Purchase Tramadol Online Cheap Online Tramadol Store Tramadol Order Uk Tramadol Order Overnight Order Tramadol Online Australia Tramadol Illegal Order Online

Oddstips: Newcastle Jets – Perth Glory

Sett på kaffen folkens. Dette er morgenball. Her møtes to lag som virkelig er ute av form. Fjorårets seriemester Perth Glory har skuffet stort denne sesongen. Newcastle Jets slipper inn mye mål, og de står med 1 poeng. Det gir de nest-sisteplass på tabellen. Det er to desperate lag som trenger poeng.

Kamp: Newcastle Jets – Perth Flory
Spill: Chris Ikonomidis til på score mål
Odds: 2.85
Bookmaker: Rizk
Frist: 09. 11.19 kl 07:00
Innsats: 3/10 units

Liga: A-League

Perth Glory står med 5 fattige poeng. Om de ryker her, så er det 8 poeng bak serielederen etter 5 runder. Det er svært skuffende av et lag som skal ligge minimum topp 3 med den stallen de har. Chris Ikonomidis er toppscorer med 2 mål, og har vært den som har sett farligst ut for Perth Glory. Han er i form, og han kommer til å få sine sjanser mot forsvaret som er svakest i A-League.

Newcastle Jets med 7 mål i sekken denne sesongen på 3 kamper. Formen til Jets er 0-1-2 i ligaen. De har kommet svært dårlig ut av startblokkene. Forsvaret ser veldig ustrukturert ut, og de er nødt til å få satt et bedre forsvar om denne sesongen skal bli artig.

Taler for spillet:

  • Ikonomidis er toppscorer for Perth Glory med 2 mål på 4 kamper. Han har kommet til flest skudd og har en fri rolle i dette laget.
  • Jets er svake og har dårlig tempo i forsvarsfireren. Ikonomidis kommer til å bli satt opp en mot en, og da vil de slite stort. Han er ligaen raskeste spiller og det tror jeg han straffer de for i år.
  • Han tar frispark.

Taler mot spillet:

  • Perth Glory tapte sist hjemme mot Central Coast Mariners siste runde. Det så ikke bra ut. Popovic er kjent for å tenke forsvar foran angrep. Så blir spennende å se hvordan tilnærming han har til denne kampen som Perth MÅ vinne.

Kategorier
NyheterTippingVerden

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker