Tramadol For Sale Cheap Order Cheap Tramadol Online Buying Tramadol Online Reviews Tramadol Online Cheapest Order Tramadol Mastercard Purchase Tramadol Online Cheap
MDI / Shutterstock.com

Rundens kapteinvalg: Mourinhoeffekten for superspissen?

Tiern: 155 000 kr i premiepotten i helgen!
Slik deltar du i konkurransen!

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Nummer 1 – Raheem Sterling
Vi velger å gå for en person som ikke har hatt tidenes kjekkeste landslagsopphold. Er nok veldig spillesugen etter de siste ukenes hendelser. Før landslagspausen ble det tap mot Liverpool og kun to poeng på Sterling. Om man så kampen er det derimot sjeldent man har sett Sterling så pigg de siste kampene og det så ut som om han virkelig var inne på noe. Om dette fortsetter er det stor sannsynlighet for en flott poengsum hjemme mot et lag som Chelsea. I denne kampen bør det bli mål, så selv om det på papiret høres tøft ut mot Chelsea er det minst like sannsynlig at City scorer en del mål som at Liverpool gjør det mot Crystal Palace. Chelsea har fortsatt ikke holdt nullen på bortebane. Med Mendy tilbake for fullt blir det mer av Sterling sin tilstedeværelse i boksen, akkurat slik vi FPL-spillere liker å se.

FIFA 20 Online turnering – 20 000 kr i premiepotten!
Slik deltar du!

Nummer 2 – Sadio Mane
Som vanlig er det Mane eller Salah det står mellom på denne lista. Vi går kun for en og denne gangen blir det Mane som trekker det lengste strået. Dette er hovedsakelig usikkerheten omkring Salah sin ankel. Bilder av han med gips har sirkulert i media de siste ukene, men har begynt å trene delvis med ball igjen med resten av laget. Den usikkerheten orker man ikke, og da stoler man heller på at Mane leverer varene. Den interne kampen mellom dem har vært jevn i år, med Mane foreløpig på topp. Salah har bommet på mye har vanligvis setter og virket litt mindre skarp. Mane har derimot sett veldig pigg ut og rett og slett sett meget bra ut. Begge kommer til mange sjanser og spiller på det laget som kan finne på å score mange mål uansett motstander. Crystal Palace er av og til ekle og spille mot, derfor setter vi han på andreplass og ikke på første.

/ Shutterstock.com

Nummer 3 – Jamie Vardy

Spilleren med mest poeng på årets FPL er selvskreven på denne lista her for tiden. Virker å være den største garantisten for poeng for tiden og har de siste seks kampene levert fem mål og to målgivende. Spillet er bygget omkring han og det blir mange sjanser for den Engelske spissen i de fleste kampene. Leicester har imponert veldig denne sesongen og virker å være et stabilt lag. Virker å være i stand til å score mot de fleste lag og med så mye offensiv kreativitet er det alltid sjanser for både to og tre scoringer. Vardy er også på straffene, noe som ikke akkurat er galt med FPL-øyne. Ligaens toppscorer kan score når han vil, men av de seks neste kampene er nok denne borte mot Brighton den det er mest usikkerhet rundt. Brighton har vært et mer offensivt lag denne sesongen, men allikevel vært gjerrige hjemme.

Lyst på Champions League tur?
Slik kan du vinne en tur!

Nummer 4 – Pierre-Emerick Aubameyang

Vi velger å sette Auba litt bak de tre andre denne gangen. Mange vil nok se på kampen til Arsenal og tenke at her skal man ha Auba som kaptein. De spiller hjemme mot Southampton, og de fleste husker vel at de gikk på et ganske så kraftig tap for Leicester for ikke altfor lenge siden. De blir dermed fort til det laget man ønsker å ha kaptein mot. Så kommer problemet.. Arsenal er egentlig ikke et lag man for øyeblikket ønsker å ha kaptein ifra. Det er vanskelig å gi Auba det ansvaret når de er så ustabile og han ikke leverer varene når man tenker at han skal levere de. Har scoret åtte mål i år, noe som absolutt ikke er gale, men kun en kamp har resultert i mer enn tosifra poeng. Man ønsker tosifrede poeng når man setter en spiller som kaptein. Ligger på topp 10 på flere av de offensive statistikkene, men har altså en del foran seg både på sjanser skapt og skudd på mål. Med Lacazette tilbake blir det også fort en ekstra spiller som skal dra med seg noen ekstra poeng. Aubameyang kan absolutt få en solid poengsum og er et godt kapteinsvalg, men tør man det da?

MDI / Shutterstock.com

Nummer 5 –Harry Kane

For en turbulent uke i London! Ut med Poch og inn med Mourinho høres jo så galt ut på så mange områder, men allikevel er det fort noe som kan være positivt for Tottenham med FPL øyne i et kortsiktig perspektiv. Mourinho får ofte resultater i starten før ting går mer til helvete. Nå skal kanskje Kane spille spydspiss slik Mourinho liker det også istedenfor det som nesten har sett ut som defensiv midtbane i det siste. Kan være spennende i en kamp mot ustabile West Ham. Kane har virkelig vært het for England i landslagspausen og det blir spennende å se om han klarer å dra med seg dette tilbake til klubblaget. Får vi se en slags mourinhoeffekt der det blir litt overskudd igjen i laget, eller skal de bare stenge igjen som første prioritet?

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker