Tramadol Overnight Paypal Tramadol Cheapest Online Tramadol Online Illinois Order Tramadol From Mexico Cheapest Tramadol Cod Tramadol Hcl 50 Mg Purchase

Eliteserien Fantasy: oppsummering av runde 26

Rosenborg slo Molde, men Bodø/Glimt klarte ikke mer enn uavgjort i Bergen, og tok vel dermed ikke innpå nok. I bunnstriden er det fortsatt tett, men Tromsø tok en meget viktig seier mot Ranheim denne runden.

Lillestrøm – Vålerenga 0-0

Målscorere:
Målgivende:
Bonuspoeng: Matthew, Shala, Ødemarksbakken

To rivaler som begge har vært i dårlig form den siste tiden. Det la ikke noen demper på rammen rundt kampen, og rammen var rett og slett et rivaloppgjør verdig., selv om enkelte hendelser var litt over streken. Det ble fyrt opp pyro og bluss, og noen bluss ble til og med kastet ut på banen. Pyro og bluss er i manges øyne et fint redskap for å skape stemning og riktig atmosfære rundt en kamp, men har blitt diskutert kraftig i norsk fotball den siste tiden. Ute på matta greide ingen av lagene å score, og det endte 0-0 mellom Lillestrøm og Vålerenga. Her er det ingen Fantasy-spillere å trekke frem som man må ha de fire siste kampene heller. Ingen av lagene har et program hvor man føler at man må ha inn spillere, og formen til begge lag tilsier også at man skal styre unna.

FK Haugesund – Strømsgodset 2-2

Målscorere: Grindheim, Sandberg, Salvesen (2)
Målgivende: Sandberg, Samuelsen, Stengel, Mawa
Bonuspoeng: Sandberg, Salvesen, Mawa

Strømsgodset så lenge ut til å kunne ta tre sårt tiltrengte poeng i Haugesund. En utlikning av veteranen Christian Grindheim (6.7) ville det annerledes. Godset hadde trengt denne seieren, da de har et veldig tøft program i de siste fire kampene. De har igjen Rosenborg og Brann hjemme på Marienlyst, og to meget tøffe bortekamper i Møre og Romsdal, mot henholdvis Molde og Kristiansund. Godset må fort ta seks poeng på disse fire kampene for å berge, noe som kan bli tøft. Samtidig gjør det at laget har alt å spille for, høyst sannsynlig helt ut. Det gjør spillere som Lars Jørgen Salvesen (6.6) og Moses Mawa (6.0) interessante i Fantasy-sammenheng. Haugesund har ikke noe spesielt å spille for de siste fire kampene, og har heller ikke noe enkelt program. Her det nok Martin Samuelsen (7.3) den mest spennende spilleren, og han fikk med seg en målgivende i helga, og var også nært scoring.

Kristiansund BK – Viking 4-2

Målscorere: Pellegrino (3), Sørli, Vikstøl, Torsteinbø
Målgivende: Kalludra (2), Gjertsen, Olsen, Vikstøl
Bonuspoeng: Pellegrino, Gjertsen, Torsteinbø

Amahl Pellegrino! Hva skal man si? Spilleren som er verdsatt til 7.4 i Fantasy leverer nok en gang, og denne gangen scorer han hat trick! Vi foreslo før runden å sette inn Torgil Gjertsen (6.8), noe som også ga brukbar uttelling denne runden. Likevel må det kunne sies å være feil valg av midtbanespiller hos KBK, og våre tanker rundt at Pellegrinos form kanskje var dalende, ble totalt motbevist denne helga. Kristiansund har Molde og Bodø/Glimt igjen på bortebane, og begge bunnlagene Sarpsborg og Strømsgodset hjemme. Det kan være god verdi i å både ha Pellegrino og Gjertsen, i alle fall til hjemmekampene, selv om man også skal huske på at bunnlag ofte plukker poeng mot slutten, samt at KBK egentlig ikke har for mye å spille for. For Vikings del lå nok semifinalen i cupen i bakhodet i helga. De stilte uten flere av sine beste spillere.

Mjøndalen – Sarpsborg 08 0-0

Målscorere:
Målgivende:
Bonuspoeng: Solholm Johansen, Ødegaard, Vetti

Om vi bomma på hvem man skulle ha fra KBK, må vi kunne si at tipset vårt traff godt i denne kampen. Vi skrev før runden at dette var en typisk målfattig kamp, og anbefalte en forsvarer fra Mjøndalen og keeper fra Sarpsborg. Det endte med seks poeng til begge. Både Mjøndalen og Sarpsborg står i stor fare for å rykke ned, og om man har spiller herfra, trenger man ikke å bekymre seg for at de ikke har noe å spille for i de resterende kampene i alle fall. Spørsmålet er likevel hvem som frister fra disse lagene, og det er ingen spesielle som skiller seg noe særlig ut. Likevel, det kan bli poeng av spillere fra disse lagene utover, så se over om det er noen som frister. Begge lag har blant annet to fine hjemmekamper igjen.

Stabæk – Odd 0-0

Målscorere:
Målgivende:
Bonuspoeng: Hagen, Amankwah, Askildsen

Rundens tredje målløse oppgjør, og ett poeng til hver av lagene. Stabæk er nå oppe i 30 poeng, og mye skal gå galt om de ikke berger plassen. De har også et overkommelig program igjen, og slår de Ranheim borte til helga, kan nok Stabæk allerede tre runder før slutt, starte forberedelsene på en ny sesong i Eliteserien. For Odds del var dette to sure poeng å tape, og Rosenborg er nå kun to poeng bak, i kampen om den viktige tredjeplassen. Odd har to vanskelige bortekamper igjen, i Bergen og Haugesund, mens de to gjenstående hjemmekampene bør være seks poeng. Til helga kommer Mjøndalen på besøk, og her er nok Eliteseriens toppscorer Torgeir Børven (8.8) igjen en mye valgt kaptein.

Tromsø – Ranheim 4-2

Målscorere: Pirinen, Andersen, Valakari, Espejord, Foosnæs
Målgivende: Andersen (2), Taylor, Gamst Pedersen, Bakenga, Erlien
Bonuspoeng: Gamst Pedersen, Pirinen, Andersen

Kan dette ha vært kampen som avgjorde hvem av disse to lagene som må ta den tunge turen en divisjon ned? Etter seieren står nå Tromsø med 28 poeng, og Ranheim med 24. Begge lag har for så vidt et gjenstående program som gjør at de kan plukke flere poeng, men veien begynner å se lang ut for Ranheim. Slår de derimot Stabæk til helga, ser det langt lysere ut. Det er vanskelig å plukke ut en eller to soleklare Fantasy-valg fra disse lagene. Onni Valakari (5.1) fikk med seg en scoring i helga, og kan være en billig spiller å ha på midtbanen sin resten av sesongen.

Rosenborg – Molde 3-1

Målscorere: Hovland, Akintola, Maars Johnsen, Ohi
Målgivende: Reginiussen, Søderlund, Jensen, James
Bonuspoeng: Akintola, Reginiussen, James

Molde var nok favoritter før kampen, men nok en gang ble det bevist at slike derby lever sitt eget liv. En meget sterk prestasjon av Rosenborg, som nå kun er to poeng bak den særdeles viktige tredjeplassen. Fortsetter Rosenborg dette spillet, kan de fort vinne sine resterende kamper, og dermed høyst sannsynlig ende opp med tredjeplassen. En forsvarsspiller fra Rosenborg, for eksempel Vegar Eggen Hedenstad (6.9) kan være å foretrekke. Merk også at Bjørn Maars Johnsen (10.2) garantert starter bortekampen i Drammen til helga, da Alexander Søderlund (10.4) er suspendert etter rødt kort mot Molde. For Moldes del er nok ikke gullmedaljene truet, spesielt med tanke på at ikke Bodø/Glimt tok tre poeng denne runden heller. Leke James (11.5), Eirik Hestad (9.2) og Kristoffer Haugen (5.7) er tre meget fine valg de siste kampene, også med tanke på at Molde har tre hjemmekamper på de fire siste.

Brann – Bodø/Glimt 1-1

Målscorere: Bamba, Saltnes
Målgivende: Wormgoor, Zinckernagel
Bonuspoeng: Saltnes, Opdal, Zinckernagel

Etter Moldes tap på Lerkendal, kunne Glimt klatre nærmere moldenserne på tabellen, men greide kun å ta inn ett poeng. Nå er luka på seks poeng, og Molde har 11 mål bedre målforskjell. På grunn av at Molde har tre hjemmekamper igjen, skal det utrolig mye til for at vi får den enorme seriefinalen vi hadde drømt om i siste serierunde, da Molde tar i mot Bodø/Glimt på Aker stadion. Kanskje kan de gulkledde likevel ta nok poeng i de tre neste, slik at gull- og sølvmedaljevinnerne fra årets sesong kan feire sammen på Aker stadion den 1.desember. Ingen spesielt nye spillere står frem etter denne kampen, og verken Håkon Evjen (6.6) eller Philip Zinckernagel (7.3) trenger å presenteres her. De er gode valg utover høsten fortsatt. Legg også merke til Victor Boniface (5.3), spissen er valgt av veldig få lag, og kan være en joker om man vil skille seg ut.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker