Order Tramadol Overnight Order Tramadol Cod Overnight Delivery Tramadol Sales Online Tramadol Prescription Online

Fantasy CL: Managerbytter gir grunn til optimisme

Fotballsonen kommer igjen med sine beste kandidater til kapteinsrollen i forkant av Champions League-runden. En litt vanskelig oppgave med to runder igjen, da flere av de store kanonene har mer enn en fot inn i neste runde. Vi prøver oss likevel med noen solide poengsankere.

Game of Champions!
Vinn opptil 1 million kroner!
Delta helt gratis her!

Nummer 1: Timo Werner

Vi starter med en spiller og et lag i scoringsform. På de fem siste kampene har RB Leipzig banka inn 24 scoringer, åtte av dem signert Werner. Prosjekt-Nagelsmann ser ut til å gå på skinner for tiden, og da må deres største måltrussel være en utmerket kaptein, når tyskerne tar imot gruppejumboen Benfica denne runden. Med seier har tar Leipzig et stort steg mot utslagsrundene, så her er det ingenting å spare på.

Vlad1988 / Shutterstock.com

Nummer 2: Heung-Min Son

Jose Mourinho er tilbake i gamet, og kunne ikke bedt om noen bedre start når Tottenham seiret i London-derbyet mot West Ham i helga. Spesielt imponerende var de første 45 av kampen, hvor vår man Son både var sist og nest sist på ballen ved gjestenes scoringer. Heung-Min Son er en av de få i denne troppen som har sett strålende ut hele sesongen. Alltid hardtarbeidende og farlig når han har ball. Selv om det har vært en dårlig ligasesong, har deltagelsen i Champions League bidratt til noen solide resultater og opplevelser for Spurs. Det er også kapable til å skape igjen når Olympiakos kommer på besøk.

Champions League Quiz: Gjett og vinn risikofriespill!
Slik deltar du!

Nummer 3: Robert Lewandowski

Nok et lag som har sprudlet etter managerbyttet sitt. Hans-Dieter Flick har hatt en ekstremt god start på sin manager-karriere i Bayern München. Gruppespillets mestscorende lag møter laget som til nå har sluppet inn flest mål når Bayern reiser til serbiske FK Crvena Zvezda. Med den serbiske seriemesterens sterke resultat på hjemmebane forrige Champions League sesong friskt i minne, har de ikke vært like fryktinngytende denne sesongen. Har to stygge tap på rad mot Tottenham i årets utgave, og når den tyske seriemesteren står på motsatt side har dette også potensiale til å bli stygt. Da er det bare ett naturlig valg fra gjestenes rekker. I ligaspill og spill i Europa har Lewandowski vanvittige 22 scoringer til nå denne sesongen. Mannen må på denne lista.

Nummer 4: Lionel Messi

Det er duket for storoppgjør på Camp Nou. To lag som begge sliter for tiden, møtes i en kamp ingen har råd til å tape. Valverde er under et massivt press fra et kravstort publikum, selv om klubben både leder serien og gruppe si i Champions League. Fire mål på like mange kamper i Champions League er lang fra det vi er vant med når det gjelder Barcelona, men det er flomlysaften i Katalonia, og vi vet alle hva den lille argentineren kan dra opp av hatten på slike kvelder. Selv om laget ikke presterer for tiden, bidrar Messi jevnlig med målpoeng som vi er vant til. Tilstanden til laget totalt sett, gjør at vi plasserer han som et fjerdevalg.

Fantasy Champions League konkurranse!
50 000 i premiepotten!
Sett opp ditt lag og delta!

Nummer 5: Sadio Mane

På Anfield kan kampen om gruppeseieren avgjøres. Både Liverpool og Napoli har plassert seg veldig bra med to runder igjen, og det skal noe til for at Salzburg kan frarøve et av lagene et avansement. Kampen om å vinne gruppa derimot, er enda veldig åpen. Før kampen på onsdag, har Liverpool et poengs luke, og er nok interesserte i alle poengene for å unngå en kinkig tur til Østerrike i siste runde. Vi plukker ut formspiller Sadio Mane, som øser inn mål for tiden. Klopp kommer nok til å rullere litt til denne kampen, men med Salah ute, og Shaqiri enda usikker risikerer han nok ikke å benke Mane til dette oppgjøret.

Kategorier
Champions LeagueEuropaFantasyFantasy Champions LeagueForhåndssaker og kampreferatNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker