Order Tramadol Cod Overnight Delivery Order Tramadol Overnight Online Purchase Tramadol Cod Tramadol Overnight Mastercard
Foto: Positiffy, Shutterstock.com

Eliteserien Fantasy: kapteinalternativer runde 28

Tre runder igjen av Eliteserien. Her kommer våre fem tips som kaptein i runde 28 av Fantasy-spillet.

Vinn VIP tur til Manchester mot Burnley på Old Trafford!
Pakken har en verdi på over 20 000 kr!
Slik kan du vinne en tur!

Nummer 1 – Leke James

Molde kan avgjøre gullet også teoretisk denne runden, og tar i mot Strømsgodset på Aker stadion. Her bør det bli fest, og hjemmelaget bør angripe og både for å vinne kampen klart, men også for å underholde publikum som kommer for å feire seriegull. Leke James starter på topp, og skiller seg rett og slett ut som det beste kapteinsvalget denne runden. Eirik Hestad kan også være et godt valg fra denne kampen.

Nummer 2 – Amahl Pellegrino

Sarpsborg kommer til Kristiansund, og man kan derfor argumentere for at motstanderen kjemper med nebb og klør for alle poeng. Dette er nok et godt argument også, men KBK er så solide hjemme, og Pellegrino har vært så god i høst, at dette også skiller seg ut som et godt kapteinsvalg denne runde. På de siste hjemmekampene har Pellegrino tatt 19,2,7,10 og 10 poeng, egentlig helt syke tall, som i seg selv forklarer hvorfor han er et godt valg.

Nummer 3 – Thomas Lehne Olsen

Lillestrøm må plukke poeng i løpet av de tre siste kampene, for ikke å havne helt nede i sumpa. Stabæk kommer på besøk til helga, og selv om de er i god form, har de nå berget plassen. Kanskje gjør det at laget slipper seg litt mer løs offensivt, og gjør at Lillestrøm kan få noen sjanser. Da er Lehne Olsen alltid skummel og kan fort bli avgjørende om Lillestrøm tar seieren til helga.

Nummer 4 – Onni Valakari

Tromsø tar i mot Vålerenga denne helga, og trenerens sønn har scoret i to kamper på rad. Tromsø bør vinne minst en av sine tre siste, og kanskje kommer den seieren allerede til helga. Valakari har vært god den siste tiden, og kan være et godt valg som kaptein om man vil skille seg ut denne runden.

Nummer 5 – Tonny Brochmann

Kampen mellom Mjøndalen og Ranheim er en helt vilt viktig kamp i nedrykksstriden denne helga. Brochmann scoret mot Odd sist, og kanskje kan han bli tunga på vektskåla i bunnkampen til helga? Dette er i alle fall et “diffe-valg”, og fort også et kapteinsvalg som kan gi god uttelling.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker