American Express Tramadol Order Tramadol Overnight Tramadol Online Overnight Delivery Cheap Overnight Tramadol Cod Tramadol For Sale Online Uk Get Tramadol Online
Foto: Positiffy, Shutterstock.com

Eliteserien preview – runde 27!

Molde – Kristiansund. Lørdag kl 18:30.

Det er duket for lokalderby i Eliteserien når serieleder Molde tar imot sine rivaler fra Kristiansund. Molde topper tabellen, og nå er det kun tre kamper igjen til de kan slippe jubelen løs og feire det etterlengtede seriegullet. I forkant av denne runden leder de med seks poeng ned til toer Bodø/Glimt, og nå må det faktisk et mirakel til om gullet ikke skal havne i Molde. På de fem siste kampene står de med 3-1-1, men gikk på en smell i helgen når Rosenborg vant 3-1 på Lerkendal. De er til tross for det store favoritter i denne kampen.

Kristiansund er på mange måter ferdigspilte for sesongen, og har intet annet enn stoltheten å spille for i denne kampen. Noe de for øvrig burde ha masse av fra før. De har levert en veldig god sesong og er på 6.plass med 38 poeng. Etter en rekke med tre uavgjort og et tap, kom endelig seieren sist mot Viking 4-2. De må finne seg i å være underdogs i denne kampen, men de er nok veldig lystne på å ødelegge deler av festen for Molde.

Ranheim – Stabæk. Søndag kl 18:00.

Det er nå eller aldri for Ranheim, og dette er en must-win-game for trønderne som er sist på tabellen. Med 24 poeng er de som sagt nederst på tabellen, og er avhengige av å ta poeng. Det er fryktelig jevnt i bunnen, og en seier i denne kampen ville betydd enormt. På de fem siste kampene har Ranheim 1-2-2, og i forrige serierunde ble det 4-2-tap borte mot Tromsø. Det blir ingen enkel oppgave å slå et Stabæk-lag som er vriene å spille mot, men hvis Ranheim ønsker Eliteseriespill neste sesong, må de vinne en slik kamp på hjemmebane med kun fire runder igjen.

Stabæk har gitt seg selv nok pusterom, til å være ganske safe i kampen mot nedrykk. Med 30 poeng er de på 10.plass, seks poeng over Ranheim. Stabæk har sett bedre ut etter at Janne Jonsson kom inn, og de har kun to tap på de ti siste kampene. I forrige serierunde spilte de 0-0 mot Odd som er et godt resultat. Det skal mye til for at Stabæk nå skal rykke ned, men hvis klubben fra Bærum kan få et resultat her, vil det være så godt som sikkert at de blir å finne i Eliteserien neste sesong.

Viking – Lillestrøm. Søndag kl 18:00.

Til tross for 4-2-tap sist i Eliteserien mot Kristiansund, er det meste fryd og gammen i Stavanger. Viking har i første sesong etter opprykket spilt seg til en Cup-finale, og i tillegg har de vist seg som et meget godt Eliteserielag. 40 poeng etter 26 kamper tilsier 5.plass på tabellen, kun fem poeng bak Rosenborg med en kamp mindre spilt. Rett og slett helt enormt det Bjarne Berntsen og Vikings spillere har fått til denne sesongen.

Lillestrøm er som alltid, hvert fall de siste årene tatt i betraktning, med i bunnen og prøver å spille seg til en trygg plass på tabellen. Enn så lenge har de klart seg rimelig greit uten å ha et for stort press på seg, men med tap her kan det fort bli litt småskummelt. Lillestrøm har 29 poeng og er på 11.plass. De har vært i elendig form i det siste og står med 0-4-3 på sine siste syv kamper. Dette er en kamp de er underdogs i, men der de gjerne trenger poeng.

Bodø/Glimt – Haugesund. Søndag kl 18:00.

Til tross for et meget hederlig forsøk, så kommer det nok ikke til å bli seriegull til Bodø/Glimt. De har gjort alt de kan, og har levert en fantastisk sesong, men formen deres i det siste har gjort at de ikke kommer til å stå igjen som seriemestere. I forkant av denne runden ligger de på 2.plass med 50 poeng, og er ni poeng bak Molde som har en kamp mer spilt. 3-6-1 på de ti siste kampene har gjort det tøft, men samtidig er sølvmedalje en fantastisk prestasjon.

Haugesund har ikke hatt noen fantastisk sesong i Eliteserien, men i Cupen har de vært fantastiske og slo Odd 0-3 på bortebane i semifinalen. Det betyr at de er klare for å spille finale mot Viking, i det som blir en bra kamp mellom to lag som fortjener å spille finale. I Eliteserien har Haugesund og trener, Jostein Grindhaug, egentlig ingenting å spille for. De ligger på 8.plass med 32 poeng, og kommer til å avslutte sesongen rundt midt på tabellen.

Sarpsborg 08 – Tromsø. Søndag kl 18:00.

Det er duket for en viktig kamp i Sarpsborg når de tar imot Tromsø søndag kveld. Sarpsborg ligger per dags dato på kvalikplass med 25 poeng, og har fire svært viktige kamper foran seg i det som har vært en høst preget av kamp mot nedrykk. De har sett bedre ut i det siste men sliter med å vinne kamper. På de fem siste kampene har de notert seg for 1-3-1, og forrige serierunde ble det 0-0 borte mot Mjøndalen.

Tromsø har tre poeng mer enn Sarpsborg og er på 12.plass. På de fem siste kampene står de med 2-0-3, og i forrige serierunde ble det en viktig 4-2-seier hjemme mot Ranheim. Dette er en svært viktig kamp med et ganske enkelt scenario. Hvis Tromsø vinner denne kampen, så har de tatt et enormt steg i kampen mot nedrykk og virker til å være relativt trygge, men hvis Sarpsborg vinner da har begge lagene like mange poeng, og da er det game on igjen! En viktig kamp i vente.

Vålerenga – Brann. Søndag kl 20:00.

Rundens hovedkamp spilles på Intility. I forkant av denne sesongen ville man antatt at dette ville vært en kamp om medalje, men slik er det altså ikke. Dette er de to lagene som har underprestert mest denne sesongen, og da spesielt Vålerenga. Oslo-klubben er på 9.plass med 30 poeng, og har faktisk ikke vunnet siden 5.juli. Rett og slett svakt, og det som burde vært en toppkamp, er i stedet en kamp om å ende rundt midten av tabellen.

Brann har også vært svake. De ligger på 7.plass med 37 poeng, og står med fem strake uavgjort i Eliteserien. Forrige runde ble det 1-1 mot Bodø/Glimt. Brann har ingenting å spille for i de kampene som er igjen, men det har heller ikke Vålerenga. Det store spørsmålet i disse to klubben er nå om trenerne får bli der neste sesong eller ikke.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker