Lowest Priced Tramadol Online Purchasing Tramadol Buying Tramadol Online Legal Purchase Tramadol Overnight

Fantasy CL : Gameweek 5

Nest siste runde i gruppespillet av CL, noen er allerede videre og mange flere vil være det etter denne runden. Her er tipsene før Gameweek 5.

Game of Champions!
Vinn opptil 1 million kroner!
Delta helt gratis her!

Keeper

Paulo Gazzaniga – 4.4-Tottenham (Olympiakos, H)
Gazzaniga er spikret i Tottenham buret etter at førstekeeper Lloris er ute med langtidsskade, tredjekeeper Vorm er også på sykestuen. Et billig valg som har en fin oppgave foran seg mot Olympiakos som er langt bedre hjemme enn borte. Mourinho fikk ikke se laget sitt holde nullen i sin første kamp som trener, men det kan veldig fort skje her!

Forsvar

Trent Alexander Arnold- 6.9- Liverpool (Napoli, H
Arnold har ikke levert poengmessig i årets CL, men han er like fullt en stor trussel hver eneste kamp han spiller.  Topper ‘’antall crosser’’ statsen i Premier League, og er også høyt oppe på listen i CL.  Tar også cornere og frispark, før eller siden må det begynne å løsne igjen for Trent, og offensivt og da skal vi ta betalt.   Napoli vant 2-0 i det omvendte oppgjøret på hjemmebane, men har slitt tungt siden og er i dårlig form.  Skal få det veldig tøft på Anfield i denne gruppefinalen!

Nicolas Otamendi – 5.5- Man City (Shakhtar, H)
I utgangspunktet ikke et sikkert kort, men City sliter med skader på forsvarsspiller og jeg kan ikke tenke meg annet enn at de kommer til å rullere her og gi Otamendi sjansen.  Har møtt Shakhtar mange ganger i denne turneringen siste årene og de har alltid hatt et veldig godt tak på ukrainerne. Har sluppet inn 1 mål på de 4 siste mot dette laget, og jeg tror City vil avgjøre denne gruppen og raskest mulig og dermed kontrollere hjem seieren.

Nicolas Tagliafico -5.2- Ajax (Lille, B)
Argentineren er en fantasy favoritt med sin herlige offensive og aggressive stil.  Stormer oppover venstresiden i tide og utide og er også veldig målfarlig.  Leverte både scoring og assist i det motsatte oppgjøret på Amsterdam Arena.  Gode sjanser igjen når Ajax som ‘’alltid’’ scorer jakter utslagsrundene for andre året på rad.

Champions League Quiz: Gjett og vinn risikofriespill!
Slik deltar du!

Midtbane

Sadio Mane -10.5- Liverpool (Napoli) H
Mane har fortsatt der han slapp forrige sesong, og mannen som ble kåret til verdens tredje beste fotballspiller er i sitt livs form. 8 scoringer på tolv kamper i serien, og to på fire i CL. Kan score på hodet, med venstre fot så fremt som med høyre. Er en enorm trussel for alt og alle med sin enorme fart og fysikk.  Blir tungen på vektskålen i denne gruppefinalen?

Heung Min Son – 9,5- Tottenham (Olympiakos, H)
Son har vært brennhet i Champions League denne sesongen og står med 5 scoringer på fire kamper.  Var i veldig god form før landslagsoppholdet, og han var ikke noe dårligere i helgen.  1 mål og 1 assist ble det når Tottenham slo West Ham. Kommer til å være en betrodd mann også under Jose Mourinho, og er alltid en trussel med sine smarte bakromsløp og kvikke skudd.  Er en av de som har avfyrt flest skudd i turneringen så langt, det er alltid en god forutsetning for å score mål!

Quincy Promes-7,5- Ajax (Lille, B)
Står med tre scoringer og en assist på de fire første kampene.  I helgen scoret han to mål når Heracles ble nedsablet, og er toppscorer i Eredivsie med ti fulltreffere.  Veldig kvikk til beins og er bakromstrusselen i dette Ajax laget.  Ajax scorer mye mål og Promes er mye involvert, enkelt og greit.

Marcel Sabitzer – 6.5 – Leipzig (Benfica, H)
Leipzig har åpnet denne sesongen forrykende og leder gruppen sin i CL samt at de er på andre plass i Bundesliga. Sikrer definitivt førsteplassen i sin gruppe med seier mot jumbo Benfica. Sabitzer er en slepen spiller med et veldig godt skuddbein, har notert seg for to scoringer og to målgivende så langt  i gruppespillet for Nagelsmann sine gutter.

Fantasy Champions League konkurranse!
50 000 i premiepotten!
Sett opp ditt lag og delta!

Angrep

Robert Lewandowski – 10.6- Bayern Munchen (Røde Stjerne, B)
Seks scoringer på fire Cl kamper, 16 mål på tolv Bundesliga kamper. Hadde scoret i hver eneste start i både liga og Champions League før den statsen røk i helgen da han ikke evnet å finne målet.  Bayern er allerede videre og går som toget under Hansi Flick og selv om de skulle rotere her er jeg sikker på at Lewandowski vil starte for å jakte flere scoringer.  Røde Stjerne har slitt tungt i årets CL, og de har tydeligvis ikke dette nivået inne. Tapte 0-9 for Tottenham over to kamper, kan bli stygt og målshow fra Lewandowski om Bayern kjører på full maskin.

Gabriel Jesus – 8.4- Man City (Shakhtar, H)
Aguero gikk av med strekkskade i helgen, og er uaktuell her. Det betyr at Jesus nesten garantert kommer til å starte på topp. Heller ikke utenkelig at han vil være på straffene om de skulle få det. Scoret hattrick i fjorårets møte med Shakhtar på hjemmebane, scoret også i det motsatte oppgjøret så dette er en motstander han elsker å spille imot. Fin verdi til 8.4.

Timo Werner – 8.5- Leipzig (Benfica, B
Werner har vært i glimrende slag denne sesongen og står med tolv mål på tolv kamper i Bundesliga. I CL gruppespillet har han 2 mål på 4.  Leipzig er i fantastisk form om dagen og bøtter inn scoringer, de er et bedre lag enn Benfica og jeg forventer at de sikrer førsteplassen og avansement til utslagsrundene for første gang i klubbens historie. Gode sjanser for lagets toppscorer til å pynte på scoringsstatistikken.

Kategorier
Fantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker