Oddstips: Western Sydney – Brisbane Roar

For de spesielt interesserte, så møtes Markus Babbel og Robbie Fowler til duell. To herremenn som kjenner hverandre godt fra tiden i Liverpool. Western Sydney har åpnet godt og Brisbane Roar har kommet litt skeivt ut.

Kamp: Western Sydney – Brisbane Roar
Spill: Mitchell Duke to score
Odds: 2.80
Bookmaker: Rizk
Frist: 02.11.19 kl 07:00
Innsats: 3/10 units

Liga: A-League

Western Sydney har startet godt i årets sesong, og har ni poeng på 3 kamper spilt. Bruce Kamau som er en viktig midtbanespiller er ute til denne kampen. Mitchell Duke er brennhet med tre mål på tre kamper. At man får nesten 3 i odds på en som er i slik form, det kan vi ikke la gå unna her. Han har fått godt hjelp i samspillet med Alex Meier(som er ny for året). Inn kommer Nikolai Muller som som ny ving for året.

Brisbane Roar har starten sesongen dårlig. 0-1-1 er fasiten, og spillemessig har det ikke sett bra ut. Roy O´Donovan er den som kommer til å score mål i år. Så når han og lager kommer i form, så skal den spilles på. De møter et lag i veldig god form, og tror det blir en utfordring i meste laget.

Taler for spillet:

  • Mitchell Duke med 3 mål på 3 kamper. Mye av spillet til Wanderers er lagt rundt Duke. En spiss med selvtillit og mål bak seg skal man aldri undervurdere.
  • Spillemessig har Wanderers kommer bra igang, og Duke kommer til sjanse hver kamp.

Taler mot spillet:

  • Duke kan spille på kant i denne kampen, og Meier blir midtspiss i denne kampen. Da vil Duke komme til mindre sjanser en vanlig.
Kategorier
NyheterTippingVerden

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker