Can You Order Tramadol Online Legally Purchasing Tramadol Tramadol Cheapest How To Get Tramadol Online Uk

Fantasy Premier League: Gameweek 16

Mourinho tapte sin første kamp som Spurs manager, Leicester leverer fortsatt varene og et reservepreget Liverpool knuste Everton i Merseyside-derbyet. Her kommer rundens lag fra Fotballsonen.

Manchester City seier til 5 i odds mot Manchester United!
Slik benytter du deg av tilbudet!

Keeper:

Paulo Gazzaniga – 4.5 – Tottenham (Burnley, H)

Tottenham har sluppet inn to mål i alle kampene Mourinho har vært manager i. Mourinho er likevel kjent for å skape et solid defensivt fundament i sine lag. Det tror jeg starter her. Burnley hjemme er en grei kamp til å starte og holde rene bur.

Forsvar:

Martin Kelly – 4.1 – Crystal Palace (Watford, B)

Palace har holdt nullen sine to siste kamper, sist runde med en mann mindre fra 19 minutt og ut. Roy Hodgson vet hvordan han skal sette opp et lag som holder nullen. Møter ligaens dårligste lag.

Trent Alexander-Arnold – 7.3 – Liverpool (Bournemouth, B)

Trent med enda en assist mot Everton sist, slapp dog inn to mål og endte på 3 poeng. Møter et Bournemouth lag som har vunnet en av sine siste ni kamper. Mulighet for offensiv return, og clean sheet her. Best offensive tall av alle forsvarsspillere.

John Lundstram – 5.1 – Sheffield United (Norwich, B)

Alle som har spilt FPL denne sesongen er blitt godt kjent med legenden John Lundstram. Han er den mest offensive av spillerne til Sheffield, med unntak av de to spissene. Kun Southampton har sluppet inn flere mål enn Norwich i år, her er det gode muligheter for offensive bidrag, samt clean sheet potensial.

Lyst på tur til Old Trafford?
Slik kan du vinne en tur!

Midtbane:

Heung-Min Son – 9.8 – Tottenham (Burnley, H)

Notert seg for målpoeng i 3/4 kamper under nytt regime. Son kan skape noe ut av ingenting og er meget klinisk. Scorer Spurs er det stor sannsynlighet for at Son er involvert.

Sadio Mané – 12.3 – Liverpool (Bournemouth, B)

Hvor skal man starte? Strålende prestasjon nok en gang fra det som kanskje har vært Premier Leagues beste spiller i år. 2 assist og 1 mål mot Everton sist. Har spilt mye i det siste så her er det en liten rotasjonsfare med tanke på den viktige CL-kampen den kommende uken. Har man Mané så tar man han ikke ut, og han er det beste valget om han spiller. Salah som hvilte mot Everton er et meget godt kapteinsalternativ han også, og hakket mer safe.

Wilfried Zaha – 6.7 – Crystal Palace (Watford, B)

Er til tide et angrep alene. Dribler hvem som helst, enorm fart og uforutsigbarhet. Skal opp mot ligaens dårligste lag som i skrivende stund fortsatt ikke har en permanent manager. Målpoeng i 2/3 siste kampene. Stor sannsynlighet for poeng her.

Kevin De Bruyne – 10.3 – Manchester City (Manchester United, H)

En seier på de siste fem kampene før Burnley på tirsdag. Der Kevin De Bruyne utrolig nok gikk av banen uten målpoeng. Hadde to fine pasninger gjennom, og burde hatt assist dersom sjansene hadde blitt utnyttet enda bedre. Skapt flest sjanser i år og skal vise seg frem i Manchester-derbyet.

Angrep:

Jamie Vardy – 10.0 – Leicester (Aston Villa, B)

Ligaens toppscorer har scoret i sju kamper på rad nå. Brendan Rodgers har fått ut det beste av Jamie Vardy og Leicester ser ikke ut til å vise noen svakhetstegn. Bunnsolid så langt. Must have.

Tammy Abraham – 7.9 – Chelsea (Everton, B)

Var ute med en liten hofteskade for to kamper siden. Tilbake med et smell mot Aston Villa med ett mål og en assist. Kanskje Chelseas viktigste spiller. Møter Everton uten permanent manager og i fullstendig oppløsning, kan kaste kapteinsbindet på Tammy også.

Danny Ings – 6.2 – Southampton (Newcastle, B)

Har scoret i sju av sine siste ni kamper. De kampene han gikk målløs av banen var Leicester og Manchester City. Ikke mange som hadde trodd det før sesongen. Newcastle er ikke bunnsolide bak og Danny Ings kan fort skape trøbbel her.

Rundens kaptein:

Sadio Mané – Flere gode kandidater også denne runden, men Mané seiler opp som det beste valget. Som sagt er det en liten rotasjonsrisiko, men den lynraske senegaleseren er i strålende form om dagen.

Rundens billigspiller:

Lys Mousset (5.1) – 7 målpoeng på 6 kamper før han ble hvilt fra start mot Newcastle sist. Da gikk Sheffield målløse av banen. Vi tror han er tilbake i laget igjen mot Norwich og leverer noe denne runden.

Rundens diff:

Alexandre Lacazette – 2.4% eierandel. Har scoret tre mål på sine siste tre kamper og bærer Arsenal om dagen. Møter et ustabilt West Ham som kan kollapse fullstendig når som helst.

Rundens donk:

Lucas Digne – 14.2% eierandel. Er nok en del døde lag som eier Digne, men eierandelen er likevel for stor til å ignoreres. Møter Chelsea og har ikke holdt nullen på seks Premier League kamper.

Julekalendere: De beste juletilbudene!
Benytt deg av juletilbudene her!



Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker