Tramadol Buying Tramadol Using Mastercard Tramadol Purchase Cod Tramadol Online Usa Tramadol Orders
kivnl / Shutterstock.com

Fantasy CL: GameWeek 3!

Klubbfotballen ruller igjen etter en liten landslagspause, det betyr at Champions League er tilbake og vi får servert nydelig fotball fra øverste hylle denne uken.

Game of Champions!
Svar rett på 6 Champions League spørsmål og du kan vinne en million kroner!
Delta helt gratis her!

Keeper
Ter Stegen (6.0) Slavia Praha B – Barcelona har kommet fint i gang i sin gruppe, med seier over Inter på hjemmebane og poeng mot Dortmund borte. Nå har også Messi kommet i gang for katalanerne, og da tror jeg Slavia skal få det veldig tøft.  Ter Stegen er etter min mening verdens beste målvakt om dagen, og leverer stort sett når han må i aksjon.  Gode sjanser for CS.

Forsvar
Thomas Meunier (5.5) Club Brugge B – Den veldig offensive belgiske høyrebacken pleier å levere jevnt og trutt med poeng i CL. Kommer til mye innleggsposisjoner og har også en usedvanlig god nese for mål til å være forsvarsspiller.  Scoret mot Real Madrid i første runde, og scoret også for Belgia i forrige uke. Gode sjanser for poeng igjen.

De Ligt (6,5) Lokomotiv Moskva H – Juventus ser gode ut denne sesongen under Sarri, og her skal det være stor klasseforskjell på lagene. De Ligt har gode sjanser til å få med seg CS her, og han er også brølsterk på offensiv dødball og jeg venter egentlig bare på når første nettsus kommer fra nederlenderen.

Trent Alexander Arnold (7.0) Genk B – Mannen som nå er i Guinness rekordbok for flest assist for en forsvarsspiller iløpet av en sesong får tillit.  Arnold har et av de deiligste tilslagene på ball i Europa, og han kommer til å levere poeng i årets CL, selv om han har skuffet mang en spiller til nå.  Tar også dødballer.

Champions League Quiz!
Gjett riktig og vinn et gratisspill opptil 500kr!
Ta quizen her!

Midtbane
Sadio Mane: 11.0 Genk B – Liverpool og Mane egentlig ikke kommet i gang for alvor i CL, men det forventes at de leverer når de gjester Belgia og Sander Berges Genk.  Den regjerende mester blir store favoritter her, og med Salah usikker faller valget offensivt på Mane som bruker å levere under flomlyset i Champions League. Scoret en deilig scoring hjemme mot Salzburg i runde 2, og her tror jeg han øker på målkontoen.

Serge Gnabry (8.5) Olympiakos B –  Hold i hatten for en kamp han leverte borte mot Tottenham i forrige runde. 4 scoringer er helt eksepsjonelt bra på dette nivået, og han har tatt store steg siden han var unggutt under Arsene Wengers vinger i Arsenal. Gnabry leverte scoring også i helgen, og viste at formen holder seg. Årets komet i CL ?

200 kr gratisspill på Champions League!
Motta tilbudet her!

Angrep
Lionel Messi: (8.0) Slavia Praha B: – Trenger vel ikke presentere Lionel Messi..  Verdens beste fotballspiller har trøblet med skader i starten av denne sesongen, men ser nå endelig ut til å være tilbake for fullt. Scorings og assistkontoen er åpnet i LaLiga, og da er vel slusene snart på vidt gap også i CL. Tar alt av dødballer.

Junior Moraes (7,5) Dinamo Zagreb H – Moraes er brennhet i hjemlig serie med 11 scoringer på like mange kamper.  Scoret borte mot Atalanta i forrige runde og er giftig foran mål. Shakthar er sterke hjemme, og dette kan fort bli en underholdende kamp mellom to av de bedre lagene øst europa har å by på. Har veldig lite eierandeler på seg, og er billig. Må prøves.

Rundens kaptein
Sergio Aguero (10.5) Atalanta H: – Mange har nok sittet skuffet igjen etter Citys kamper, for Aguero har merkelig nok ikke scoret enda.  Pleier å bøtte inn mål i gruppespillet, og om bare kulen lander på startplass for Aguero på Peps rotasjonsroulett før kamp tror jeg det blir utløsning for argentineren mot et Atalanta lag som kommer til å få det hett om ørene på Etihad. Tar straffer.

Rundens differensial
Riyhad Mahrez: (8.5) Atalanta H – Spilte ikke i helgen, og det pleier å være en bra indikasjon på at han starter igjen her, selv om man aldri vet med Guardiola.  Har startet begge de to foregående CL kampene og levert 1 scoring og 2 assist.  Eid av bare 5.0% av spillerne er han rundens diff!

Rundens billigspiller:
Renan Lodi: (4.0) Leverkusen H –  Renan Lodi har startet begge de foregående kampene på venstrebacken til Atletico.  Veldig interessant da han bare koster 4.0.  Atletico er som kjent veldig sterke på hjemmebane og har stort fokus på det defensive.  Lodi ser ut som en fin mann og ha på laget, slik at du får plass til litt ekstra snadder lenger fremme i banen.

Fantasy Champions League konkurranse!
Sett opp ditt lag og vær med i kampen om 5000 kr hver eneste Champions League runde!
Slik deltar du!

Kategorier
Fantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker