Best Place To Get Tramadol Online Order Tramadol Overnight Delivery Online Tramadol Overnight Buy Arrow Tramadol
Øyvind Storflor avsluttet en lang karriere på EXTRA Arena. Foto: Mats Eid Bjørset

Eliteserien Fantasy: kapteinalternativer runde 27

Fire serierunder gjenstår. Vi gir deg her fem tips til hvem du kan ha som kaptein for runde 27, som vanlig tre i prioritert rekkefølge, etterfulgt av to “diffe-valg”.

Vinn gratisspill uten Risiko! Nå får alle kunder 50 kr å spille for!
Slik benytter du deg av tilbudet!

Nummer 1 – Torgeir Børven

Eliteseriens toppscorer skiller seg nok en gang ut som det beste kapteinsvalget. Hjemme mot Mjøndalen, og i den situasjonen Odd er i, skal de ta tre poeng. Børven har ikke levert helt som forventet de siste rundene, og har blanket i to av de tre siste, men vi føler oss trygge på nye Børven-sjanser og scoringer denne helga. Et trygt og godt valg, men et valg som nødvendigvis ikke skiller deg fra konkurrentene.

Nummer 2 – Leke James

Molde jakter gullet, og James jakter flere scoringer. Hjemmekamp til helga, mot et solid og godt organisert KBK trenger ikke bety mange mål, men Molde er favoritter, og James er alltid skummel på Aker stadion. Litt samme som Børven, et trygt og godt valg, men man finner ikke opp kruttet ved å gi denne mannen bindet heller.

Nummer 3 – Bjørn Maars Johnsen

Suspensjonen til Søderlund gjør at spissplassen er klar foran bortekampen mot Godset. Bjørn Maars Johnsen starter her, og Rosenborg var gode mot Molde sist, og jakter tre nye og viktige poeng i Drammen. Har man Johnsen, eller andre offensive fra Rosenborg på laget sitt, er det et godt kapteinsvalg denne runden.

Nummer 4 – Victor Boniface Okoh

Det første “diffe-valget” denne runden blir Bodø/Glimts unge spiss. Han har potensial til å bli en meget god spiller, og han kunne med litt mer dyktighet scoret både to og tre i lagets forrige hjemmekamp. Potensialet er skyhøyt poengmessig foran hjemmekampen mot Haugesund, og her har man en spiller som fort kan hjelpe med å hente inn poeng på konkurrenter i ligaene man er med i.

Nummer 5 – Yildren Ibrahimaj

Ibrahmiaj er valgt av mange lag, og er i så henhold kanskje ikke en “diff”. Få kommer likevel til å cappe han, og Eliteseriens assist-konge er nok tilbake i start-elleveren denne helga. Scoret i cupkampen mot Ranheim onsdag, og hjemmekamp mot Lillestrøm er en kamp Viking på papiret skal kunne vinne med god margin. Viking har også kvalifisert seg til cupfinalen nå, og det er litt typisk at lag som skal spille cupfinale senere på høsten, får en boost inn mot denne også i seriekampene.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker