Tramadol Order Uk Tramadol 50 Mg Buy Buying Tramadol Online Reviews Order Tramadol Cod Online
Foto: Positiffy, Shutterstock.com

Eliteserien Fantasy: kapteinalternativer runde 29

Nå er det på tide å velge sin nest siste kaptein i årets Fantasy. Fristen 17:00 i morgen gjør at man kan være hundre prosent sikker på at spilleren man går for starter, og kanskje er det lurt å nå velge en som er med i nedrykkskampen?

Tiern: 155 000 kr i premiepotten i helgen!
Slik deltar du i konkurransen!

Nummer 1 – Torgeir Børven

Vi kommer uansett ikke unna Eliteseriens toppscorer. Odd har alt å spille for, og i morgen kommer Tromsø på besøk. Det lukter mål når toppscoreren skal spille mot det forsvaret som har sluppet inn flest mål denne sesongen, og Børven er nok en gang et trygt valg, men også et valg som ikke skiller seg ut.

Nummer 2 – Thomas Lehne Olsen

Ranheim og Lillestrøm møtes til en viktig bunnkamp på EXTRA Arena, og med seier vil Lillestrøm nesten garantert også spille Eliteserie i 2020. Lehne Olsen kom til flere sjanser, og noterte seg for en assist i hjemmetapet mot Stabæk, og han er en notorisk måljeger. Vinner Lillestrøm, noe det er greie odds for, er Lehne Olsen sannsynligvis involvert i scoringen(e). Et godt valg denne runden, om man vil skille seg litt ut fra Børven og James, som nok mange går for.

FIFA 20 Online turnering – 20 000 kr i premiepotten!
Slik deltar du!

Nummer 3 – Ola Brynhildsen

Stabæks lyslugg har vært meget frisk den siste tiden, og tok med seg hele 13 Fantasy-poeng i bortekampen mot Lillestrøm sist. I morgen spilles årets siste kamp på Nadderud, og Brynhildsen og resten av Stabæk er nok ivrige på å gi supporterne en verdig avslutning på sesongen. Mjøndalen kommer på besøk, et lag det bør være mulig å skape ting på for Brynhildsen.

Nummer 4 – Kyle Lafferty

Lafferty har vært et frisk pust i norsk fotball denne høsten. Han står med tre målpoeng, og kanskje kan den rutinerte nord-iren være mannen som skal skyte Sarpsborg til fornyet Eliteseriekontrakt? Til helga kommer Haugesund på besøk, og det hadde smakt utrolig godt med seier for hjemmelaget her. Det er fortsatt under en prosent av Fantasy-lagene som har Lafferty, og det kan være en potensiell gullgruve å gi han bindet denne runden.

Nummer 5 – Lars Jørgen Salvesen

Årets siste hjemmekamp også for Strømsgodset i morgen, da de får besøk av Brann. Godset må ta bra med poeng på de to siste, og de bør nok helst vinne denne kampen for å havne over streken til slutt. Salvesen har vært meget god i høst, og han kan fort finne veien til nettmaskene mot Brann igjen, og holde liv i drømmen om ny Eliteseriekontrakt for Strømsgodset inn mot den siste serierunden.

Lyst på Champions League tur?
Slik kan du vinne en tur!

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker