger i fredagens 4-0-seier over Nimes.

Nummer 5 – Kylian Mbappe

De fire første forslagene er spillere fra lag som har alt å spille om i den siste kampen. PSG er allerede gruppevinner, noe som kanskje gjør at de rullerer litt på laget. Det kan derfor være en liten risiko om man går for en av stjernespillerne her, men om Kylian Mbappe starter, er han et meget godt valg som kaptein. PSG bør slå Galatasaray hjemme, og alle vet hva Mbappe står for, og hva kan kan utrette.

Julekalendere: De beste juletilbudene!
Benytt deg av juletilbudene her!

Kategorier
Champions LeagueFantasyFantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker