Ligaens toppscorer er selvfølgelig med i troppen. MDI/shutterstock.com

Fantasy CL: Nytt målkalas for Bayern München?

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til kommende runde. Denne runden er det mange av de «store gutta» som har kamper som er ganske flotte på papiret, noe som gjør det vanskelig å velge hvem man skal anbefale. Flere av de store lagene møter antatt svakere motstand, så det gjelder å velge de spillerne som starter og som blir involvert i målrike oppgjør.

Game of champions!
Vinn en million kroner uten å spille for ei eneste krone!
Sjekk ut tilbudet her!

Nummer 1: Robert Lewandowski
Det første åpenbare valget er Robert Lewandowski. Han har tatt 29 poeng på tre kamper så langt i CL, og dunket inn to scoringer borte mot Olympiakos. Nå kommer de til München og møter en Lewandowski som står med utrolige 20 mål på 16 kamper denne sesongen! Bayern ønsker nok å vise seg frem etter det voldsomme nederlaget i helgen og kan fort vinne med betydelige sifre her.

Nummer 2: Raheem Sterling
Ingen har tatt flere poeng enn Raheem Sterling så langt i CL. Han scoret hat-trick og stod for en målgivende i det motsatte oppgjøret, og mot Atalanta vil det nok bli mye rom nok en gang. Det italienske laget spiller svært åpen angrepsfotball og det gjør at vi har stor tro på at City kan vinne med betydelige sifre og at Sterling nok en gang vil ta mye poeng.

Få 500 kr i risikofritt spill på Chelsea hvis de taper mot Ajax
Benytt deg av dette eksklusive tilbudet!

Nummer 3: Kylian Mbappé
I likhet med Sterling ble det hat-trick på Mbappé i forrige CL-runde. Nå venter samme motstander på hjemmebane og da bør det igjen være gode muligheter for bra med poeng for unggutten som fortsetter å levere målpoeng på løpende bånd. Her blir det antagelig mer!

Nummer 4: Sadio Mané
Mané er i fyr og flamme og peker seg ut som et noe bedre alternativ for Salah for tiden. Det eneste spørsmålet her er spilletid, for hjemme mot Genk kommer Liverpool til å vinne og det antagelig med relativt greie sifre. Mané har tatt 11 og 8 poeng på de to siste rundene, og leverte både scoring og assist i PL i helga.

Vitalii Vitleo / Shutterstock.com

Nummer 5: Lionel Messi
Fotballguden har vært strålende etter sitt skadeavbrekk som holdt han ute i starten av sesongen. Messi står med en scoring og en assist hittil i CL, på 211 minutters spill. Du får ikke mye lettere motstand enn Slavia Praha på hjemmebane, så her bør Messi kunne levere en del poeng. I seriespillet har Messi levert ni målpoeng på seks kamper, så poengsnittet er fantastisk bra så langt i år.

Fantasy Champions League konkurranse!
50 000 kr i premiepotten!
Delta i fotballsone sin egen liga her!

Kategorier
FantasyFantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker