CL Fantasy: Hvem tar ansvar for å sende sitt lag videre?

Vi er klare for den siste runden av gruppespillet i Champions League. En del lag er allerede videre og kan komme til å hvile spillere, mens andre må kjempe med nebb og klør for å sikre avansement. Dette bør man kanskje ha i bakhodet når man tar ut rundens lag. Her er Fotballsonens tips før den sjette runden av CL Fantasy:

Erling Braut Haaland scoring til 15 i odds mot Liverpool!
Slik benytter du deg av dette fantastiske tilbudet!

Keeper:
Alex Meret – 4.5 – Napoli (Genk, H)
Napolis keeper er meget pent prissatt, har tatt femte mest poeng av keeperne så langt og skal nå opp mot svake Genk på hjemmebane. Napoli må vinne for å sikre avansementet og stiller antagelig med et solid lag her.

Fantasy Champions League – 50 000 kr i premiepotten!
Sett opp ditt fantasy CL lag og kjemp om store premier!

Forsvar:
Juan Bernat – 5.7 – PSG (Galatasaray, H)
PSG har holdt nullen i fire av fem kamper så langt denne sesongen og offensive Bernat står også med to asisst denne sesongen. Han har også vært nært scoring ved flere anledninger og er fint prissatt til å ha levert så bra med poeng.

Renan Lodi – 4.2 – Atletico Madrid (Lokomotiv Moskva, H)
Den brasilianske venstrebacken har spilt seg til fast plass i Atletico denne sesongen og nå venter en kamp hvor de er soleklare favoritter. Med en prislapp på 4.2 er Renan Lodi et hett alternativ og en fin enabler.

Achraf Hakimi – 5.8 – Dortmund (Slavia Praha, H)
Sist disse to lagene møttes scoret forsvarsspiller Hakimi begge målene for Dortmund, og han har totalt sett levert en svært imponerende sesong i Champions League.

Svar rett på to Champions League spørsmål og vinn premie!
Slik benytter du deg av tilbudet!

Midtbane:
Hakim Ziyech – 8.0 – Ajax (Valencia, H)
Har vært strålende for Ajax også denne sesongen og har levert fantastiske fem assists så langt denne sesongen! Det har også blitt to scoringer for Ziyech, deriblant et mot Valencia i det motsatte oppgjøret.

Sadio Mané – 10.5 – Liverpool (RB Salzburg, B)
Senegaleseren har vært i fantastisk form denne sesongen, og ble spart i helgens oppgjør mot Everton. Dermed er vi trygge på at han starter denne kampen og vi tror Liverpool kommer til å score en del mot Salzburg, i en kamp hvor de må ta poeng for å sikre avansement.

Riyad Mahrez – 8.5 – Manchester City (Dinamo Zagreb, B)
Mahrez har spilt mye i Champions League denne sesongen, og spilte ikke nå i helgen. Vi tror han starter dette oppgjøret og da kan det potensielt sett bli bra med poeng for Mahrez, mot et antatt svakere motstander.

Julian Brandt – 7.5 – Dortmund (Slavia Praha, H)
VI tror Dortmund er en av de sikreste vinnerne denne runden og tror de kan score en del mål mot Slavia Praha. Julian Brandt har vært mye involvert for Dortmund denne sesongen og har levert stabilt bra med poeng på CL-fantasy.

Julekalendere: De beste juletilbudene!
Benytt deg av juletilbudene her!

Angrep:
Karim Benzema – 9.5 – Real Madrid (Club Brugge, H)
Real Madrid har løftet seg utover i sesongen og blant dem som virkelig har vist form er Karim Benzema. 21 målpoeng på 19 kamper denne sesongen er intet annet enn svært imponerende og mot Brugge har vi tro på at det blir mer.

Robert Lewandowski – 10.7 – Bayern München (Tottenham, H)
Man kommer ikke utenom Lewandowski i årets Champions League. Han har levert poeng i samtlige kamper og står med smått utrolige ti scoringer på fem kamper! Tottenham er en forholdsvis tøff motstander, men det ble to scoringer når de møttes i London og vi har tro på Lewandowski her også.

Erling Braut Haaland – 4.6 – RB Salzburg (Liverpool, H)
For å få rå til all annen offensiv slagkraft i dette laget må vi også ha et prisgunstig alternativ, og hva er vel da bedre enn vår egen Haaland? Spissen har scoret på bestilling og fikk nettkjenning sist de to lagene møttes. Liverpool har slitt med å holde nullen denne sesongen og vi tror på nok en scoring for nordmannen her.

Rundens kaptein:
Sadio Mané
– Ble hvilt i helgen og ettersom Liverpool må vinne så er vi trygge på at Mané starter, og da er han et særdeles godt alternativ denne runden!

Rundens billigspiller:
Renan Lodi
– Den prislappen på et så solid alternativ hos en storfavoritt gjør Renan Lodi til et svært godt alternativ denne runden.

Rundens diff:
Karim Benzema
– Kun 7% har den franske målmaskinen på laget. Her kan du virkelig få inn en spiller som kan utgjøre en forskjell.

Rundens donk:
Virgil van Dijk
– Liverpool har enda ikke holdt nullen i Champions League og vi tror heller ikke de gjør det i siste kamp. At hele 46% sitter med van Dijk på laget er nesten sjokkerende.

Kategorier
FantasyFantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker