Buy Cheap Tramadol Order Tramadol Cash On Delivery Tramadol Purchase Online Uk Tramadol Buying Online Best Tramadol Online

Eliteserien preview – runde 30!

Det er klart for siste ordinære serierunde i Eliteserien, og for en avslutningsrunde det skal bli. Det er historisk jevnt i bunnen, og hele seks lag står med 27 og 29 poeng i det som kommer til å bli en svært nervepirrende runde der alt kan skje.

Lillestrøm – Sarpsborg 08. Søndag kl 18:00.

Det står vanvittig mye på spill på Åråsen når kanarifuglene tar imot Sarpsborg 08. Lillestrøm ligger på 13.plass i forkant av denne runden med 29 poeng. De har ødelagt mye for seg selv ved å spille begredelig fotball over lang tid, og på de siste ti kampene står de med 0-4-6. Forrige serierunde ble det 2-1-tap borte mot Ranheim.

Sarpsborg 08 har skuffet stort denne sesongen, og ligger på 11.plass, også de med 29 poeng. Begge lagene i denne kampen har like mange poeng, og kjemper med nebb og klør for å holde seg. Sarpsborg 08 har riktig nok vist noe bedring i formen i det siste, og står med 1-3-1 på de fem siste kampene, men det har rett og slett ikke blitt nok trepoengere denne sesongen.

Rosenborg – Ranheim. Søndag kl 18:00.

Det har vært en blytung sesong på Lerkendal for Rosenborg. Trønderne godtar aldri annet enn seriegull, noe de ikke kommer til å få denne sesongen. De hvitkledde ligger på 4.plass 49 poeng, og er tre poeng bak Odd som foreløpig ligger an til å få bronsen med mindre de skulle tape og Rosenborg vinner mot Ranheim. Tror nok det er mange i Rosenborg nå som bare ønsker å få sesongen unnagjort, for det de har levert i Eliteserien og Europa League har vært svakt.

Ranheim har en svært tøff oppgave foran seg dersom de skal spille i Eliteserien neste sesong. Scenarioet for deres del er ganske så enkelt. De ligger på siste plass i forkant av serierunden med 27 poeng. Med tap eller uavgjort så kommer de til å rykke ned, og er nødt til å vinne for å ha noe som helst form for håp om å holde seg. Det ser tungt ut for deres del.

Kristiansund – Strømsgodset. Søndag kl 18:00.

Kristiansund har ingenting å spille for, og kan klappe seg selv på skuldrene for vel gjennomført sesong. De har fremstått som et solid lag som er et mareritt å spille mot på bortebane. De ligger på 6.plass med 41 poeng, og vil i beste fall ende på en 5.plass og i verste fall på en 8.plass. Det har uansett ingenting å si, for de blir å finne i Eliteserien også neste sesong.

Strømsgodset er et av seks lag som kan rykke ned, og de ligger på 12.plass med 29 poeng. De har en svært tøff bortekamp foran seg mot Kristiansund, men håpet må ligge i at hjemmelaget ikke har noe å spille for i denne kampen. Drammenserne står med 1-3-1 på de fem siste kampene, og i forrige serierunde ble det 6-0 hjemme mot Brann. Nå må de gjøre alt de makter for å vinne en siste kamp, for da vil de holde seg i Eliteserien.

Brann – Viking. Søndag kl 18:00.

Brann har ikke hatt en bra sesong, og forventningene om medalje har blitt knust på grunn av svake prestasjoner. Bergenserne er på 7.plass med 40 poeng, og er 12-15 poeng bak det de hadde forventet i forkant av sesongen. De har heller ikke vist særlig tegn til forbedring, og står med 1-2-2 på sine fem siste kamper. Når Viking kommer på besøk er det bare en ting som gjelder, og det er å revansjere 6-0-tapet forrige helg borte mot Strømsgodset.

Viking på sin side røk opp i forkant av sesongen, og har til tider levert fantastisk og underholdende fotball. Siddisene er på 5.plass med 44 poeng, og hadde de hatt noe mer flyt i enkelt kamper, så kunne de fort ha tatt en medalje denne sesongen. Uansett, en kanonsterk sesong, det har de levert. De skal til og med spille cup-finale!

Haugesund – Odd. Søndag kl 18:00.

Haugesund har levert en godkjent sesong i Eliteserien, og kommer til å ta ferie med en plass på rundt midten av tabellen. I forkant av denne kampen har 37 poeng, og er på en 9.plass. Haugesund står med 1-3-1 på sine fem siste kamper, og i forrige serierunde ble det 1-1 mot Sarpsborg 08. Det er bare å få unnagjort denne kampen, for om et par uker venter det cup-finale for Haugesund mot Viking.

Odd er fryktelig nær en medalje nå, men de risikerer også å ende uten etter å ha levert en praktsesong. I forkant av kampen ligger de på 3.plass med 52 poeng. Rosenborg er tre poeng bak, og dersom trønderne slår Ranheim, noe de bør gjøre, og Odd taper mot Haugesund, da kommer de til å ende på 4.plass. Samtidig har de mulighet på sølv, men da må de vinne her, mens Bodø på tape borte mot Molde.

Mjøndalen – Vålerenga. Søndag kl 18:00.

Mjøndalen må vinne denne kampen for å holde seg, og her må hjemmepublikummet mobilisere. Deres gutter ligger på 15.plass med 27 poeng, og må vinne. Dette Vålerenga-laget har hatt en grusom høst, og har ingenting å spille for. Her har de brunkledde muligheten til å skape en fantastisk ramme rundt denne kampen, og vi har sett at de kan slå bedre lag enn seg selv ved flere anledninger før.

Vålerenga kommer til å ende sesongen på 10.plass. I Oslo snakket de om medalje og at tiden var inne denne sesongen, men absolutt alt som kan gå galt har gått galt, bortsett fra at de faktisk berget Eliteserie-plass neste sesong. Uansett hvordan det går i denne kampen, bør det gjøres ting på Valle mens serien tar pause.

Molde – Bodø/Glimt. Søndag kl 18:00.

Molde har vært suverene denne sesongen, og vinner gullet fullt fortjent. Etter kampen får de sin etterlengtede pokal og dermed kan jubelen slippes løs. De har 65 poeng i forkant av denne kampen, og er hele elleve poeng foran kveldens motstander og serietoer Bodø/Glimt. Dette kunne vært en gullkamp, men det var det i realiteten aldri.

Med det sagt så har Bodø/Glimt rett til å slå seg selv på brystet, for det de har levert denne sesongen har vært fantastisk. De har spilt sprudlende offensivt fotball, og uansett hva som skjer i siste serierunde, så har de garantert medaljen, noe som er fullt fortjent. Dette er to gode lag som har gjort Eliteserien til en glede å følge denne sesongen.

Tromsø – Stabæk. Søndag kl 18:00.

Det kommer til å smelle i Nord-Norge når Tromsø tar imot Stabæk. Tromsø ligger på kvalikplass i forkant av denne kampen med 29 poeng. Det har ikke vært en bra sesong for de rødhvite, men på hjemmebane er de kapable til å slå alle lag i Eliteserien når de har dagen. Stabæk er ferdigspilte for sesongen etter en sterk sluttspurt, så her bør Tromsø ha alle muligheter.

Stabæk var lenge involvert der nede, men etter Jonsson kom inn har de sett helt annerledes ut, og står med 5-4-1 på sine ti siste kamper. Det er veldig sterkt, og de kan faktisk avslutte sesongen på en 6.plass, noe som egentlig er helt utrolig med tanke på hvordan de fremsto bare for noen måneder siden.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker