Tramadol Online Prices Tramadol Purchase Online Purchase Tramadol Discount Buying Tramadol Online Cod

Rundens kapteinvalg: vi satser stort i Pep-roulett!

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Nummer 1 – Raheem Sterling
Det blir mange fra Manchester City i dag, noe det er god grunn for. Det fine med Manchester City når man ser på statistikk er at de topper alt, så man trenger ikke å let etter noe de skiller seg ut i. De skaper veldig mange store sjanser og kommer til veldig mange skudd. Dette passer jo ekstra bra når Aston Villa ifølge statistikken er det laget som slipper til nest mest store sjanser. Videre gjelder det å finne rett mann å sette bindet på. Aguero, KDB og Sterling spilte 90 minutter i uka, noe som ikke gjør dette så lett. I regnestykket må man legge at Jesus spilte 90 minutt sist og imponerte stort. Skal han da ut? Dette gjør at Sterling velges foran Aguero. Den unge engelskmannen har hvilt før i disse «enkle» hjemmekampene, så det er jo en sjanse, men vi tror han starter. I uka var han bare syk i hodet og scoret tre mål og hadde to målgivende. Til mange FPL-spilleres frustrasjon fikk han ut potensialet sitt der, og makan for noen tall man kan få om man treffer på han. Er det på tide nå?

Nummer 2 – Sergio Aguero
Nummer to ut og nummer to ut fra Manchester City. Mer enn dette av premium-spillerne kan vi ikke skrive om, men for eksempel De Bruyne er jo også et veldig godt valg. Aguero spiller jo spiss på dette laget som skaper så mange sjanser, så det skal nok være veldig gode muligheter for at han får ballen i gode scoringssituasjoner om han starter. Er da også på straffene. Før var det alltid Aguero man ønsker å sette som kaptein på hjemmebane i dette spillet her og det bør egentlig ikke være noe annerledes nå. Jesus sin skikkelse lusker litt i bakgrunnen og gjør at det er litt ekkelt, men det er jo kardinalfeil om man ikke anbefaler argentineren her.

Tiern – 93 000 kr i premiepotten!
Lever din tippekupong her!

Nummer 3 – Sadio Mane
Mane blir valgt fra Liverpool denne runden. Salah så pigg ut i midtuka og vil også være et godt emne. Tottenham er merket som en rød kamp på FPL, uten at det behøver å være det. Tottenham har visst seg som et ustabilt og nesten middelmådig lag til tider denne sesongen, så det er ingen grunn til at ikke Liverpool og frontmennene skal få med seg en del poeng denne kampen her. Tallene hans er ganske tett opp til Salah og Sterling og dermed nesten best i PL. 19 skudd på sesongens første 9 kamper, 10 av dem på mål og 16 i boks. Ser veldig direkte ut og består den såkalte «synstesten» med bravur. Er foreløpig nesten 1 million billigere enn Salah, og så lenge det faktisk skiller en del gjør det muligens Mane til et bedre valg? Trent er også litt usikker til kampen, noe som kan påvirke Salah på høyrekanten.

Nummer 4 – Tammy Abraham
Chelsea har begynt å få seg en spiller med på denne lista fast, og oftest er det unge Tammy Abraham som anbefales. Spissen har levert solide tall på bortebane denne sesongen med hele seks mål, et nummer ingen andre matcher. Chelsea har også scoret mange både hjemme og borte og på de siste rundene er det kun City som har scoret flere mål og skapt flere sjanser. Ingen spillere skyter mer «on target og kun Aguero skyter like mange ganger. Ser på Chelsea sine kamper i helhet eller i høydepunkter er det jo nesten slik at Abraham skulle hatt mange flere mål også. Bare sist kamp var det to 100 % sjanser som ikke gikk helt veien. Han er spiss som alltid er der han skal på et lag som sprudler offensivt, hva er det ikke å like?

Fantasy Champions League!
Sett opp ditt CL lag og kjemp om premier hver eneste runde. Man kan melde seg på gjennom hele sesongen!
Sett opp ditt lag her!

Nummer 5 –Benjamin Mendy
Det er alltid litt kjekt å ha en litt uortodoks kaptein med på denne lista for de som vil prøve seg. Spørsmålet er om dette er noe man bør gjøre på dette punktet i sesongen, men vi kjører på. Venstrebacker er populære på spillet og drar ofte hjem eksplosive summer. De drar med seg CS når det skjer, de er ofte i posisjoner som gir dem gode muligheter for assist og/eller mål (assist i Mendy sitt tilfelle) og de er rene bonusmagneter. Da er en kamp mot Aston Villa hjemme en perfekt kamp å prøve seg med en Benjamin Mendy som er inne i varmen hos Pep igjen. Sist sesong leverte han seks målgivende på 10 kamper og hadde en høy XA utenom dette. Potensialet for målpoeng er derfor stort. Han er breddeholderen i City sitt angrep på venstresiden og ligger veldig høyt på heat maps i kamper City dominerer. Hjemme mot svakere motstand vil nok City styre kampen, og eksperter mener det er rundt 50 % for en CS på City. Dette vil si god sjanse, og plutselig får Mendy 10+ poeng, noe som er respektabelt på kapteinen.

Oleksandr Osipov / Shutterstock.com
Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker