Purchase Tramadol Overnight Order Tramadol Online Overnight Cod Tramadol Online Cheapest Order Tramadol Next Day Delivery Buy Cheap Tramadol 100Mg Online Tramadol Order Online Cod

Fantasy PL – Gameweek 15: To Vardy og not to Vardy?

Endelig løsnet det for Liverpools forsvarsspillere, mens Leicester nok en gang tok en sterk seier og fortsetter som et etablert topplag. Mourinho virker å ha fått fart på Spurs igjen og jaggu har ikke yndlingene fra Norwich begynt å levere igjen! Dette er rundens lag fra oss i Fotballsonen.

Julekalendere: De beste juletilbudene!
Benytt deg av juletilbudene her!

Keeper:
Dean Henderson – 4.7 – Sheffield United (Newcastle, H)
Sheffield har vært solide defensivt så langt, til tross for at de har sluppet inn i de tre siste. Henderson spilte riktignok ikke mot United og det er den eneste kampen de har sluppet inn tre denne sesongen. Henderson redder også en del og Newcastle hjemme er en fin kamp.

Forsvar:
Trent Alexander-Arnold – 7.2 – Liverpool (Everton, H)
For alle de som har hatt Trent hele sesongen har man nok kjent på at man får veldig dårlig betalt. Forrige runde ble det dog to assist og to bonus. Hjemme mot Everton ser vi gode muligheter for poeng igjen, selv om Liverpools defensive spillere ikke har holdt nullen nok denne sesongen.

Caglar Soyuncu – 5.0 – Leicester (Watford, H)
Det tyrkiske stopperbeistet har vært i strålende form den siste tiden, og om man ser bort fra forrige runde hadde han uttelling i de fire siste, med clean sheets i alle og en scoring. Man får ikke bedre kamp enn hjemme mot Watford for øyeblikket og her er det bare å stå med Soyuncu.

John Lundstram – 5.0 – Sheffield United (Newcastle, H)
FPL-legenden har økt til 5.0, men er fortsatt et veldig godt valg! Newcastle hjemme bør være en fin kamp og den offensive midtbanespilleren er et must på laget med det programmet Sheffield har fremover.

NM i Oddstipping!
Slik kan du bli norges beste oddstipper!

Midtbane:
James Maddison – 7.6 – Leicester (Watford, H)
Har fått litt dårlig betalt de to siste rundene, men kom til en kjempesjanse sist og var nære på en assist også. Mot Watford blir det garantert flere muligheter og Maddison er i bra form!

Heung-Min Son – 9.8 – Tottenham (Manchester United, B)
Snitter over ti poeng de tre siste og har sett veldig bra ut under Mourinho! Nå venter en kamp borte mot United, som i utgangspunktet pleier å være tøff, men United holder ikke nullen og da tror vi Son fort kan være involvert.

Todd Cantwell – 4.6 – Norwich (Southampton, B)
En av årets tidlige favoritter er tilbake. Cantwell har sunket til 4.6 igjen etter å ha vært ute av laget en periode, men nå er unggutten tilbake på laget. Det har gitt 18 poeng de to siste rundene og nå venter et forholdsvis svakt Soton-lag.

Sadio Mane – 12.2 – Liverpool (Everton, H)
Senegaleseren var uheldig som ikke var involvert sist, men har vist enestående form denne høsten. Hjemme mot Everton bør være en fin kamp for Mané, som vi fortsatt holder litt over Salah.

Lyst på tur til Old Trafford?
Slik kan du vinne en tur!

Angrep:
Raul Jimenez – 7.7 – Wolverhampton (West Ham, H)
Har tatt poeng i seks av de syv siste og har virkelig våknet etter en svak sesonginnledning. Denne runden skal West Ham stå på motsatt banehalvdel og de har lekket som en sil den siste tiden. Litt synd at han ikke har høyere poengtak, men med Abraham usikker så går vi for Raul denne runden.

Pierre-Emerick Aubameyang – 10.9 – Arsenal (Brighton, H)
Vært iskald en lengre periode, men var tilbake sist og scoret to! Dermed har han tre målpoeng på de to siste og han står fortsatt foran to fine kamper. Det så ikke veldig lovende ut i dette oppgjøret heller, men vi lar oss overbevise av to mål og blir stående med Auba.

Jamie Vardy – 9.9 – Leicester (Watford, H)
Et must, enkelt og greit! Scoret 10 mål på de 8 siste og er i fantastisk form. Har du ikke Vardy så må han inn, samme hva.

Rundens kaptein:
Jamie Vardy – Det åpenbare valget denne runden, selv om det er flere gode kandidater. For mange sitter det langt inne å sette ham som kaptein, men denne sesongen har han vært så god og Leicester så gode at her er det bare å sette bindet på Jamie!

Rundens billigspiller:
Todd Cantwell (4.6) – Er inne på laget denne runden og er en veldig fin enabler denne runden. Har noen tøffe kamper fremover, men vi tror han leverer noe også denne runden.

Rundens diff:
Wilfried Zaha – 9.0% (Men byttet ut i alle runder frem til forrige runde, så ligger antagelig på mange døde lag) – Vi gjør et lite unntak fra regelen om maks 7.5% på rundens diff fordi Zaha er valgt av så få aktive spillere. Han har vært veldig god i de to siste kampene og nå venter et fantastisk kampprogram!

Rundens donk:
Mason Mount – 28,7% – Vært en fantasyfavoritt denne sesongen, men virker litt kald for tiden og bør kanskje få en hvil nå. Vi tror også at det fort kan bli benk denne runden.

Julekalendere: De beste juletilbudene!
Benytt deg av juletilbudene her!

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker