Online Tramadol Overnight Delivery Tramadol Online Cod Buy Real Tramadol Online Purchase Tramadol Overnight Cheap
Melinda Nagy / Shutterstuck.com

LaLiga runde 10!

Atlético Madrid – Athletic Club. Lørdag kl 21:00.

Denne rundens største oppgjør spilles på Wanda Metropolitano, der Atlético Madrid får besøk av Athletic Club. Diego Simeones mannskap er med i toppen av LaLiga, og der er det veldig jevnt når kalenderen viser at de ni første kampene har blitt spilt. Los Colchoneros ligger på 5.plass med 4-4-1 og 16 poeng etter de ni første kampene. Atlético Madrid er som alltid, meget solide bakover, men offensivt har det kun blitt åtte scoringer. De sliter med å avgjøre kamper, og når de ikke scorer mer enn det gjør ender det ofte med uavgjort. Det er de nødt til å få gjort noe med dersom de ønsker å yppe seg mot Barcelona og Real Madrid.

Se opp for

Andre Melo-Andrade / Shutterstuck.com

Venstrebacken Renan Lodi har taklet overgangen til den spanske hovedstaden på en god måte. Det er ikke enkelt å skulle inn i Atlético Madrid og erstatte klubblegende Filipe Luis, men det har brassen gjort med bravur. Det har blitt en målgivende denne sesongen i serien, men måten han har integrert seg i troppen og deres spillestil er imponerende. Han er god offensivt, og er i tillegg trygg bakover i banen. En veldig god start for 21-åringen som har mye å bygge videre på.

Mulig startellever

Oblak – Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi – Koke, Saúl, Thomas, Vitolo, Correa, Morata

Athletic Club

Baskerne åpnet sesongen på en god måte med 3-2-0 på de fem første kampene, men siden har det gått trått. Det har blitt to uavgjort og to tap på de fire siste kampene, noe som gjør at de nå ligger på 8.plass med 13 poeng. Det er nok rundt der de vil ende ved sesongslutt, selv om det er en klubb med store ambisjoner som har som målsetting å kvalifisere seg til spill for Europa. Det forventes en jevn kamp når de tar turen til Madrid, til tross for at de blir sett på som underdogs i denne kampen.

Se opp for

Edu del Fresno / Shutterstuck.com

Raúl García vender tilbake for å spille mot sin tidligere klubb, Atlético Madrid. 33-åringen er blant de mest kontroversielle spillerne i LaLiga, grunnet ryktet han har for å være kynisk og konstant prøve å lure dommerne. Likevel har han levert varene på banen denne sesongen, og er Athletic Clubs toppscorer i serien med fire mål på ni kamper. Den offensive midtbanespilleren blir nok viktig, dersom det skal bli tre poeng for bortelaget.

Mulig startellever

Simón – Capa, Núñez, Iñigo Martinez, Yuri – Unai López, Dani García – De Marcos, Raúl García, Muniain – Williams

Celta Vigo – Real Sociedad. Søndag kl 12:00.

Celta Vigo klarte å holde seg i LaLiga med et nødsskrik forrige sesong, og hittil har de slitt stort. Når Martin Ødegaard og Real Sociedad kommer på besøk er de på desperat jakt etter tre poeng. Iago Aspas og gjengen er på 17.plass med ni poeng, og har kun tatt tre poeng to ganger på de ni første serierundene. Det er rart hvordan de underpresterer med tanke på den relativt sterke troppen de har. Noe må gjøres, for slik de spiller for tiden er sjansene store for at de må kjempe hardt for å beholde plassen i LaLiga.

Se opp for

Vlad1988 / Shutterstuck.com

Iago Aspas er den store stjernen i Celta Vigo, og har nærmest heltestatus i Galicia. Han reddet klubben nærmest på egenhånd forrige sesong, og det var når spissen var ute med skade at Celta Vigo slet. Denne sesongen har han ikke klart å levere varene i like stor grad, og står med en scoring på de åtte første kampene. Det er svært viktig for Celta Vigo at de får han i gang, for det er der målene potensielt ligger for deres del.

Mulig startellever

Rubén Blanco – Costas, Aidoo, Araújo, Junca – Brais Méndez, Okay, Lobotka, Denis Suarez – Aspas, Santi Mina

Real Sociedad

Når spillet sitter, så er det få lag som per dags dato spiller bedre fotball i LaLiga enn Real Sociedad. Baskerne har en fantastisk lag med kvalitetsspillere, noe som gjenspeiles i tabellplasseringen. Real Sociedad ligger på 5.plass med 16 poeng, kun tre poeng bak serieleder Barcelona. Dette er i utgangspunktet en vanskelig bortekamp for baskerne, men slik de har spilt i det siste bør det være gode muligheter for poeng.

Se opp for

Christian Bertrand / Shutterstuck.com

Gullgutten Martin Ødegaard har hatt en veldig god start på Real Sociedad-karrieren. Han ble nylig kåret til månedens spiller, og har høstet lovord fra sine lagkamerater, fotballeksperter og har i tillegg prydet forsidene til de store spanske avisene MARCA og AS. 20-åringen har notert seg for scoringer mot Mallorca og Atlético Madrid, og i tillegg har han levert målgivende pasning mot Alavés og Sevilla. Han har levert varene så godt, at det spekuleres i at Real Madrid allerede etter denne sesongen vurderer å hente han tilbake igjen. Det er gledelig å se, men jobben er ikke ferdig enda. Ødegaard må fortsette å levere varene, og slik han har spilt til nå, er det ingen grunn til at det ikke skal være mulig.

Mulig startellever

Remiro – Zaldua, Le Normand, Diego Llorente, Monreal – Ødegaard, Zubeldia, Merino – Portu, Willian José, Oyarzabal

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker