Artesia Wells / Shutterstuck.com

Oddstips: Western United – Western Sydney

Sydney-derby i denne runden. Western Sydney kan med seier her ligge likt med Melbourne City på tabelltopp. Western United kan klatre opp på 3 plass med seier her. Jeg har gitt deg to spill til denne kampen.

Kamp: Western United – Western Sydney
Spill: Begge lag til å score mål og Besart Berisha score mål
Odds: 1.65 og 2.35
Bookmaker: Rizk
Frist: 09. 11.19 kl 09:30
Innsats: 5/10 units og 3/10 units

Liga: A-League

Western United med en vanvittig snuoperasjon i forrige runde. Lå under 2-0 etter 8 minutter mot Melbourne Victory, og snudde til 3-2 på bortebane. Mark Rudan som ledet Wellington Phoenix i fjor, har virkelig fått igjen dette laget med sin velkjente offensive spill. Diomanti er nøkkelen i dette laget, og han scorte sitt første mål for klubben sist kamp. Besart Berisha kommer til sjanser hver eneste kamp.

Western Sydney greide ikke utnytte sitt spillemessig overtak mot Brisbane Roar forrige runde, og avga sine første poeng for sesongen. Med seier her vil de komme helt likt med Melbourne City på tabellen og poeng. Markus Babbel har kommet godt igang med sitt lag, og Aleksander Meier har vært en strålende signering for klubben.

Taler for spillet:

  • Berisha tar straffer og er en notorisk målscorer. Kommet til sjanser hver eneste kamp. Han er den mestscorende spilleren i A-League med 117 mål.
  • De tre siste kampene til Western United har endt med at begge lag scorer.
  • Begge lagene går i angrep, og ønsker å score mål.

Taler mot spillet:

  • Western Sydney sine to siste kamper har endt uten at begge lag scorer mål.
Kategorier
NyheterTippingVerden

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker