Ordering Tramadol From India Buy Cheap Tramadol 100Mg Online Tramadol 50Mg Buy Online Buy Generic Tramadol Online
Foto: Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Rundens kapteinvalg: Sterling er mannen!

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Nummer 1 – Raheem Sterling
Det er egentlig ganske liten tvil om hvem som er det beste valget denne runden her. Aguero er en svært populær kandidat, men er det noe man våger etter sist helgs laguttak? Det tryggeste valget og sannsynligvis det beste valget er den engelske vingen. Med Mendy tilbake fra start ligger endelig Sterling mer sentralt på banen igjen, noe som gjør at han befinner seg mer i felt og i posisjoner man ønsker å se han i. Som det har vært i det siste er statistikk i favær Sterling. Han den som har skutt mest og som spiller på laget som skaper mest sjanser. Så er det Southampton da.. De kommer fra et utrolig 0-9 tap mot Leicester. Utenom dette er det kun tre lag som slipper til flere store sjanser generelt, og det er en kamp hvos City bør komme til veldig mange store sjanser.

Nummer 2 – Kevin De Bruyne
Man bør som sagt ha City-spiller denne kampen synes vi, og da er også KDB en spiller som skiller seg ut. Har vært helt fantastisk denne sesongen og er den spilleren som har nest mest poeng på spillet, kun bak Vardy. Sinnsyke 10 målgivende og to mål på 9 kamper er tallene og om man ser på kampene til City og leser statistikk er dette også underbetalt. I enkelte kamper denne sesongen har han faktisk vært i en helt egen liga. Det bor så mye poeng i KDB, og spesielt målstatistikken hans kan fort bli mye bedre ettersom han til nå denne sesongen har befunnet seg ganske så høyt i banen. Her kan City fort score minst 3-4 mål og da pleier det å være tosifra poeng for KDB.

Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Nummer 3 – Sadio Mane
Om man ikke velger en spiller fra City er dette en kamp man bør vurdere en av Liverpool gutta om man fortsatt har de på laget. Mange har muligens spart litt på dem i det vanskelige kampprogrammet med tanke på akkurat denne kampen, men det er et tøft valg når City også har en nydelig kamp på papiret. Vi velger Mane foran Salah ettersom han ser så skarp ut, befinner seg enda litt mer sentralt enn Salah på banen og stort sett spiller alt hele tiden. Salah har også slitt litt med en litt dårlig ankel og er ikke helt 100 % virker det som. Liverpool har gode sjanser til å score mange mål mot et Aston Villa som har vært litt opp og ned til nå. Kampene til Villa har stort sett vært underholdende med mange sjanser til begge lag, og Liverpool liker godt når de får rom til fronttrioen sin.

Nummer 4 – Benjamin Mendy
Den første av diff-kapteinene vi foreslår denne runden er for andre gang på rad Benjamin Mendy. Ved kampslutt lå han an til CS, assist og to i bonus, men mistet dette etter kampen. Dermed var det ganske nært at han faktisk endte opp med en meget solid poengsum. Igjen er det det en kamp som gjør at en så offensiv venstreback kan få gode poeng. Prosenten på at City holder nullen er ganske solid nå, noe som gir gode poeng bare det. Videre er det jo slik at Mendy ofte er involvert oppe i banen og fort er med i angrep som resulterer i mål. Det er alltid en mulighet for målinvolvering, og spesielt i kamper hvor City vil ligge så høyt i banen og styre så mye av spillet. Mendy var en meget populær spiller før skaden sin forrige sesong og har visst at han også leverer ganske så jevnt. Om man vil leke litt deilig i denne runden kan man fort ha karen man bør velge som kaptein her.

Nummer 5 –Neil Maupay
Sist ut på denne listen her finner vi Brighton sin nye spiss, Neil Maupay. Har funnet seg til rette i Potter-ball og scoret fire mål til nå. Sist runde fikk vi også bekreftet at det er han som er straffetakeren til Brighton, noe som kun det kan være en god verdi. Maupay har virket giftig og sulten og har 25 av 29 skudd til nå denne sesongen i boks. Det er han Brighton skal servere etter å ha brodert seg frem i banen med sin nye spillende tilnærming. Kun Aguero, Abraham og Firmino har flere skudd i boks, så her er det en som menger seg med de store gutta. Man leter gjerne etter lag man ønsker å ha en kaptein mot, og denne sesongen virker det som om Norwich er dette laget. De har kun holdt nullen en gang denne sesongen og de er helt på bunn i ligaen når det kommer til å slippe til store sjanser. Man bør nok velge en spiller fra City om man skal velge «rett» denne runden, men treffer man her på Maupay mens City flopper er det ganske så kult spilt.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker