Øyvind Storflor avsluttet en lang karriere på EXTRA Arena. Foto: Mats Eid Bjørset

Eliteserien Fantasy: før runde 29

Nest siste serierunde. Alle kampene går søndag klokken 18, og dermed har man muligheten til å se alle lags start-oppstillinger før man tar sine valg. Her er våre tips før den nest siste Fantasy-runden i år.

Tiern: 155 000 kr i premiepotten i helgen!
Slik deltar du i konkurransen!

Aktuelle spillere å sette inn:

Keeper:

Sondre Rossbach (5,6): Det skal vel litt til for at man bytter keeper nå, men sitter man med en duo hvor ingen spiller, kan det være aktuelt. Da bør man finne seg en keeper som har greit program, og som kommer til å ha noe å spille for i de to siste kampene. Rossbach og Odd kommer uansett til å ha noe å spille for i begge de to siste kampene, og hjemme mot Tromsø denne runden, kan fort bli en solid seier med null baklengs. De har i utgangspunktet en tøff bortekamp mot Haugesund i siste runde, men rogalendingene har en cupfinale å fokusere mot, og ikke mye å spille for i serien, så her kan også Odd komme fra det med tre poeng. Vi ser på Sondre Rossbach som det beste alternativet om man må bytte keeper nå, men det er ikke å anbefale å bruke et bytte på keeperplass om man har en som står for sitt lag.

Marcus Sandberg (5.5): Kanskje et like godt alternativ som Rossbach, selv om Stabæk ikke har all verden å spille for i de to siste kampene. Programmet med Mjøndalen og Tromsø er likevel fristende, og her kan et formsterkt Stabæk-lag gjøre rent bord. Merk at Tromsø mest sannsynlig spiller for sikret Eliteseriespill i 2020 i den siste serierunden, noe som ofte gir en ekstra giv.

Forsvar:

Jeppe Moe (4.2): Som sagt, Stabæk er i form og har et overkommelig program igjen. Det å doble fra Stabæk er kanskje ikke det man vil, men om man ikke har Sandberg, er Jeppe Moe et meget godt alternativ. Få har nok problemer med økonomi nå, men Moe er uansett en billig vei inn i et spennende forsvar, i tillegg til at hans gode venstrefot er farlig offensivt, både på dødballer og i spill.

FIFA 20 Online turnering – 20 000 kr i premiepotten!
Slik deltar du!

Midtbane:

Ola Brynhildsen (5.2): Den tredje Stabæk-spilleren vi anbefaler, men det betyr ikke at vi vil triple fra de mørkeblå. Brynhildsen er i godt slag om dagen, og fikk med seg både scoring og målgivende fra bortekampen mot Lillestrøm sist. Hjemme mot Mjøndalen skal Stabæk vinne, og selv om Mjøndalen kjemper med nebb og klør for å berge, tror vi Stabæk scorer denne helga. Da er det stor sannsynlighet for at spilleren med kontrakt som går ut til sommeren nok en gang er sist eller nest sist på ballen.

Kristoffer Zachariassen (7.2): Mot Tromsø løsnet det endelig igjen for duracell-kaninen fra Bergen. Zachariassen scoret sitt femte mål for sesongen, i en uhyre viktig seier for Sarpsborg. De fikk riktignok juling i Kristiansund sist, men til helga skal de igjen spille hjemme, og de trenger poengene. Vi tror Saprsborg kan slå Haugesund, og Zachariassen er veldig viktig for dette laget. Vinner Sarpsborg er Zachariassen god, og da er han fort involvert i scoringer også.

Champion League fantasy manager – 50 000 kr i potten!
Vinn premier hver eneste CL runde.
Slik deltar du!

Angrep:

Thomas Lehne Olsen (9.2): Lillestrøm er plutselig med i nedrykkskampen igjen, men det er kanskje ikke en overraskelse. Det har blitt en førjulstradisjon på Romerike nå, men det har det også blitt at man berger i siste liten. Kanskje er bortekampen mot Ranheim til helga kampen som skal berge Lillestrøm, og samtidig sende Ranheim ned en divisjon. Lehne Olsen fikk notert en assist sist, og var også nært scoring. Mot Ranheim kan spissen fort bli tunga på vektskålen, og han kan være et fint “diffe”-valg i de to siste kampene. Hjemme mot Sarpsborg er heller ingen dum kamp i siste runde.

PS! Både Håkon Evjen (6.7), Leke James (11.8) og Torgeir Børven (8.8) er meget gode valg denne runden, men i og med at så mange har dem på laget, tar vi ikke med begrunnelse for å sette inn disse. Det er få det er aktuelt for, men om du ikke har en av de tre, så bør man absolutt vurdere det.

Lyst på Champions League tur?
Slik kan du vinne en tur!

Rundens drømmelag:

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker