Purchase Tramadol Overnight Order Tramadol Online Cod 180 Online Tramadol Australia Tramadol Rx Online Order 180 Tramadol Cod Buy Cheap Tramadol Mastercard
Blir Heung-Min Son toppscorer i Premier League? MDI / Shutterstock.com

Rundens kapteinvalg: Denne er litt tricky

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Nummer 1 – Sadio Mane
Denne runden er vanskelig for mange når det kommer til kapteinsvalget. Liverpool-Man City er kampen hvor man finner de spillerne som flest pleier å sette som kaptein, og hvor det nok blir flest spillende kapteiner også. Det er veldig vanskelig å spå hvordan denne kampen kommer til å gå. Mange håper nok på en skikkelig målfest når det er to så solide offensive lag, men i disse kampene har det flere ganger blitt en kamp hvor ingen vil tape og hvor de nøytraliserer hverandre. Vi går for den spilleren som er den nest beste poengplukkeren på spillet for tiden som vår «main man» denne runden. Mane fikk med seg 12 poeng sist runde, og har hatt en solid sesong til nå med seks mål og fire målgivende. Han ligger jevnt med Salah på de fleste statistikkene, men ser enda piggere ut for tiden. Er nå også eid av flere enn Salah. Sjansen er stor for at Mane er involvert om Liverpool scorer. I denne kampen er det også sjanse for poeng på de andre favorittene, men når kampbildet er så usikkert vil vi ikke anbefale flere herfra.

Nummer 2 – Heung-Min Son
Forrige helg ble et lite mareritt for Son når han var uheldig og var involvert i situasjonen hvor Andre Gomes dessverre endte opp med en skrekkskade. Han forlot da banen i tårer med rødt kort. Det røde kortet er nå strøket og Son er klarert til helgas kamp hjemme mot Sheffield United. Den energiske koreaneren har imponert i Champions League og noterte seg for to mål nå i uka. Virket dog mer alvorspreget, så det blir et lite spenningsmoment å se i helga om han er den sprudlende spilleren han er kjent for å være. I Premier League har han levert to målgivende på de to siste kampene, men ikke scoret siden sine to mål i GW5. Han har derimot levert mange skudd hver kamp og scorer høyt på skuddstatistikken om man sammenligner han med andre. Flere skudd har truffet mål, men blitt reddet av keeper eller gått i treverket. Disse tilfeldighetene kan forsvinne når som helst, og da er Son i så fall en spiller med et veldig høyt tak slik han blir brukt av Tottenham.

Nummer 3 – Jamie Vardy
Av flere eksperter og nettsider utnevnt som det beste kapteinsvalget denne runden. Dette kan man forstå om man ser på formen til Leicester og formen hans isolert sett. Vardy er kjent for å like seg mot «gode lag», men så er vel et spørsmål om Arsenal er blant de beste lagene lengre? Uansett om svaret er ja eller nei på det spørsmålet er de uansett et lag som ser veldig ustabile ut og veldig sårbare ut i forsvar. Begge midtstopperne ser ut som om de blir styrt av en 12 åring med en Fifa kontroll når de går ut av posisjon, og da blir det fort noen rom for Vardy å utnytte. Har scoret betydelig mer enn sin XG som er på nærmere 4, noe som tyder på at han virkelig er i flytsonen. Han har kommet til nesten flest skudd på mål av alle denne sesongen, men få virkelig store målsjanser. Hele Leicester sitt spill er nesten bygget på å sette Vardy opp i gode situasjoner foran mål, og når Leicester scorer nest flest mål og produserer femte mest skudd er det gode kort for Vardy. Han er også på straffer, noe som ikke skader hans sak. Form og fixture tyder på at Vardy er et godt valg, spørsmålet er om det blir noe mer enn et mål, noe som gjør at de to nevnte midtbanespillerne er vel så gode valg med tanke på potensial?

Nummer 4 – Raul Jimenez
Nok en spiss på lista som har sett veldig pigg ut i det siste. Mexicaneren startet sesongen litt rolig, men klatrer nå både på statistikk-listene og på FPL. Hele åtte skudd ble det på Jimenez mot Arsenal, og fem av disse var inne i boksen og fra farlig hold. Som i sist sesong er han også en som skaper sjanser for andre, og det er få spisser som scorer så høyt som han på store sjanser skapt. Wolverhampton har underprestert i ligaen i år om man ser på hvilket mannskap de har. En av faktorene kan være europacupen som tar en del oppmerksomhet. De spiller igjen denne uka, men det er en hjemmekamp hvor de nok kommer til å hvile flere sentrale spillere. Vi håper Jimenez er en av de som blir hvilt og som er pigg til helgas kamp mot ustabile Aston Villa. Som alltid er det spennende med en spiss i form mot antatt svakere motstand. Man kan treffe godt og man kan ikke treffe like godt. Skal Wolves klinke til her da?  

Nummer 5 –Tammy Abraham
Sist ut er en spiller som nok kommer til å være blant de kapteinene som blir mest valgt. Personlig synes jeg alltid det er litt ekkelt å ha kaptein mot Crystal Palace. Roy viser gang på gang hva han får til med dette Crystal Palace-laget. Plutselig bestemmer de seg bare for å ikke slippe inn. Abraham er uansett ikke et dårlig valg, men for noen (inkludert meg selv) litt ekkelt. Det som derimot taler i hans fordel er at han er spydspissen på et av de lagene som spiller den mest angrepsvillige fotballen i Premier League denne sesongen. Det så man også i tirsdagens kamp mot Ajax som var et kaos uten like og som endte 4-4. Ligger kun bak Vardy på toppscorerlista med sine 9 mål, men topper listene over sjanser skapt og skudd på mål. Blir ofte satt opp i gode situasjoner og han burde rett og slett hatt enda flere mål om man har sett Chelsea sine høydepunkter og ikke bare leser tall. Det har vært noen ganger hvor han absolutt burde ha scoret og noen ganger der det er veldig tilfeldig at ikke ballen går inn i nettet. For at Abraham skal få med seg et solid antall poeng i FPL-banken bør denne kampen få en tidlig scoring, hvis ikke kan det blir mer og mer i favør Roy Hodgsons mannskap.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker