Tramadol Uk Buy Tramadol Next Day Visa Tramadol Online Echeck Generic Tramadol Online Cheap Tramadol Cod Overnight
Foto: Positiffy, Shutterstock

Eliteserien Fantasy: før runde 27

Fire serierunder igjen. Hvem som rykker ned, hvem som tar medalje og de viktige Europa-plassene er fortsatt vidåpent. Runde 27 sparkes i gang allerede fredag kveld, og Fantasy-fristen er klokken 18:00. Fotballsonen gir deg noen tips til spillere å sette inn foran denne runden.

Vinn gratisspill uten Risiko! Nå får alle kunder 50 kr å spille for!
Slik benytter du deg av tilbudet!

Aktuelle spillere å sette inn:

Keeper:

Andreas Linde (5.8): Molde har tre hjemmekamper på de fire siste, og den ene bortekampen er mot Vålerenga. Linde er tilbake mellom stengene, og det er stor sannsynlighet for få innslupne på de fire siste for moldenserne. Man bør ha en defensiv fra Molde foran de fire siste rundene, og har man ingen nå, samt er fornøyd med forsvaret sitt, kan Linde være en fin vei å gå. 5.8 er riktignok en stiv pris for en keeper, men mange har god økonomi i spillet nå, og kan vel ta seg råd til det.

Alexandre Letellier (5.5): Litt billigere enn Linde, men også et fint valg nå. Sarpsborg har tettet igjen bakover, og har holdt nullen i tre av de fire siste kampene. Det er meget sterke tall, og til helga kommer Tromsø på besøk, et lag som har potensial til å score mange, men som også er veldig ustabile. Sarpsborg bør vinne til helga, og kan fort tette igjen bakover nok en gang.

Forsvar:

Birk Risa (5.7): Odd har alt å spille for, mest sannsynlig i alle de fire gjenstående kampene. Kun to poeng skiller dem og Rosenborg, og til helga har Odd hjemmekamp mot Mjøndalen. Det bør bli tre poeng, og er kanskje en av kampene i året hvor man på forhånd tenker at muligheten er størst for å holde nullen. Risa har spilt alt i år, og har potensial til å skape ting offensivt.

Kristoffer Haugen (5.7): Vil man heller gå for en defensiv utespiller enn keeper i Molde, er kanskje Haugen det beste alternativet. Haraldseid (6.0) på motsatt back er kanskje et like godt alternativ, men Haugen er 0.3 billigere. Mye av den samme begrunnelsen som Linde her, men Haugen har i tillegg mange offensive bidrag, og han kunne fint ha stått med flere enn de fire målgivende han har i årets sesong. Kan fort plukke mange poeng i løpet av de fire siste kampene, denne meget gode backen!

Adrian Nilsen Pereira (4.2): De to forrige tipsene er i kategorien premium-spillere. Adrian Pereira er derimot en meget billig vei inn i et godt og spennende forsvar. Viking har riktignok ikke det enkleste programmet igjen, og i så måte er dette kanskje ikke det tryggeste valget på lang sikt. Til helga har de hjemmekamp mot Lillestrøm, og da bør i alle fall Viking-spillerne være aktuelle å spille.

Midtbane:

Babajide David Akintola (10.0): Akintola er valgt av 7,6% av spillerne i Fantasy. Spørsmålet er likevel hvor mange av disse som er aktive lag, og mest sannsynlig har nok mange av de spillerne som har gitt opp, Akintola inne fra starten av sesongen. Nigerianeren har den siste tiden virkelig vist hvorfor Rosenborg hentet han, og kanskje er han i så god form at han kan bli en av de virkelig store de siste fire kampene. Han har scoret i to kamper på rad nå, og Rosenborg har alt å spille for. Bortekamp mot bunnlaget Strømsgodset til helga, gir nok også RBKs angripere muligheter til scoring.

Angrep:

Runar Espejord (6.5): Vi argumenterte ovenfor for Sarpsborg-defensiv, og da kan det høres rart ut å her komme med en Tromsø-spiss. Faktum er at med Fitim Azemi ute, må Tromsø sette sin lit til Runar Espejord, og han er nok tilbake i startoppstillingen til helga. Meget god i seieren mot Ranheim sist, og alle som har fulgt med Tromsø de siste årene, vet hva som bor i denne spilleren. Tromsø har også et ganske overkommelig program utover, og Espejord kan derfor være en mann å ha med seg hele veien.

Victor Boniface Okoh (5.3): Vi har foreslått ganske dyre spillere i dag, men angrepsspillerne vi foreslår er av den billige sorten. Boniface kan virkelig være en diff utover høsten, og han kunne fort ha scoret både to og tre mot Mjøndalen i forrige hjemmekamp. Denne runden kommer FK Haugesund på besøk, ikke en enkel kamp, men hjemmesterke Bodø/Glimt bør være favoritter her. Boniface er en uferdig spiller, men har potensial til å score flere mål på kort tid, og bli ikke overrasket om han er en av de som plukker flest poeng i noen av de siste rundene av årets Fantasy-spill.

Leke James (11.6) og Torgeir Børven (8.8) er også to åpenbart gode valg denne runden. Mange har disse allerede på sine lag, og vi trenger vel ikke argumentere for hvorfor disse skal brukes. Tenkt også på Alexander Søderlund som er suspendert til helga, noe som betyr at Bjørn Maars Johnsen (10.3) starter som spiss for Rosenborg.

Rundens drømmelag:

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker