Tramadol Online Buy Cheapest Tramadol Ordering Tramadol From Canada Tramadol Medication Online
/ Shutterstock.com

Pukki-festen blåses av, Vardy-party er tilbake

Trettende runde i Premier League nærmer seg, og vi kommer med vårt faste tips til ivrige Fantasy-spillere. Denne runden kjører vi høy innsats på rundens høydepunkt, Manchester City-Chelsea.

Tiern: 155 000 kr i premiepotten i helgen!
Slik deltar du i konkurransen!

Keeper:

Kasper Schmeichel – 5.2 – Leicester (Brighton, B)

Mellom stengene velger vi mannen fra det gjerrigste laget i ligaen. Tre strake clean sheets står dansken med før runden, og Leicester virker veldig solide om dagen. Brighton har også begynt å plukke poeng på hjemmebane, men vi stoler på formen til Brendan Rodgers mannskap.

FIFA 20 Online turnering – 20 000 kr i premiepotten!
Slik deltar du!

Forsvar:

Lukas Digne – 5.9 – Everton (Norwich, H)

Et gjennomgående navn i Fantasy sammenheng etter hvert. Backen er ofte med fremover og kan plukke målpoeng. Everton pleier å være solide på eget gress, samtidig som gjestene Norwich virker å være helt ferdige om dagen. Ett poeng og to scoringer er fasit på de sju kampene som har fulgt etter bragden mot Manchester City. Også verdt å nevne at bare Trent Alexander-Arnold har flere vellykkede innlegg en Digne av forsvarsspillerne.

Ben Chilwell – 5.7 – Leicester (Brighton, B)

Tilbake til Leicester og en annen Fantasy-favoritt i Ben Chilwell. Backen er i strålende form om dagen. Poengfarlig spiller i den gjerrigste back-linja i ligaen er vel argument nok. Noterte seg med tre målgivende for England mot Montenegro.

George Baldock – 4.5 – Sheffield United (Manchester United, H)

Fast inventar på høyre vingback i Chris Wilders femmer. Har fått maks ut av troppen han har til rådighet. Godt organiserte og vanskelige å bryte ned. Bare nevnte Leicester har sluppet inn flere scoringer enn nykommerne. Selv om Man United har vist gode offensive takter i det siste, og hjemmelagets sisteskanse må stå over mot klubben han er lånt ut fra, er det mulig at Baldock og gjengen holder nullen her. Backen scoret også sitt første ligamål i 1-1 oppgjøret mot Tottenham sist.

Champion League fantasy manager – 50 000 kr i potten!
Vinn premier hver eneste CL runde.
Slik deltar du!

Midtbane:

David Silva – 7.6 – Manchester City (Chelsea, H)

Gikk på et surt tap i toppoppgjøret mot Liverpool sist. Nå venter nok en storkamp mot Chelsea som er i dytten om dagen. Silva endte opp som en ubenyttet reserve på Anfield, men er nok tilbake i troppen til dette oppgjøret, særlig med tanke på at navnebror Bernardo må stå over. Om spillet sitter for City, så får man god valuta for de 7.6 millionene man investerer i David Silva.

Kevin De Bruyne – 10.2 – Manchester City (Chelsea, H)

Kanskje litt risikabelt å plukke ut to City-spillere til en så stor kamp, men assist-kongen De Bruyne blir det vanskelig å overse. På statistikken over store sjanser skapt har han nesten dobbelt så høye tall som nestemann på lista.  

Dwight McNeil – 6.0 – Burnley (Watford, B)

Vi beveger oss over til Burnleys poengkonge Dwight McNeil, som står bokført med fem assists denne sesongen. Den driblesterke unggutten tilfører en annen type trussel en den vi er vant med i dette tunge og fysiske laget. Bare Maddison og De Bruyne har flere vellykkede innlegg av midtbanespillerne, og det er noen store gutter han forer med innlegg på topp. En billig og overraskende liten populær spiller, som man kan få mye igjen for.

Sadio Mane – 12.1 – Liverpool (Crystal Palace, B)

Har vel strengt talt gått tom for nye måter å formulere hvorfor denne mannen må være med i laget. Er den største formspilleren av de offensive hos Liverpool. Valget blir også lettere å ta når Salah ikke rekker oppgjøret.

Angrep:

Raul Jimenez – 7.3 – Wolverhampton (Bournemouth, B)

Er giftig om dagen for Wolves. Laget bøtter ikke akkurat inn mål for tiden, men Jimenez står ofte bak det som kommer. Tre mål på de fire siste i ligaen, i tillegg til at han hadde begge målgivende til Traore i sjokkseieren på Etihad før det. Prisen er det heller ikke noe å si på.

Jamie Vardy – 9.6 – Leicester (Brighton, B)

Vardy går på vannet for tiden, og man drar assosiasjoner til gullsesongen 2015/2016 når man ser den direkte spillestilen hans. Åtte scoringer på de seks siste forteller mye om formen han nå befinner seg i. En soleklar kandidat til kapteinsbindet denne runden.

Tammy Abraham – 8.0 – Chelsea (Manchester City, B)

Kanskje i overkant høyt spill å slenge enda en spiller inn i storkampen, men vi tar oss den friheten å ta med Abraham til rundens lag. Ingen kommer til flere store sjanser av angriperne i ligaen, og selv om det er en tøff bortekamp på menyen, er City langt ifra like fryktinngytende defensivt. Savnet av Laporte er stort, og det er heller ikke sikkert Ederson rekker oppgjøret.

Rundens kaptein:

Jamie Vardy blir vår mann denne runden, enkelt og greit.

Rundens billigspiller:

Chris Wood – 6.2: Etter et kort skadeopphold var han tilbake mot West Ham sist runde, scoret et av målene. Wood er i kjempeform om dagen, og har fem scoringer på sine fem siste kamper. Har også en fin motstander i Watford denne runden.

Rundens diff:

Dwight McNeil – 1.0%: Vi holder oss til Burnley, og deres poengkonge. Trenger ikke legge til mer enn det som er nevnt tidligere om han. Med bare 1% er dette potensielt en solid differanse-spiller denne runden.

Rundens donk:

Teemu Pukki – 20.4%: Skal ikke avblåse festen helt for finnen, men spissen har nå spilt sju kamper på rad uten et eneste målpoeng. Ser like blodfattig ut som resten av laget for tiden. Borte Everton blir også tøft.

Kategorier
EnglandFantasyFantasy Premier LeagueForhåndssaker og kampreferatNyheterPremier LeagueUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker