Order Tramadol Cheap Overnight Tramadol Online Florida Delivery Tramadol Legal To Order Online Tramadol Order Online Uk
/ Shutterstock.com

Rundens kapteinvalg: Denne er litt tricky

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Lyst å se La Liga?
Slik kan du se på spansk fotball!

Nummer 1 – Jamie Vardy
Jamie Vardy er i fyr og flamme og er et åpenbart valg og må inn i kapteinsdiskusjonen hver runde nå. Sist runde var han blant de som kom til flest avslutninger og skudd på mål, han scoret høyest på expected goals og var også høyt oppe på statistikkene for å spille frem andre. Han har levert ni mål på sju kamper, og tre assist på de fire siste. Han er med andre ord ligaens store formspiller, og nå venter et Everton som virker å være i oppløsning!

Nummer 2 – Sadio Mané
Den andre spilleren som har vist fryktinngytende form de siste kampene! Det har blitt 28 poeng på de siste tre, med scoring i samtlige. Han peker seg ut som et bedre alternativ enn Salah og når Liverpool scorer mål så er Mané involvert slik det ser ut for øyeblikket. Hjemme på Anfield har Liverpool scoret omlag tre i snitt, og Brighton har vært blant ligaens svakeste bortelag. Med andre ord er Mané en åpenbar kandidat som kaptein!

Vinn VIP pakketur til Old Trafford mot Burnley!
Pakken inkluderer hotell, fly , vip billetter for to personer!
Slik kan du vinne en tur!

/ Shutterstock.com

Nummer 3 – Heung-Min Son
Det var knyttet stor spenning til Son under Mourinhos ledelse og etter å ha sett én seriekamp og en CL-kamp må man kunne si at Mourinhos Tottenham ser spennende ut offensivt! Son virker å ha relativt stor frihet og er også den offensive spilleren hos Spurs som virker å være i best form. Sist runde ble det både scoring og assist, og fem målpoeng på de fire siste er sterkt! Her er eierandelen en del lavere, så her er det muligheter for å hente inn litt poeng på konkurrentene.

Nummer 4 – Christian Pulisic
Amerikaneren har brukt litt tid på å finne sin plass i Chelsea, men har fått bra med tillit den siste tiden og har virkelig grepet muligheten. Kantspilleren står med fem mål på de siste fire og nå venter et West Ham som lekker som en sil. Pulisic er i form og nå venter en nydelig rekke med kamper, og kanskje man bare skal ta sjansen på å sette ham som kaptein her?

Tiern: 169 000 kr i premiepotten!
Delta innen søndag og vær med i kampen om kjempe premier!
Slik deltar du!

Nummer 5 – Marcus Rashford
Manchester United har vist bedre form den siste tiden, og med Rashford, Martial og James i den fremre trioen har de begynt å skape mer og score brukbart med mål! Den som har sett best ut i denne perioden er Rashford, som nå har tre målpoeng på de to siste. Hjemme mot Villa tror vi på gode muligheter for flere poeng og Rashford er en outsider som kapteinsalternativ her.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker