Tramadol Visa Overnight Tramadol Online Overnight Mastercard Tramadol Overnight Delivery Visa Tramadol Order Online Uk Buy Cheap Tramadol With Mastercard
Jamie Vardy er tilbake fra skade og klar for sesongavslutningen.

Rundens kapteinvalg: Kan noen stoppe Vardy?

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Julekalendere: De beste juletilbudene!
Benytt deg av juletilbudene her!

Nummer 1 – Jamie Vardy

Denne sesongen er Vardy så fryktelig heit at han for alvor trer frem som det beste kapteinsalternativet gang på gang. Han kan bare ikke slutte å score mål. Det virker nesten utenkelig at han ikke skal gjøre det mot et Watford i krise uten manager. 13 mål har det blitt på 14 kamper, noe som er helt latterlig og som ikke kan fortsette. Allikevel er det slik at han og laget er i så god form for tiden at det bør fortsette i hvert fall noen runder til frem til Leicester møter litt tøffere motstand. Kun Jimenez har flere skudd, ingen har flere på mål og ingen har kommet til flere store sjanser. Laget virker å være bygget slik at Vardy rett og slett bare skal være fremme og avslutte angrep etter angrep. Ikke bare er Vardy ganske overlegen i statistikken, Leicester er side om side med selveste Manchester City i alle offensive statistikker. Hjemme storkoser de seg, og alle Vardy-eiere håper nok igjen på ganske høy score og en solid seier mot The Hornets. Vi tror ikke de stopper vardy.

Nummer 2 – Sadio Mane

Den spilleren som har nest mest poeng denne sesongen er nå den soleklart mest populære av Liverpool vingene. Er nå eid over 40 % og koster like mye som Salah. Alle som ser kampene til Liverpool sitter nok igjen med en følelse av at han hele tiden kan score mål og nesten alltid hadde fortjent mer poeng, en følelse Salah eiere muligens ikke har for øyeblikket. Disse lokaloppgjørene er ikke alltid så veldig målrike og det har ikke vært stedet man ønsker kaptein tidligere. Everton er derimot helt ute av det og det er vanskelig å se for seg at de skal klare seg i denne kampen. Sjeldent har det ligget mer an til en storseier til den røde storebroren. Everton har på papiret et godt lag, men de fungerer ikke. Plutselig får de ekstra motivasjon her, men for et lag som slipper til så mange skudd og sjanser er det vanskelig å se for seg at de skal stenge helt. Nylig kåret til verdens fjerde beste spiller, skal han nå vise at han burde være topp 3?

NM i Oddstipping!
Slik kan du bli norges beste oddstipper!

Nummer 3 – Pierre-Emerick Aubameyang

Plutselig bestemte Auba seg sist runde for å dra på litt på poengsummen til fleres frustrasjon. Mange hadde begynt å gå litt lei av å sitte med en så dyr spiller de ikke turte å la være kaptein og er nok litt i villrede nå. Er fortsatt eid av 23,5 % som nok gleder seg til denne kampen. Det som derimot er verdt å merke seg er at han fortsatt ikke ser helt skarp ut. Utenom disse to målene var det ikke mye man så til han, men han er jo der han skal være og står nå på 10 mål. Det er vanskelig å forstå seg helt på Aubameyang. Han ligger betydelig bak de spissene som skyter mest ifølge statistikken og fremstår muligens for dyr for prisen. Allikevel vet vi at han trives best på hjemmebane, og der kan han plutselig komme på å score både et og to mål.

Nummer 4 – Christian Pulisic

Amerikaneren har i det siste sett veldig skarp ut. Han begynner å få en ganske sentral rolle i laget og virker å være i storform. I hans tidligere sesonger i Dortmund var han en spiller som fikk mye målpoeng, og det kan se ut som om han finner seg selv igjen i den blå trøyen etter en tung siste sesong for de gulkledde. Han ble kjøpt inn som en erstatter for Hazard, noe som er en vanskelig jobb, men viser at han kan bidra i aller høyeste grad. Er veldig direkte i spillestilen og befinner seg ofte i sentrale posisjoner foran mål. Med Abraham ute er det vanskelig å se hvem andre av Chelsea spillerne som skal bidra med målene, om ikke Mount starter å score mål igjen. Chelsea har hele sesongen vært et underholdende lag å se på og som kan score mange mål i alle kampene. De har klart å bygge opp et solid lag under Lampard sin ledelse med mange spennende unge og uredde spillere. Denne offensive innstillingen til Chelsea gjør at det er spennende med Chelsea spillere på FPL hver kamp ettersom de skaper så mye. Det er verdt å merke seg at Pulisic har spilt veldig mye i det siste og hele 270 minutt på de siste åtte dagene, så plutselig hviles han. Starter han er han derimot et spennende valg som kan gjøre at man klatrer flere plasser om man treffer.

Vlad1988 / Shutterstock.com

Nummer 5 –Kevin De Bruyne

Sist ut er kanskje Premier Leagues beste spiller, belgiske Kevin De Bruyne. Ligger nå på 93 poeng denne sesongen og er den City-spilleren som scorer mest og jevnest FPL-poeng. Fire mål og 10 målgivende er det til nå og et heat-map som gang på gang tyder på at han er den spilleren som skal styre alt i siste tredjedel. På denne lista er det stort sett alltid en Manchester City spiller med ettersom de i manges øyne er det beste laget i ligaen. Potensialet deres offensivt i banen viser de gang på gang, og når som helst kan de spille ut motspillerne. De Bruyne er eid av 41 % av spillerne og er den City-spilleren folk sitter med nå som Sterling gang på gang ikke viser seg å være verdt prisen. Han har scoret mål i de to siste kampene og er i storform. Er et diff-valg ettersom han nok ikke blir den spilleren som er blant de mest valgte som kaptein, men kan fort vise seg å være den spilleren som sitter igjen med mest poeng om Burnley ikke tidlig får kampen over i sitt spor.

Julekalendere: De beste juletilbudene!
Benytt deg av juletilbudene her!

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker