Buying Tramadol Online Legal Tramadol For Sale Online Cod Order Tramadol Online Uk Tramadol Buying Online Legal Tramadol 100Mg Buy Online Buy Cheap Tramadol Uk
Ligaens toppscorer er selvsagt med. Foto: Federico Guerra Moran/shutterstock.com

Fantasy CL: gameweek 4

Alle lagene har møtt hverandre en gang. Nå snur vi, og denne uka spilles kamp nummer fire av seks i gruppespillet i Champions League. Fotballsonen gir deg våre 11 utvalgte Fantasy-spillere før denne runden.

Game of Champions!
Vinn en millioner kroner under Champions League!
Delta helt gratis her!

Keeper:

Alex Meret – 4.5 – Napoli (Salzburg, H):

En billig vei inn i et forsvar som har stor mulighet for å holde nullen denne runden. Selv om brennhete Erling Braut Haaland kommer til mafiabyen, har vi tro på at Napoli kan stenge igjen buret på tirsdag. Det taler også for å gå for Meret at kampen spilles tirsdag, og da kan man i så fall sette en keeper fra onsdagsrunden inn etter kampen om Haaland og co skulle finne veien bak Meret.

Spill risikofritt på Chelsea seier!
Vinner ikke Chelsea får du 500 kr å spille for!
Trykk her for å benytte deg av kampanjen!

Forsvar:

Trent Alexander Arnold – 7.0 – Liverpool (Genk, H):

En hjemmekamp mot Genk bør være grei skuring for Liverpool. Alexander Arnold er en dyr forsvarsspiller, men denne runden tror vi han kan være verdt prisen. Alltid farlig offensiv, og stor mulighet for seier og clean sheet.

Renan Lodi – 4.0 – Atletico (Leverkusen, B):

Det er ikke først og fremst bortekampen i Tyskalnd som gjør at Lodi er så spennende. Vi har valgt å gå for en del dyre spillere lenger fremme i banen denne runden, og trenger derfor noen billige spillere å fylle opp med. Atletico slipper sjelden inn mål, og en forsvarsspiller fra dem til prisen av 4.0 er en meget fin Fantasy-spiller.

Mathijs De Ligt – 6.5 – Juventus (Lokomotiv Moskva, B):

De Ligt scoret sitt første Juventus-mål da han ble matchvinner i byderbyet mot Torino i helga. Juventus drar til Russlands hovedstad for å møte Lokomotiv Moskva denne runden, en kamp italienerne bør vinne. Det er store muligheter for rent bur, og vi vet hvor farlig De Ligt er på offensiv dødball, og nå er han altså i gang i Juve også..

Fantasy Champions League konkurranse!
50 000 kr i premiepotten!
Delta i fotballsone sin egen liga her!

Midtbane:

Mohammed Salah – 11.0 – Liverpool (Genk, H):

I en så fin hjemmekamp er det vanskelig å gå uten et offensivt bidrag fra Liverpool. Det hersker liten tvil om det offensive potensialet til Jürgen Klopps mannskap, og denne runden er både Salah og Sadio Mané blant de absolutt heteste valgene. Det virker litt hipp som happ hvem av de man går for, men begge er absolutt meget gode valg denne runden.

Marcel Sabitzer – 6.5 – RB Leipzig (Zenit, B):

Også Leipzig skal til Russland denne runden. De møter Zenit, et lag de slo 2-1 i motsatt oppgjør. Leipzig leder gruppa etter de tre første, men er kun to poeng foran både Zenit og Lyon. Denne kampen er derfor viktig for Julian Nagelsmann og hans gutter, og de bør helst ta med seg poeng fra Russland. I helga tok de klubbrekord, da de knuste Mainz hele 8-0 hjemme på Red Bull Arena. Kanskje kan de flyte på den positive bølgen, og østerrikske Sabitzer har tidvis vært meget god denne sesongen. Han startet også scoringsfesten i helga, med sin scoring tidlig i kampen.

Dani Parejo – 5.0 – Valencia (Lille, H):

Valencia har ikke imponert i La Liga i år, og ligger under midten av tabellen. Midtbanegeneral Dani Parejo har likevel hatt en god sesong, og står på tross av den dårlige starten til laget med hele seks scoringer. Laget er kun to poeng bak Ajax og Chelsea, og kjemper dermed for avansement fra gruppespillet i Champions League. Denne runden tar de i mot Lille, som kun har ett poeng så langt. Denne kampen er Valencia favoritter i, og de bør også vinne den med tanke på avansementet fra gruppa.

Angel Di Maria – 8.5 – PSG (Club Brugge, H):

Di Maria har hatt en meget god sesong, og står med fem målpoeng i Champions League og ti i serien. Det gir et samlet tall på 15 målpoeng på like mange kamper. Da bør en hjemmekamp mot Club Brugge friste de fleste, i alle fall med tanke på at PSG vant hele 5-0 i det motsatte oppgjøret for to uker siden.

Champions League quiz : Vinn risikofritt spill!
Ta quizen her!

Angrep:

Tammy Abraham – 6.5 – Chelsea (Ajax, H):

Det unge Chelsea-mannskapet er i storslag om dagen, og Abraham leverer i kamp etter kamp helt fremst. Denne runden møtes de to lagene som ligger øverst i gruppe H med seks poeng hver, på Stamford Bridge. Abraham kan fort bli forskjellen på lagene, og han er også billig i forhold til mange andre angrepsspillere i dette spillet. Chelsea har også en overkommelig gruppe, og Valencia og Lille er også motstandere Abraham kan score mot, så Tammy er en spiller å ha i de tre siste rundene av gruppespillet også.

Robert Lewandowski – 10.5 – Bayern (Olympiakos, H):

Er han verdens beste spiss? Det er vanskelig å argumentere mot etter den starten på årets sesong polakken har hatt. Han har fem mål på de tre første i Champions League, og den antatt letteste kampen er denne runden, hjemme mot greske Olympiakos. Lewandowski er nok den spilleren det er mest nervepirrende å gå uten denne runden, og mange vil nok også gi han kapteinsbindet.

Lionel Messi – 11.5 – FC Barcelona (Slavia Praha, H):

Messi har ikke fått den starten på sesongen han selv og Barcelona hadde håpet på. Denne runden kommer tsjekkiske Slavia Praha til byen, og dette er en kamp hjemmelaget skal ha få problemer med å vinne. Messi bør også kunne drible et par tsjekkiske forsvarsspillere, og hans potensial trenger ikke detaljbeskrives.

Velg mellom 300 eller 500 kr i freebet på Champions League!
Les mer om kampanjen her!

Kategorier
Champions LeagueFantasyFantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker