Tramadol Order Cheap Order Tramadol Online Overnight Delivery Order Tramadol Overnight Tramadol Buyers
/ Shutterstock.com

Revier-derbyet står for tur

Åtte runder er unnagjort i den tyske toppserien, og det er rekordtett i teten. To poeng skiller serieleder Borussia Mönchengladbach ned til Bayer Leverkusen på 9. plass før helgens kamper. 

De største favorittene som Bayern München, RB Leipzig og Borussia Dortmund startet alle sesongen slik man hadde forventet å la seg tidlig i førersetet. Men det har lugget for samtlige i det siste, og Dortmunds 1-0 seier over den foreløpige serielederen Mönchengladbach er den eneste seieren de tre lagene mellom på de siste to rundene.  

Både Bayern og Leipzig fikk riktignok tilbake vinnerfølelsen i midtuken, da Bayern dro med seg en 2-3 seier fra bortemøte med Olympiakos, mens Marcel Sabitzers fulltreffer sørget for at Leipzig snudde kampen og vant 2-1 hjemme mot Zenit på onsdag. Dortmund røyk 2-0 for Antonio Contes Inter i Milano, og den skadeutsatte troppen for nok en utfordring å bryne seg på til helgen.  

Hatoppgjør på Veltins-Arena 

Derbyene blir knapt større når Schalke og Dortmund møtes til kamp, og det er førstnevnte som denne runden har hjemmefordel. De kongeblå har hatt en imponerende sesongstart under sin nye manager, David Wagner, og har plukket totalt 14 poeng på sine åtte første i ligaen. Gikk på en smell forrige runde borte mot Hoffenheim, men med nøkkelspillere som Weston McKennie og Suat Serdar tilbake, vil hjemmelaget mønstre en solid ellever til helgens derby.  

Det står verre til med gjestenes skadesituasjon. Både Paco Alcacer og Marco Reus mister trolig derbyet. Duoen sto også over Champions League oppgjøret i Milano. En som rekker oppgjøret er sisteskansen Roman Burki, som måtte av med en skade forrige helg, som heldigvis for de gulkledde viste seg å bli kortvarig. 

Sportslig har det sett lysere ut for Dortmund av de to lagene, men dette er et oppgjør de ofte sliter med å plukke poeng i. På de siste sju oppgjørene står de bare oppført med en seier. Disse oppgjørene lever sitt helt eget liv, og mangler aldri dramatikk. Denne godbiten bør du få med deg om du har planlagt en lørdag på sofaen med fotball på skjermen. 

Frankfurt reiser til serielederen  

Med minst mulig margin topper Borussia Mönchengladbach tabellen foran Wolfsburg. Skal ledelsen bevares må de slå Eintracht Frankfurt denne runden. Marco Rose har hatt en veldig bra sesongstart med sitt Mönchengladbach siden overgangen fra RB Salzburg i sommer, tross svake resultater i Europa League. Frankfurt puster serielederen i nakken, og med seier på søndag vil de gå forbi dem på tabellen. Gjestene har også spill i Europa, og kommer fra en 2-1 seier over Standard Liege i forkant av helgens kamp. 

Hjemmelaget har en lang skadeliste å sti med. Matthias Ginter, Alessane Plea, Raffael og Ibrahima Traore er bare noen nøkkelspillere som ikke rekker helgens kamp. Gjestenes sisteskanse Kevin Trapp kommer heller ikke til å ta del i helgens oppgjør, mens Jonathan de Guzman er usikker.  


/ Shutterstock.com

Vertene er bookmakernes favoritt før oppgjøret, men de har bare en seier på de syv siste oppgjørene mellom lagene, og det kommer garanter til å bli en tett batalje som avslutter den niende runden i Bundesligaen.  

Helgens oppgjør: 

Fredag 25. Oktober 

Mainz 05 – Köln  

Lørdag 26. Oktober 

Bayern München – Union Berlin 

Paderborn 07 – Fortuna Düsseldorf  

Freiburg – RB Leipzig 

Schalke 04 – Borussia Dortmund  

Hertha Berlin – Hoffenheim 

Bayer Leverkusen – Werder Bremen  

Søndag 27. Oktober 

Wolfsburg – Augsburg 

Borussia Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt 

Kategorier
NyheterTysklandUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker