Buying Tramadol Online Legal Order Tramadol Cheap Overnight Tramadol Overnight Delivery Visa Tramadol Online Overnight Buying Tramadol In Australia
Klarer Rosenborg å snu skuta helt på tampen? De har ihvertfall to gode muligheter på hjemmebane i denne dobbelrunden. Foto: Eirik Evensen / Shutterstock.com

Eliteserien Fantasy: kapteinalternativer runde 26

En Eliteserie-runde uten noen egentlig klare favoritter. Det gjør kapteinsvalget vanskelig. Her presenterer vi fem forslag, som vanlig tre i prioritert rekkefølge, etterfulgt av to “differ”.

Tiern – 93 000 kr i premiepotten!
Lever din tippekupong her!

Nummer 1 – Thomas Lehne Olsen

Lillestrøm – Vålerenga på lørdag. Kampen de to lags supportere mener er Norges største derby, og det kan fort hende de har rett. En kamp mellom to lag som har vært i dårlig form den siste tiden, og begge kjenner pusten av nedrykksspøkelset i nakken, i alle fall om lørdagens derby skulle ende med tap. Vi tror Lillestrøm går seirende ut av denne kampen, mye på grunn av hjemmefordelen og et fantastisk publikum i nakken. Lehne Olsen scoret sist, og han er en meget god spiss på dette nivået, og ofte involvert når Lillestrøm angriper.

Nummer 2 – Torgeir Børven

Børven ender fort opp som den mest valgte kaptein også denne runden. Selv om Odd har en tøff bortekamp på Nadderud, er Børven så målfarlig, at han også kan stå frem som et godt valg til å bære bindet også denne Fantasy-runden. Han har lært oss at det ikke har så mye å si hvem Odd møter, men at han kan score uansett. Riktignok har han vært klart best hjemme, i likhet med laget sitt, men Børven kan fort finne på å levere målpoeng også på Nadderud denne helga.

Ny samarbeidspartner : 100% opptil 500kr!
Sjekk ut dette tilbudet for deg som er glad i odds!

Nummer 3 – Martin Samuelsen

Samuelsen har scoret tre mål på like mange seriekamper den siste tiden. Han scoret to borte mot KBK, og ett hjemme mot Rosenborg. Altså har han plukket godt med poeng mot god motstand, og til helga kommer langt svakere Strømsgodset på besøk i Haugesund. Her er hjemmelaget favoritter, og Samuelsen er i så god form, at her kan man forvente målpoeng.

Vinn VIP tur til Manchester!
Nå kan du sikre deg en tur for to å se Manchester United mot Tottenham!
Slik kan du vinne en tur!

Nummer 4 – Lasse Nilsen

Scoring og 12 poeng totalt i forrige hjemmekamp (5-0 mot KBK). Til helga kommer Ranheim på besøk til Trømsø, til det som er en veldig viktig kamp for begge lagene i nedrykkskampen. Lasse Nilsen er en fin mann å ha på laget denne helga, i og med at han er oppført som forsvarer i spillet, og dermed kan plukke med seg seks poeng om laget holder nullen. I tillegg har han en offensiv rolle, noe han selvfølgelig fikk vist mot KBK, men som fort også kan gi han bidrag på den siste tredjedelen i helga. Velger man Nilsen som kaptein, kan man være rimelig sikker på at han går for en kaptein få konkurrenter har valgt.

Nummer 5 – Torgil Gjertsen

Melhusbyggen er på utgående kontrakt i Kristiansund, men det har ikke hindret han i å prestere den siste tiden. Gjertsen har egentlig vært veldig god i hele år, men slitt med uttellingen. Han har skapt mye, og man har følt på et tidsspørsmål før han skulle få uttelling. Nå har han scoret og fått 10 poeng i de to siste hjemmekampene, og selv om formsterke Viking kommer på besøk søndag, bør det være meget gode muligheter for at Gjertsen nok en gang skaper problemer for det gjestende lag. Nå som han også har funnet scoringsformen, er han et spennende valg på Fantasy, også som kaptein.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker