Tramadol Buying Order Tramadol Mexico Tramadol Online Fedex Next Day Tramadol Order Cod Order Tramadol Online Us Ordering Tramadol From Mexico

Eliteserien Fantasy: før runde 26

Runde 26 står foran oss, og det tetter seg virkelig til i bunnkampen. Flere av bunnlagene møtes denne runden, og vi har i tillegg to av Norges største rival-oppgjør denne helga. En meget spennende runde med andre ord! Vi presenterer her noen spillere å vurdere på Fantasy, og denne gangen ender vi opp med en del “diffe”-forslag:

Tiern – 93 000 kr i premiepotten!
Lever din tippekupong her!

Aktuelle spillere å sette inn:

Keeper:

Helge Sandvik (5.1): Ganske få (3,8%) av lagene i Fantasy har Helge Sandvik som en av sine to keepere. Han er ubestridt tilbake i målet for Haugesund, og har voktet buret de siste fem kampene. Til helga har Haugesund hjemmekamp igjen, når Strømsgodset kommer på besøk. Et bortelag som er i poengnød er ingen enkel match, men hjemmelaget må nok ses på som ørsmå favoritter i denne kampen. Det kan være muligheter for clean sheet for Sandvik denne helga, og da kan han være en fin mann å få inn på laget sitt, også med tanke på at få andre har han.

Alexandre Letellier (5.5): Denne herremannen er valgt av enda færre lag, og er i skrivende stund på 0,2 prosent av lagene i spillet. Sarpsborg har holdt nullen i to av sine tre siste kamper, og kan være på vei mot en form som gir de fornyet Eliteserie-plass. Til helga venter en meget viktig bortekamp i Mjøndalen, og det lukter ikke akkurat en målrik affære på Consto Arena. Sarpsborg har også overkommelig program ut sesongen, og kanskje kan Letellier bli den keeperen som plukker flest poeng de fem siste rundene.

Ny samarbeidspartner : 100% opptil 500kr!
Sjekk ut dette tilbudet for deg som er glad i odds!

Forsvar:

Joachim Olsen Solberg (4.8): Den nevnte bunnkampen i Mjøndalen stinker ikke akkurat mål, og Olsen Solberg kan i så henhold også være en fin mann å få utpå denne runden. Han har hele sju målgivende pasninger denne sesongen, og det kan fort bli en dødball fra hans strålende venstrefot som blir tunga på vektskåla i Nedre Eiker på søndag. Her kan man potensielt plukke mange poeng, i og med at sjansen for clean sheet absolutt er til stede, i tillegg til hans skumle dødballfot. Et annet moment er at Mjøndalen har Ranheim hjemme i sin neste hjemmekamp igjen, og her kan man også fint spille Olsen Solberg.

Lasse Nilsen (4.6): Dette er en liten “diff”. Nilsen er valgt av 2,4 prosent av spillerne, og vil derfor skille seg veldig ut. Han er langt fra et trygt valg, men han innehar en ganske offensiv rolle i et Tromsø-lag som på sitt beste, er en nytelse å se på offensivt. Tromsø tar i mot Ranheim, også det en real bunnkamp, og med sin forrige hjemmekamp (5-0 mot KBK) friskt i minnet, er nok Tromsø misfornøyd med alt annet enn seier her. Lasse Nilsen noterte seg for sesongens første scoring mot KBK, og plukket med seg hele 12 poeng fra den kampen. Han kan bidra offensivt mot Ranheim også, i tillegg til at Tromsø fort kan holde nullen i denne kampen. Et spennende valg til helga, men og helt sikkert i følge mange veldig usikkert.

Vinn VIP tur til Manchester!
Nå kan du sikre deg en tur for to å se Manchester United mot Tottenham!
Slik kan du vinne en tur!

Midtbane:

Martin Samuelsen (7.1): En av formspillerne i Eliteserien. Tre mål på de tre siste seriekampene, og når Haugesund tar i mot Strømsgodset, bør det være fullt mulig med flere målpoeng for Samuelsen. Han er fortsatt valgt av godt under 5 prosent av Fantasy-lagene, og er derfor heller ikke en spiller “alle” har. Kan også være et godt kateinalternativ denne runden.

Tobias Christensen (4.6): Denne runden er vanskelig å plukke ut enkeltspillere fra, og her kommer enda en “diff”. Både Eirik Hestad (suspendert) og Magnus Wolff Eikrem (skadet) er definitivt ute for Molde i helga, og det kan åpne opp for unge, lovende Tobias Christensen på Lerkendal. Han er valgt av tilnærmet ingen Fantasy-spillere, så her kan man virkelig skille seg ut, om man er av den dristige typen. Det er langt fra sikkert at Christensen spiller, og Rosenborg-Molde lever alltid sitt eget liv. Uansett er han en spiller som kan skape trøbbel for forsvar på dette nivået, og det er ikke akkurat slik at Molde reiser til Lerkendal som soleklare underdogs heller. Et spenstig, svært usikker, men potensielt et valg som gjør at man kan ta inn poeng på sine konkurrenter.

Bård Finne (9.0): Ja, Vålerenga har vært veldig dårlige i høst. Nå har de likevel ikke tapt på tre runder, og kanskje kan seieren komme i rivaloppgjøret mot Lillestrøm på lørdag? Bård Finne har uansett to scoringer på de tre siste kampene, og har man tro på at Vålerenga slår Lillestrøm på Åråsen, kan Finne være en mann å satse på denne runden.

Fantasy Champions League!
Sett opp ditt CL lag og kjemp om premier hver eneste runde. Man kan melde seg på gjennom hele sesongen!
Sett opp ditt lag her!

Angrep:

Thomas Lehne Olsen (9.1): Har man derimot tro på hjemmelaget på lørdag, er Thomas Lehne Olsen en fin mann å satse på. Han scoret Lillestrøms mål i Drammen sist, og kan fort vise seg å bli avgjørende for de gulkledde til helga. Disse derbyene lever alltid sitt eget liv, og det kan fort bli flere mål på Åråsen. Begge lag trenger poengene for å kvitte seg med nedrykksspøkelset, så kampen på lørdag, er det bare å få med seg. Merk at avspark er 16:00, og at fristen for å sette laget sitt denne helga derfor er lørdag klokken 15:00.

Rundens drømmelag:

Denne runden er vanskelig, og derfor har man muligheten til å ta noen “diffe”-valg for å ta inn poeng på konkurrentene. Her er vårt forslag til lag denne runden.
Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker