Fantasy oppsummering: runde 11

Fotballsonen skal denne sesongen ta et tilbakeblikk på hver gameweek, for å gi våre lesere best mulig oversikt over hva man kan hente ut av runden i et FPL-perspektiv. Hva kan tallene fortelle oss fra runden som gikk, og har vi kanskje observert noe man ikke kan hente ut fra statistikkene?

Game of champions!
Vinn en million kroner uten å spille for ei eneste krone!
Sjekk ut tilbudet her!

Flest poeng: 

John Lundstram – 21  

Caglar Soyuncu, Kyle Walker – 14 

Lys Mousset – 13 

Rundens overraskelse: 

Mange potensielle bananskall denne runden, blant annet på Villa Park, hvor Liverpool reddet alle poengene med et nødskrik. Men den største overraskelsen, om vi også tar forrige runde i betraktning må være Southampton. Fra å få en vanvittig leksjon av Leicester, til å være minutter unna poeng på Etihad. Prikken over i-en må være at det er Kyle Walker, med sitt andre mål i i lyseblått, blir matchvinner. 

Rundens skuffelse: 

Nok av kandidater å plukke av her, som blodfattige Burnley som ryker på 3-0 mot Sheffield United, og Manchester Uniteds tap for Bournemouth på sørkysten, men jeg velger å gi denne til West Ham. Kommer riktignok med en sluttspurt i tapet mot Newcastle, men ligger altså under 0-3 hjemme mot Newcastle før den kommer en respons. Det er den første kampen utenom pre-season hvor Newcastle scorer mer enn ett mål i en kamp under Steve Bruce.  

Få 500 kr i risikofritt spill på Chelsea hvis de taper mot Ajax
Benytt deg av dette eksklusive tilbudet!

Prisøkning (utvalgte): 

Christian Pulisic – 7.2 til 7.3 (har økt) 

Enda Stevens – 5.0 til 5.1 (har økt) 

Tammy Abraham – 7.8 til 7.9 (har økt) 

Prisnedgang (utvalgte): 

Riyad Mahrez – 8.5 til 8.4 (har falt) 

Virgil van Dijk – 6.5 til 6.4 (har falt) 

Felipe Anderson – 6.9 til 6.8 (har falt) 

Underliggende stats: 

  • Chelsea var det laget som hadde flest avslutninger på mål denne runden. 10 av deres totalt 16 skudd havnet mellom stengene. Newcastle følger etter med 9 skudd på mål av sine totalt 12 avslutninger.  
  • Raul Jimenez var spilleren med flest avslutninger denne runden, med totalt 8 skudd. 4 av dem traff mål, som gjør at han også vant den statistikken.  
  • Akkurat som sist helg, er det igjen Trent Alexander-Arnold som produserer flest innlegg, med 20 totalt, men hvorav kun 4 ble registrert som vellykkede.  
  • På forsøkte målgivende pasninger denne runden havner James Maddison soleklart først med sine 8 forsøk. Det er dobbelt så mange som denne rundes assist-konge Lys Mousset, som hadde målgivende på alle 3 av Sheffield Uniteds mål.  

Champions League quiz : Vinn risikofritt spill!
Ta quizen her!

/ Shutterstock.com

Lærdom fra helga:  

  • Sheffield United fortsetter å se bunnsolide ut defensivt. På sine 6 siste ligakamper har de bare sluppet inn 2 mål, der blant annet Dean Hendersons brøler mot Liverpool er en av dem. Sammen med Leicester er de det mest gjerrige laget i ligaen med 8 baklengs.  
  • I motsatt ende ser det ut til at optimismen og gløden som preget Norwich i starten av sesongen nå er borte. Kun 2 scoringer på sine 6 siste kamper, og går av banen borte mot Brighton uten et skudd på mål. 
  • Liverpool fortsetter å vise en enorm lagmoral. To kamper på rad mot Tottenham og Aston Villa hvor de ligger under 1-0 til pause, og snur det i andre omgang. Kom også tilbake fra 1-3 til 5-5 i den elleville cupkampen mot Arsenal i midtuka. Sjeldent har det luktet mer seriemester av et lag etter kun 11 spilte runder.  

Fantasy Champions League konkurranse!
50 000 kr i premiepotten!
Delta i fotballsone sin egen liga her!

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueForhåndssaker og kampreferatNyheterPremier League

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker