Tramadol Buying Online Best Price Tramadol Online Ordering Tramadol From Mexico By Tramadol Online Uk
Går du for Salah eller Mané?

Fantasy Premier League: Tør man å satse på Mané?

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Manchester City seier til 5 i odds mot Manchester United!
Slik benytter du deg av tilbudet!

Nummer 1 – Jamie Vardy
Han toppet lista vår forrige runde og leverte da, selv om Mané muligens var et enda bedre alternativ. Vardy står med scoring i syv strake kamper og møter et Villa-lag som slipper inn en del mål. Den kanskje aller viktigste grunnen til at vi går for Vardy som førsteprioritet er at vi er trygge på at han starter, til tross for et særdeles tøft kampprogram.

Nummer 2 – Sadio Mané.
Forrige runde ble det veldig bra med poeng på de som stod med Mané som kaptein. Hele 30 poeng fikk du dersom du plasserte bindet på Sadio Mané i det oppgjøret. Nå venter et Bournemouth med store skadeproblemer og en fryktelig formkurve. Da er Sadio et åpenbart alternativ, men vi frykter at han kan bli hvilt her etter å ha spilt sist mens Salah og Firmino stod over. Mye tyder på at senegaleseren kan bli hvilt, men om han spiller er han et soleklart kapteinsalternativ.

Lyst på tur til Old Trafford?
Slik kan du vinne en tur!

Nummer 3 – Heung-Min Son
Mourinho har faktisk fått ordentlig fart på Tottenhams offensiv, selv om de ikke leverte all verdens kamp mot United. Son er likevel en konstant trussel og mot et lag som Burnley forventer vi en del mål fra Tottenham. Da er sør-koreaneren ofte involvert og han virker også å være blant de spillerne som skal spille nesten uansett hvor tett kampprogrammet er. Her er det også relativt lav eierandel, så det finnes muligheter for å plukke poeng på de argeste konkurrentene.

MDI / Shutterstock.com

Nummer 4 – Dele Alli
Enda færre eier Dele Alli, som endelig er tilbake på banen etter at hans bror har spilt i hans sted i store deler av sesongen, iallfall om man skal tro Jose Mourinho. Sist scoret han et lekkert mål mot United, hvilket gjør at han nå står med fire målpoeng på de tre siste. Er mye i boks og kommer til svært mange avslutninger. Har en eierandel på bare 8,5%!

Nummer 5 – Wilfried Zaha
Watford har vært katastrofalt svake denne sesongen og man kan alltid se etter et kapteinsalternativ på motstanderlaget deres. Denne runden er det Wilfried Zaha som peker seg ut her. Han var svært god sist, selv om det ikke ble noen poeng. De to rundene før skaffet han 18 poeng totalt og nå ser Zaha ut til å være i form. Mot et svært shaky forsvar kan det bli spennende og her har du en virkelig outsider i kapteinskampen!

Julekalendere: De beste juletilbudene!
Benytt deg av juletilbudene her!

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker