sutadimage/shutterstock

Oddstips: Melbourne City – Central Coast Mariners

Serielederen Melbourne mot underholdende Mariners. Dette blir en fin måte å starte fredagen på folkens. MacLaren er ute i 3 uker til med en hamstringskade. Silvera med sitt første mål sist for Mariners. Dette er to lag som spiller “positiv-fotball”.

Kamp: Melbourne City – Central Coast Mariners
Spill: Begge lag til å score mål
Odds: 1.65
Bookmaker: Rizk
Frist: 08. 11.19 kl 09:30
Innsats: 6/10 units

Liga: A-League

Melbourne City leder serien med 10 poeng på 4 kamper. 3-1-0 er fasiten. Vant 3-1 sist og snudde kampen etter å ha ligget under 0-1 tidlig. De er i skikkelig god form Melbourne City. De kan fort vinne serien i år. Noone får en men sentral rolle i dette laget når MacLaren er ute, og det kler han veldig godt.

Central Coast Mariners ligger på 6 plass med 4 poeng. 1-1-1 er fasiten. Central Coast Mariners ser meget gode i spillemessig i år og i fjor var de en kasteball. Det er ikke tilfellet i år. Milan Djuric er en joker i dette laget og står med 2 mål på 3 kamper. Han kunne fort ha stått med flere mål.

Taler for spillet:

  • I de 3 siste kampene for begge lagene, har begge lag scorer mål. Central Coast Mariners har begge lag scorer i hver kamp denne sesongen.
  • To lag som scorer mye mål og spiller heller angrepsfotball enn forsvar.

Taler mot spillet:

  • Jamie MacLaren er ute i lang tid, og det kan påvirke angrepsspillet i denne kampen. Det så ikke slik ut når han ikke spilte sist. Da scorte Melbourne 3 mål.
  • Starter Matt Simon så pleier Central Coast Mariners å spille på en liten annen måte, og han har ikke startet noen kamp enda i sesongen grunnet skade. Men han hadde et innhopp sist. Det er laget kaptein.
Kategorier
NyheterTippingVerden

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker