Tramadol Cheapest Order Tramadol Discount Tramadol 50 Mg Online Uk Coupon Code For Tramadol Online
kivnl / Shutterstock.com

Fantasy CL: Flotte kamper for stjernespillerne!

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til kommende runde. Denne runden er det mange av de «store gutta» som har kamper som er ganske flotte på papiret, noe som gjør det vanskelig å velge hvem man skal anbefale. Flere av de store lagene møter antatt svakere motstand, så det gjelder å velge de spillerne som starter og som blir involvert i målrike oppgjør.

Champions League Quiz!
Gjett riktig og vinn et gratisspill opptil 500kr!
Ta quizen her!

Nummer 1 – Sergio Aguero
Først ut er vår valgte spiller fra Manchester City som møter Atalanta på hjemmebane. Man City er et lag som typisk kan score 4-5 mål på hjemmebane og det er som i FPL kjekt å ha en offensiv spiller derfra. Så er spørsmålet hvem man skal velge, det er nemlig ikke alltid lett å velge den rette. Det som taler for Aguero er først og fremst at han spiller spydspiss på Peps lag, videre er han på straffene og veldig involvert i Citys offensive spill. Han spilte 0 minutter i helgen og vil ganske sikkert starte denne kampen og sikkert få spille 90 minutter. Akkurat dette med spilletid er nøkkelen her. City har vunnet sine to første og er i en posisjon som gjør at de blant annet kan hvile populære valg som De Bruyne og Sterling, noe som gjør det vanskelig å gi dem ansvaret som kaptein. Aguero bør være ganske safe, og som man tidligere hadde som regel når man spilte FPL, så lar man Aguero være kaptein hjemme mot en slik motstander.  

Nummer 2 – Lionel Messi
Den Argentinske legenden er tilbake igjen for sitt kjære Barcelona og nærmer seg toppform. I helgen lekte han seg sammen med Suarez og Griezmann på topp i deres 3-0 seier mot Eibar. Et mål og en målgivende noterte han seg for der. I de tre foregående kampene har han også fått med seg målpoeng. Slavia Praha bør ikke ha noe å stille opp med mot stormakten Barcelona som har begynt å score mange mål i kamper mot svakere motstand igjen. Messi sin historikk i Champions League er nesten ikke vits å nevne, den er bare latterlig god. Han scorer for gøy og er glad i et hattrick i ny og ne. Er sammen med neste spiller på lista kanskje den personen med det høyeste taket, så det gjelder da å treffe når poengene renner inn.

Game of Champions!
Svar rett på 6 Champions League spørsmål og du kan vinne en million kroner!
Delta helt gratis her!

Nummer 3 – Cristiano Ronaldo
I likhet med Messi er statistikken hans bare for syk til å være sann. Han er tidenes mestscorende i Champions League og gir seg neppe med det første. I Juventus leverer han jevn med målpoeng, men ikke helt i samme kvantum som i Real Madrid. Man stiller derfor noen spørsmål om taket hans er like høyt som de to over. Allikevel er han instrumental for Juventus og alltid mye involvert, så sjanser bør det bli nok av hjemme mot Lokomotiv Moskva. Står med fire mål og en målgivende på Juventus sine første syv kamper i Serie A. I CL har det blitt et mål. Statistikken viser at når han spiller midtspiss (slik som i Real Madrid) scorer han betydelig mer enn på venstrekanten hvor han har figurert litt under Sarri denne sesongen. Posisjonen hans har dermed litt å si, men uansett bør Juventus valse over laget fra Russland.  

Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com

200 kr gratisspill på Champions League!
Motta tilbudet her!

Nummer 4 – Sadio Mane
Velges fremfor Salah pga. usikkerhet omkring Salahs skadesituasjon. Det blir snakket om at Salah skal være klar til kampen, men bør de egentlig risikere noe i denne relativt «enkle» kampen?

Dermed ender vi med å velge den andre storscoreren fra Liverpool, nemlig Sadio Mane. Mane har blitt en jevn god spiller som i likhet med Salah leverer på bestilling. På FPL har han nå tatt mer poeng enn Salah og forrige sesong var han ikke langt unna. Til en lavere pris er han isolert sett kanskje et vel så godt valg også? Er veldig direkte i stilen sin og kommer til mange avslutninger. Samarbeidet med Robertson har utviklet seg til å bli topp klasse, og fordelingen med at Robertson går rundt og Mane skjærer inn ser ut som begge to nyter godt av når det kommer til målpoeng. Mane er nok i denne runden en som ikke blir valgt som kaptein for mange, så muligens har man en veldig fin poengsum her på en spiller med et høyt tak.

Fantasy Champions League konkurranse!
Sett opp ditt lag og vær med i kampen om 5000 kr hver eneste Champions League runde!
Slik deltar du!

Nummer 5 –Timo Werner
Sist ut velger vi å gå for Timo Werner. Spissen som er jaktet av mange storklubber har gjort sakene sine bra i starten av sesongen. Seks mål på åtte kamper i Bundesliga og to mål på to kamper i CL er solide saker for spilleren Tyskland håper skal lede angrepet deres i mange år fremover. Werner er en veldig god avslutter som er flink å komme seg i de rette posisjonene og han trenger ikke mange sjanser å score på. Leipzig har gjort det greit i starten av sesongen og ligger på 5.plass. De virker derimot litt ustabile og har avgitt noen dumme poeng. De siste fire kampene har de også kun scoret tre mål i tre forskjellige kamper. De er derimot et lag som har mye offensiv kvalitet og som er i stand til å score mange mål og Werner har i snitt levert 3,6 skudd per kamp, noe som tyder på at det kanskje er litt utur at de ikke har scoret flere? Valgt av 8 % på spillet og minimalt av disse kommer til å la han være kaptein i denne runden. En spennende sjanse om man vil diffe, men dette er kanskje ikke runden for å risikere å tulle det til?

Kategorier
FantasyFantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker